Myslisz ze tylko my gramy tym sposobem ?Grupa...
Czy ktoś z zainteresowanych wie co wiąże się z masowym graniem niszowego rynku?
a) wersja light - zaniżenie kursu
b) wyłączenie z oferty - a chyba tylko jeden buk to oferuje
c) limity
d) masowa wtopa
Skąd ta pewność, że jest?Jest multum osob ktore to graja i nawet o tym nie mowia, wiec grupka ludzi grajacych to samo niczego nie zmieni... Jedyny minus to masowa wtopa...
Śmiało to jadę. Odchylenie od normy raczej gwarantuje powodzenie, ale pewny jestem tylko śmierci i podatków.Celta Vigo-Rayo Valencano
Ale koledze bardziej chodzi ze zostana naniesione limity albo minutowki znikna calkiem... wiec tu nie chodzi o to jaka lige gramy, czy te same typy, cos zawsze sie znajdzie ????Cock życzę Ci grubej zakładki w tym meczu najlepiej takiej na progach do 40 i do 50 minuty, żebyś dobrze zarobił i nie siwiał przy tym meczu. Ja odpuszczam nie chce przepuścić tego co ugrałem prze cały dzień powodzenia.
Orenx i tu się grubo mylisz bo nawet jeśli dużo ludzi gra minutówki to nie wszyscy te same mecze. Ja gram ligę rosyjską, a jest tutaj kilka osób, które nie lubią tej ligi. Straszak gra Islandię, a mi ta liga nie odpowiada itp....
Przykładem na to, że Cock ma rację jest to co kiedyś w swoim temacie napisał Scott (vip typer) postawił na jakąś "niespodziankę" kurs był 9,00 wystawił typ na forum i kurs spadł do 6,00 przypadek?
Zastanów się czemu mają minutówki służyć.System jest grany od 1,5 roku i setki graczy się przez niego przewinęło, na pewno znacznie więcej niż udzieliło się na forum przez ten czas. Do tego na pewno masa osób gra w inny sposób wykorzystując zakłady "gol do XX min". Nie sądzę, że grupa 10-15 osób może mieć jakikolwiek wpływ na dostępność tych zakładów, nie dodawajcie sobie za dużo
Widzisz to Panie i nie grzmisz...Grupa...
Czy ktoś z zainteresowanych wie co wiąże się z masowym graniem niszowego rynku?
a) wersja light - zaniżenie kursu
b) wyłączenie z oferty - a chyba tylko jeden buk to oferuje
c) limity
d) masowa wtopa
Jak? ????a) wielokrotnie wykorzystywałem zaniżenie kursu, niech zaniżają