>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dawno nie miałem takiego &quot;pecha&quot;.
_Hank_ - problem z graniem Bvb rozwiązał się sam.. ;)
Rozwiazal, w sensie juz nie ma kasy po Ajaxie ? ????
Bo minutówki są. Ale kursy to nawet na Barcy u siebie z Granada są lepsze.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Czysto hipotetycznie ????
W zwiazku ze sporym zainteresowaniem na moje typy ze stawkowaniem, ktorego dowod otrzymuje na priv, chcialem zbadac jakie byloby rzeczywiste zainteresowanie gdybym taka grupe ew zalozyl.
Ja jestem człowiekem, który albo nic nie robi albo robi na maxa więc ew grupa zawieralaby typy, stawkowania, porady, sztuczki i pewnie porady live. Wiazaloby się to ze spora iloscia poswieconego czasu z mojej strony dlatego ew koszt to wiadomo flaszka na tydzien ???? Ale w tym przypadku to raczej 0,7 whiskey.
Dywagacje są czysto teoretyczne i kierowane bardziej zapotrzebowaniem rynku niz moja palaca checia zysku. Kto byłby zainteresowany prosze o info na priv. Zobacze ilu ludzi jest chetnych do jutra wieczora.
Generalnie nawet nie wiem czy taki wpis jest zgodny z regulaminem FB, jeśli nie to przepraszam. To tylko teoretyczne pytanie kierowane ciekawoscia.
Tylko na priv odp i komentarze w tej kwestii zeby nie robic niepotrzebnego spamu.

Z 0

znamsie

Użytkownik
Czysto hipotetycznie ????
W zwiazku ze sporym zainteresowaniem na moje typy ze stawkowaniem, ktorego dowod otrzymuje na priv, chcialem zbadac jakie byloby rzeczywiste zainteresowanie gdybym taka grupe ew zalozyl.
Ja jestem człowiekem, który albo nic nie robi albo robi na maxa więc ew grupa zawieralaby typy, stawkowania, porady, sztuczki i pewnie porady live. Wiazaloby się to ze spora iloscia poswieconego czasu z mojej strony dlatego ew koszt to wiadomo flaszka na tydzien ???? Ale w tym przypadku to raczej 0,7 whiskey.
Dywagacje są czysto teoretyczne i kierowane bardziej zapotrzebowaniem rynku niz moja palaca checia zysku. Kto byłby zainteresowany prosze o info na priv. Zobacze ilu ludzi jest chetnych do jutra wieczora.
Generalnie nawet nie wiem czy taki wpis jest zgodny z regulaminem FB, jeśli nie to przepraszam. To tylko teoretyczne pytanie kierowane ciekawoscia.
Tylko na priv odp i komentarze w tej kwestii zeby nie robic niepotrzebnego spamu.
Hank, przez brak wystarczającej aktywności na FB nie mogę Ci wysłać wiadomości prywatnej, więc tutaj zgłaszam swój akces.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dzisiaj Panowie bym specjalnie nie siłował bo poprzednie piątki wyglądały znacznie lepiej.
W mojej opini dosyć Ciekawie wygladają tylko mecze Marsylii i Lechii. Oba underowe więc można łapać 3.25 ew wygrana będzie okazała. Tylko wiadomo trzeba śledzić intensywnie spotkania no i nie szaleć ze stawką
Na dzisiejszy hit Wolfsburg -Schalke kursy są takie że prawie można grać. Ale to liga niemiecka więc przewiduje że jak szybko bramka nie padnie to będzie ciężko ( 2,75-3 do 50 min i 3-3.25 po przerwie). Czy i jak grać to niech każdy sobie sam osądzi ;)

K 1

kaoak

Użytkownik
witam Hank tez bylbym chetny jak co a nie robiac offtopu mysl ze wisla slask tez cos padnie napewno gdyz jest to mecz ,, przyjazni,, a ze obie druzyny potrzebuja zwyciestwa szczegolnie wisla po samych remisach

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wolfsburg-Schalke ✅ (pomimo słabych kursów zakładka jest;) )

Freiburg-Sandhausen ✅

&quot;Znamsie&quot; Aalesund - Valerenga też wpisałem na kartkę ale pewnie kursy będą takie, że &quot;gra nie będzie warta świeczki&quot;

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Podbeskidzie szybka zakładka na 3.25✅, z racji tego że piatek i tylko 1 mecz na wieczor to koncze na dzis i pora sie zrelaksować ;) Co i wam polecam, a grającym życzę powodzenia!

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ponieważ , w poprzednim sezonie obie drużny miały dużo bramek straconych jak i strzelonych, a kurs 6.50 wygląda zachęcająco.
Nie proponuje tego grać za jakąś grubą kasę, ale planuje tutaj złapać ładną zakładkę.
Poza tym jest jedna rzecz, o której się stale zapomina:
Bukmacher nie jest Bogiem i ustalając kursy ma niemal taką wiedzę o meczech jak my (statystyki, może składy, ewentualnie jakieś przecieki) ale nie wie co będzie na boisku , a niski kurs nie gwarantuje bramki.
Edit.
Ale faktycznie kupę grają ????

Do góry Bottom