>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
City ladnie Nam pojechalo ???? Chociaz bylo juz troche cieplo.
Ja czekam na sklad Realu ale kursow nie spodziewam sie super.
Barcy nie tykam.
EDIT: Karniak dla Barcy poszedl ... :p

emm 99

emm

Użytkownik
Real bije glowa w mur... a i tylko ja mialem wrazenie, ze gospodarze prawidlowo zdobyli bramke [przekroczyla calym obwodem linie..? ]

S 440

straszaksam

Użytkownik
no mi się udało dziś wszystko trafić, mimo że nie pograłem wszystkiego i tak... a dziś mamy ciąg dalszy przykładów, dlaczego nie powinno się grać początkowych kolejek ;)

arni87 52

arni87

Użytkownik
Pierwsza kolejka czy nie - nie ważne.
Po ostatnich dość wielu trafionych typach i sporego ✅ sądziłem, że omijam 0-0 i mogę grać i grać. Aż tu nagle... :/
Przychodzi piątek wypisuje mecze na dany dzień - typy wchodzą i co robię... gram na siłę mecz Malaga - Sevilla i jak to bywa w takiej sytuacji - gra na siłę i jest 0-0 (wtopa). Tłumaczę sobie pech. No nic przychodzi sobota wypisuje ponownie co gram. Wchodzi i co robię ???? A no gram Vallecano - Valencia mówiąc sobie drugi raz pod rząd nie trafię 0-0 z tej samej ligi meczu. Znów na siłę i 0-0 heh. Jest niedziela, ponownie to samo i wymyślam sobie Real dodatkowo. No i 0-0 po raz trzeci.
No ale w końcu wbiłem sobie do głowy by nie grać na SILĘ - nie być PAZERNYM. Trzy razy taka sytuacja musiała się zdarzyć by wreszcie zapaliła się czerwona lampka i zrozumieć mam nadzieję , że już na zawszę.
Zimny prysznic przydał się!
Taka przestroga dla innych ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Gdybyście trzymali się najprostszej zasady - gramy spotkania o nie zaniżonych kursach, przynajmniej na Realu nikt by nie przegrał. Ale ten temat to w kolko to samo gadanie i zero wniosków, 340 stron ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Jacy Wy wszyscy madrzy ... az mi sie zygac chce od tego. Ale jak by ludziom ten Real wszedl to byscie cicho siedzieli. Beda tego typu wtopy i tego nie unikniecie. Ciekawe kto byl na milion procent pewny ze tam bedzie 0:0 ? No lapki w gore. Wiec mordy w kubel cwaniaczki.

Gdybyście trzymali się najprostszej zasady - gramy spotkania o nie zaniżonych kursach, przynajmniej na Realu nikt by nie przegrał. Ale ten temat to w kolko to samo gadanie i zero wniosków, 340 stron ????
Wysoki kurs = bedzie bramka
Niski kurs = brak bramki
Tak mozna wywnioskowac z tego co napisales.

firel 142

firel

Użytkownik
Wysoki kurs = bedzie bramka
Niski kurs = brak bramki
Tak mozna wywnioskowac z tego co napisales.
Ty już lepiej nic nie pisz...
Mówię tu o tym ze ten mecz miał za niskie kursy aby go grać systemem. Pod koniec X9 kurs wynosił max 2.75 co j tak jest ryzykowne w przypadku np karnego kiedy czasami rynek jest blokowany na minutę.
Dlatego gdyby trzymać się zasad, tego meczu by się nie grało i kasy by się nie straciło.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Mówię tu o tym ze ten mecz miał za niskie kursy aby go grać systemem. Pod koniec X9 kurs wynosił max 2.75 co j tak jest ryzykowne w przypadku np karnego kiedy czasami rynek jest blokowany na minutę.
Dlatego gdyby trzymać się zasad, tego meczu by się nie grało i kasy by się nie straciło.
A czego sie spodziewales ? Ze bedziesz mial w meczu Realu kursy po @3 lub wiecej i lapal zakladki ? Teraz to mnie rozbawiles.
To najlepiej nie grac wogole Realu, Barcelony, Bayernu bo przeciez tam beda niskie kursy i za kazdym razem 0:0 ....
PS: Spodziewales sie tam wyniku 0:0 ? NA 100% nie wiec takie gadki szmatki ze kursy byly niskie to wsadz sobie w buty.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Firel jesteś w tym temacie od xx czasu i piszesz takie rzeczy &quot;o graniu spotkań o niezaniżonych kursach&quot; zawsze się grało mecze Realu, Barcelony itp... i kusy były niskie grało się to agresywnie chyba nie jest Ci obce to pojęcie. Jak sobie wczoraj wieczorem przejrzałem wyniki to była kolejka cudów bukmacherzy w weekend zarobili nie ważne czy ktoś gra minutówki, 1x2, over/under po prostu było to nieprzewidywalne. Nie widziałem nigdy żeby Primiera Division po pierwszych 7 meczach kolejki padły 3 bramki i niech mi nikt nie wyskakuje tutaj, że to pierwsza kolejka bo to nie jest normalne w Hiszpanii nawet w pierwszej kolejce.

Otrzymane punkty reputacji: +2
baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu? Dlaczego nie napisałeś przed tymi spotkaniami że są nie do grania tym systemem i panowie się mylą podając takie typy. Bo padła bramka i jest wszystko ok?
Jacy Wy wszyscy madrzy ... az mi sie zygac chce od tego. Ale jak by ludziom ten Real wszedl to byscie cicho siedzieli. Beda tego typu wtopy i tego nie unikniecie. Ciekawe kto byl na milion procent pewny ze tam bedzie 0:0 ? No lapki w gore.
Wszystko w temacie ????

Z 0

znamsie

Użytkownik
Będąc szczerym ja w tamtym roku tak dwa razy przegrałem, toteż od tego czasu totalnie omijam takie mecze. Czy to dobrze, czy to źle to już ciężko powiedzieć
Na Realu?
W zeszłym sezonie mecze z udziałem Realu były 100% Over 0.5 (via soccerstats.com)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu? Dlaczego nie napisałeś przed tymi spotkaniami że są nie do grania tym systemem i panowie się mylą podając takie typy. Bo padła bramka i jest wszystko ok?

Wszystko w temacie ????
Yyyy na Kopenhage kursy były co najmniej dobre ? Nie wiem co masz na myśli.

Co do Realu to kursy wcale nie były złe, śmiem twierdzić że w tym sezonie tak dobre kursy w meczach z ich udziałem to pojawią się raptem z 4-5 razy w tym 2 razy z Atletico.
Czy granie Realu było złym poysłem ? Nie wiem. Przy takich kursach ze Sportingiem Gijon jakby grali jutro jeszcze raz to bym uderzył nawet mocniej. Cóż bywa i tak. Dobrze że zagrałem tylko grubo a nie bardzo grubo ;)

Firel i Straszak, mimo że jestem przeciwny hejtowaniu w tym temacie to od blisko pół roku jedyne co to piszecie po fakcie jak to wy przewidzieliscie cos czego inni nie przewidzieli. Chcecie sie udzielac w temacie to udzielajcie, ale konstruktywnie. I najlepiej PRZED! a nie PO.
A wczorajszy post Straszaka z wieczora to juz mnie rozłożył na łopaty: &quot; Ja trafiłem wszystko, wy nie. Jestem boss&quot;. Nie wiem co chciałeś osiągnąć takim tekstem zwłaszcza w kontekście 0-0 chociażby Realu gdzie spora część użytkowników była zagotowana. Generalnie u Ciebie zawsze + ale tylko jak nie podajesz typów :razz:.
Nie chciałbym być zrozumiany że komuś nie wierzę, tylko taka czcza gadanina nie wnosi nic do tematu. Po fakcie to można napisać o jakiejś wtopie i ew płynących wnioskach. Pisanie &quot;ja szlachta, wy plebs&quot; mija sie z celem, stąd też u wielu alergia na takie komentarze i na osoby je zamieszczajace.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mnie przed grubą wtopą na Realu uratowała moja kobieta bo marudziła choć wyjdziemy na kolację do jakiejś restauracji (byłem tak cholernie zły bo tu taki mecz i $ $ w oczach), a dzisiaj z samego rana poleciałem po bukiet kwiatów dla niej :razz:
Chyba nikt nie wierzył w taki wynik kurs na 0-0 pewnie był coś około 50.

firel 142

firel

Użytkownik
Na Realu?
W zeszłym sezonie mecze z udziałem Realu były 100% Over 0.5 (via soccerstats.com)
Na Barcelonie, inna kwestia że z reguły odpuszczam po 80minucie(co nieraz spowodowało plucie sobie w brodę) a over 0,5 liczy sie do konca spotkania
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu?
Wszystko w temacie ????
Bo nie śledziłem tych meczy ani ich nie grałem, więc nie mam pojęcia jakie były tam kursy. To takie proste ????
Po fakcie to można napisać o jakiejś wtopie i ew płynących wnioskach
To z reguły mam na myśli. Choć moje zwykłe pytania ostatnio zostały odebrane jako hejt.
W tym temacie to już zawsze tak będzie że każdy swoje i będzie uważał że to on ma rację ????
Teraz pytanie całkiem na serio, bo przymierzam sie do gry tym systemem ponownie w tym roku:
Jak wygląda stawkowanie gdy kurs przedmeczowy &lt;=2.37 a więc ciężko o kurs @3 w X9?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Z moich obserwacji wynika, że jeśli przed mecze masz kurs 2,37 do 20 minuty to będziesz łapał kurs 3,00 nawet w drugiej połowie ale x9 minucie, a w pierwszej będzie to bardzo krótka zakładka wyjątkiem w takiej sytuacji jest próg na gola do 50 minuty tutaj nie ma szans w 39 minucie na złapanie kursu 3,00.
Jeśli kurs na gola przed 20 minutą jest poniżej 2,37 w drugiej połowie nie ma szans złapać kursu 3,00 w x9 minucie.

Do góry Bottom