>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Sam właśnie jestem ciekaw czy były minutówki. Fartem by weszło bo gol w 79 min. Ogólnie jak patrze na wyniki to u każdego dziś na plus.

S 440

straszaksam

Użytkownik
fajnie, że wraca hiszpańska, bo z tych najlepszych europejskich, to chyba moja ulubiona. Pewnie jakoś pod koniec września będzie można już grubo pograć tamtejsze mecze.
Powoli należy kończyć relaks i przerwę i wrócić do grania za poważniejsze pieniądze.
Jakoś od połowy września powinienem wklejać swoje typy, albo dyskutować na temat podanych przez kogoś... no, o ile będzie mi się chciało wchodzić na forum, przeglądać i pisać :razz:
szykujcie kieszenie i zdrowie, bo niebawem będą weekendy że się będzie grało od 12 do 23 ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Grał ktoś dzisiaj PSG? Bo z moich obserwacji wychodzi, że spóźnili się 2-3 sekundy z zakładką. Jest ktoś kto może to potwierdzić lub obalić?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wygląda, że była zakładka nic jutro do nich napiszę wyślę link z filmem i zobaczymy co mi odpowiedzą.
W tym tygodniu to mi przeszły trzy grube zakładki koło nosa Bayer Leverkusen, PSG i jeszcze dzisiaj Groningen.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Obawiam się, że tym razem nic nie zdziałasz. Powiedzą, że gol padł 60:00 a zakład dotyczy gola PRZED 60:00. Choć to ciekawe bo mi się nigdy chyba nie zdarzyło że gol padł równo w XX:00. Pamiętam jedynie mecz Real-Atletico i gol 80:01, ale na szczęście nie grałem ???? Dodatkowo na oficjalnej stronie Ligue 1 gol widnieje jako 61&#39; więc nie można się podeprzeć innymi źródłami.
Ale jak najbardziej próbuj, zobaczymy.

@xxxx1234 czemu Groningen koło nosa? Bo widzę 70min, poblokowali zakłady czy co tam się działo?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
MS15 w Groningen była taka sytuacja, że zawodnik wychodził na pozycję sam na sam z bramkarzem i był faulowany automatycznie zablokowali kursy (wiadomo ryzyko, że będzie czerwona kartka) i bramka padła z rzutu wolnego po tym faulu, ale rynki nie zostały odblokowane niestety.

mastastefan 0

mastastefan

Użytkownik
Patrząc od strony bet365 - zasady sportów -&gt; piłka nożna:

&quot;Rozliczanie zakładów
Statystyki podane przez Press Association (PA) zostaną wykorzystane do rozliczenia zakładów. Tam, gdzie statystyki PA nie zostaną podane lub istnieje ważny dowód, że statystyki PA są nieprawidłowe, użyjemy niezależnych statystyk, aby określić rozliczenie zakładów. (...)&quot;

xxxx1234 nie uznają filmiku jako ważny dowód. Jeśli mocno Ci zależy, to możesz wysłać zapytanie do Ligue 1 z filmikiem(pamiętaj o oficjalnym źródle), jeśli zmienią minutę gola to do Press Association i na końcu do bet365. Na filmiku widać, że piłka przekroczyła linie bramki ułamek sekundy przed rozpoczęciem 61&#39;.

Szanse że coś ugrasz są - moim skromnym zdaniem - zerowe, jednak z drugiej strony, czemu by nie spróbować! ;)

Powodzenia!

emm 99

emm

Użytkownik
12:00
G-Osaka - Shimizu [gol w 1 polowie :p ] ✅✅✅

15:30
Schalke - Darmstadt

16:00
Sunderland - Swansea

20:30
Atletico - Las Palmas

22:30
Vallecano - Valencia

ms15 87

ms15

Użytkownik
Powiem szczerze, że jakbym już grał na poważnie to sporą stawkę bym przyładował w United-Sroki, a póki co to wygląda bardzo nieciekawie ;d Chyba trzeba będzie uważać na United równie mocno co w zeszłym sezonie.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Atletico - Las Palmas (bramka Atletico) zakładka ✅✅
Cracovia - Jagiellonia ✅
Zagram jeszcze
Vallecano - Valencia ⛔ Pograne na szczęście do 60 min.

Do góry Bottom