>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

cock 756

cock

Użytkownik
Grupa...
Czy ktoś z zainteresowanych wie co wiąże się z masowym graniem niszowego rynku?
a) wersja light - zaniżenie kursu
b) wyłączenie z oferty - a chyba tylko jeden buk to oferuje
c) limity
d) masowa wtopa

Otrzymane punkty reputacji: +1
arni87 52

arni87

Użytkownik
Piękny dziś dzień w moim przypadku ???? Dziś już nic nie ruszam bo w zeszły week zostałem ukarany grając na siłę. Hank jak tam te 30 meczy dzisiejsze? Trafiłem? ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co się dzieje z tą Hiszpanią z tego się zrobiła liga podobna do Francji 2. Barcelony nie gram ale mam na kartce
Celte Vigo-Rayo Valencano
Real Madryt-Betis
Celte ze ? czyli typ niepewny, Real chciałem grubiej atakować ale jak widzę te undery ogólnie w Hiszpanii to raczej sobie odpuszczę.

O 0

orenx69

Użytkownik
Grupa...

c) limity
d) masowa wtopa
Myslisz ze tylko my gramy tym sposobem ?
Jest multum osob ktore to graja i nawet o tym nie mowia, wiec grupka ludzi grajacych to samo niczego nie zmieni... Jedyny minus to masowa wtopa...

cock 756

cock

Użytkownik
Jest multum osob ktore to graja i nawet o tym nie mowia, wiec grupka ludzi grajacych to samo niczego nie zmieni... Jedyny minus to masowa wtopa...
Skąd ta pewność, że jest?
Mnie tam zawsze uczyli, że w szerszej perspektywie większość nie może mieć racji. :/
Celta Vigo-Rayo Valencano
Śmiało to jadę. Odchylenie od normy raczej gwarantuje powodzenie, ale pewny jestem tylko śmierci i podatków. ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Cock życzę Ci grubej zakładki w tym meczu najlepiej takiej na progach do 40 i do 50 minuty, żebyś dobrze zarobił i nie siwiał przy tym meczu. Ja odpuszczam nie chce przepuścić tego co ugrałem prze cały dzień powodzenia.
Orenx i tu się grubo mylisz bo nawet jeśli dużo ludzi gra minutówki to nie wszyscy te same mecze. Ja gram ligę rosyjską, a jest tutaj kilka osób, które nie lubią tej ligi. Straszak gra Islandię, a mi ta liga nie odpowiada itp....
Przykładem na to, że Cock ma rację jest to co kiedyś w swoim temacie napisał Scott (vip typer) postawił na jakąś &quot;niespodziankę&quot; kurs był 9,00 wystawił typ na forum i kurs spadł do 6,00 przypadek?

O 0

orenx69

Użytkownik
Cock życzę Ci grubej zakładki w tym meczu najlepiej takiej na progach do 40 i do 50 minuty, żebyś dobrze zarobił i nie siwiał przy tym meczu. Ja odpuszczam nie chce przepuścić tego co ugrałem prze cały dzień powodzenia.

Orenx i tu się grubo mylisz bo nawet jeśli dużo ludzi gra minutówki to nie wszyscy te same mecze. Ja gram ligę rosyjską, a jest tutaj kilka osób, które nie lubią tej ligi. Straszak gra Islandię, a mi ta liga nie odpowiada itp....
Przykładem na to, że Cock ma rację jest to co kiedyś w swoim temacie napisał Scott (vip typer) postawił na jakąś &quot;niespodziankę&quot; kurs był 9,00 wystawił typ na forum i kurs spadł do 6,00 przypadek?
Ale koledze bardziej chodzi ze zostana naniesione limity albo minutowki znikna calkiem... wiec tu nie chodzi o to jaka lige gramy, czy te same typy, cos zawsze sie znajdzie ????

ms15 87

ms15

Użytkownik
System jest grany od 1,5 roku i setki graczy się przez niego przewinęło, na pewno znacznie więcej niż udzieliło się na forum przez ten czas. Do tego na pewno masa osób gra w inny sposób wykorzystując zakłady &quot;gol do XX min&quot;. Nie sądzę, że grupa 10-15 osób może mieć jakikolwiek wpływ na dostępność tych zakładów, nie dodawajcie sobie za dużo ????
ps. Vermaelen strzela gola, koniec jest bliski.

Otrzymane punkty reputacji: +3
cock 756

cock

Użytkownik
System jest grany od 1,5 roku i setki graczy się przez niego przewinęło, na pewno znacznie więcej niż udzieliło się na forum przez ten czas. Do tego na pewno masa osób gra w inny sposób wykorzystując zakłady &quot;gol do XX min&quot;. Nie sądzę, że grupa 10-15 osób może mieć jakikolwiek wpływ na dostępność tych zakładów, nie dodawajcie sobie za dużo
Zastanów się czemu mają minutówki służyć.
Czemu służy ta choinka w ofercie?
Nadrzędnym celem jest rozproszenie uwagi gracza, by wtopił.
Gra się to, co oferuje Azja i Pinnacle. Na Betfair widzisz do tego hajs w grze.
Hank wyrwał z bet365 fajną opcję na live. Ale to bombka z choinki a nie bet do analiz i spekulacji. To nisza.
Będąc odpowiedzialnym za kursy i widząc jak ta grupa 10-15 osób z PL wali kasę w tą ofertę i coś z tego ciuła na przyszłość podziełbym kurs przez np 1,10 by te 10% mniej wygrywali...
A na Celcie zakładeczka? ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Grupa...

c) limity
d) masowa wtopa
Widzisz to Panie i nie grzmisz...

a) wielokrotnie wykorzystywałem zaniżenie kursu, niech zaniżają
b) c) d)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jako że nie wszyscy użytkownicy forum mają możliwość wysyłania PW a i ja mam jakos ostatnio z tym problemy to udostępniam mój profil na FB o bardzo skromnej nazwie &quot; Heniek Mistrz&quot; xD
W razie jakiś pytań, wątpliwości czy rady można śmiało dodawać a nie robić tu spam. Temat oczywiście zostaje, spotkania i pomysły co do mechaniki gry podajemy tutaj.

S 69

s1916

Użytkownik
Moje typy na dziś.

12:30 Ajax - Den Haag
14:30 Vitesse - Cambur
15:30 Stabak - Odd Grenland
16:00 Basel - Fc Zurich
16:45 PSV - Feyenord
17:30 Helsingborg - Malmo
18:00 Eskisehirspor - Rizespor
19:00 Kuban - CSKA
20:00 Lokeren - Waasland
20:45 Napoli - Ssmpdoria
21:00 Monaco - PSG

X 0

xanisko

Użytkownik
Co myslicie o kwalifikacjach do euro w czwartek? Imo przynajmniej połowa meczy wydaje sie byc overowa.
Przyklad:
Chorwaci, Włosi, Holendrzy. Dwa pierwsze zespoły walczą o pierwsze miejsce w grupie, maja sporo bramek strzelonych natomiast Holendrzy pewnie beda chcieli sie odgryzc za ostatnia porazke 0:2. Nie wiem zbytnio co z absencjami takze bylbym wdzieczny o jakiekolwiek info

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dopiero niedziela, jeszcze sporo rzeczy się może wydarzyć ;) Koło środy zaczyna się śledzić doniesienia bo trochę się tego nazbiera

arni87 52

arni87

Użytkownik
Na dziś Górnik - Cracovia ✅ ; Vitesse -Cambur ; Winterthur - Le Mont brak minutówek ale ✅ ; Dortmund - Hertha ; Basel - Zurich zakładka ✅✅ ; Fenerbahce - Antalyaspor Co do Vitesse zakładka ✅✅, Dortmund ✅ i Fenerbahce ✅ chce grać na bramkę.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Gdybym miał kasę to bym grał na luźno ;)
Ale jako, że nie mam kasy można szybko wysnuć wnioski, że ostatnio nie idzie mi najlepiej typowanie pod minuty ????
I tu jakby koło się zamyka - więc niewykluczone, że będzie 0-0 ????

Do góry Bottom