Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu? Dlaczego nie napisałeś przed tymi spotkaniami że są nie do grania tym systemem i panowie się mylą podając takie typy. Bo padła bramka i jest wszystko ok?
Wszystko w temacie ????
Yyyy na Kopenhage kursy były co najmniej dobre ? Nie wiem co masz na myśli.
Co do Realu to kursy wcale nie były złe, śmiem twierdzić że w tym sezonie tak dobre kursy w meczach z ich udziałem to pojawią się raptem z 4-5 razy w tym 2 razy z Atletico.
Czy granie Realu było złym poysłem ? Nie wiem. Przy takich kursach ze Sportingiem Gijon jakby grali jutro jeszcze raz to bym uderzył nawet mocniej. Cóż bywa i tak. Dobrze że zagrałem tylko grubo a nie bardzo grubo
Firel i Straszak, mimo że jestem przeciwny hejtowaniu w tym temacie to od blisko pół roku jedyne co to piszecie po fakcie jak to wy przewidzieliscie cos czego inni nie przewidzieli. Chcecie sie udzielac w temacie to udzielajcie, ale konstruktywnie. I najlepiej PRZED! a nie PO.
A wczorajszy post Straszaka z wieczora to juz mnie rozłożył na łopaty: " Ja trafiłem wszystko, wy nie. Jestem boss". Nie wiem co chciałeś osiągnąć takim tekstem zwłaszcza w kontekście 0-0 chociażby Realu gdzie spora część użytkowników była zagotowana. Generalnie u Ciebie zawsze + ale tylko jak nie podajesz typów :razz:.
Nie chciałbym być zrozumiany że komuś nie wierzę, tylko taka czcza gadanina nie wnosi nic do tematu. Po fakcie to można napisać o jakiejś wtopie i ew płynących wnioskach. Pisanie "ja szlachta, wy plebs" mija sie z celem, stąd też u wielu alergia na takie komentarze i na osoby je zamieszczajace.