Dzięki za typy, ale dałbyś w swoim podpisie większą czcionkę to wygląda jak regulamin reklamacji, które po odejściu od kasy nie są uwzględniane ????Na dzisiaj:
CSKA Moscow - Sporting
Leverkusen - Lazio
Miałem to sam wrzucić i i delektować się chwałą po meczach albo przyjąć mężnie porażke. W tych okolicznościach to zostało mi tylko delektowanie po ew porażkę na klate bierze Yamakasi:razz:Dzieki za usuniecie posta ????
Ale takie pytanie to chyba tylko przedszkolaki zadaja. Bo nie sadze ze jestes malolatem ktory pierwszy raz ma stycznosc z pilka i bukmacherka. Co innego jak bys sie spytal o dzialanie systemu. To bym to zrozumial.
Na dzisiaj:
CSKA Moscow - Sporting
Leverkusen - Lazio
W razie wtopy to mam nadzieje ze ludzie nie czytaja tego co jest napisane mala czcionka bo z reguly tak ludzie robia ????Dzięki za typy, ale dałbyś w swoim podpisie większą czcionkę to wygląda jak regulamin reklamacji, które po odejściu od kasy nie są uwzględniane ????
Tutaj masz racje bo tak naprawde nawet po doglebnej i szczegolowej analizie nie daje nam to gwarancji ze mecz wejdzie , ale dzieki temu zawsze istnieje szansa ze unikniemy wtopy.Co by nie było offtopowo, to chciałbym się odnieść jeszcze do pytania kolegi @krissq10
Z tym doborem spotkań przyznam szczerze, że to trochę totolotek. Fakt, mozna sugerować się statystykami, ale KAŻDY MECZ JEST INNY i najbardziej overowe drużyny mogą popłynąć (nie trzeba daleko szukać)
No to mnie @Hank teraz pocieszyles. Mam juz sie zaczac bac ? A 4 j to ile to jest ?Miałem to sam wrzucić i i delektować się chwałą po meczach albo przyjąć mężnie porażke. W tych okolicznościach to zostało mi tylko delektowanie po ew porażkę na klate bierze Yamakasi:razz:
Budżet na każdy z meczy 4j
No to mnie @Hank teraz pocieszyles. Mam juz sie zaczac bac ? A 4 j to ile to jest ?
Też zagrałem 2 mecze (2x zakładka) i od razu wyłączyłem kompa, co by nie zagrać jakiegoś gówna ????Bayer zakładka
Sporting
Lubie takie wieczory ????
Bilbao x4, reszta x2
edit. Ajax piękne długie zakładki, mam nadzieję na taką w okolicy 5-6 progu ????
Jaki Ty madry jak juz wiadomo ze Ajax nie wszedl. Zeby tego karniaka strzelil to bys cicho siedzial. I to z ladna zakladka.@Destro,
zamiast grać minutówki na te typy, spróbuj każdy z nich pograć DW: 0-0. Pozdro
Grałem konkretie St Etienne. Dlatego nie pisałem przeciwnika ????Hank uprzedziłeś mnie z ST Etienne
Nie spodziewałem się takich kursów w tym meczu no to atakujemy
edit
Szkoda trochę brakło do zakładki, a jeszcze się zastanawiałem przed tym rogiem czy chociaż połowy progu nie postwawić po 2,75
Hank grałeś agresywnie St Etienne?