>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

O 0

orenx69

Użytkownik
No i dostalem nauczke zeby nie odpuszczac za szybko... &quot;gol przed 50&quot; nie postawilem i akurat gol do szatni ???? Lipne kursy wiec koncze. Jutro trzeba sie odkuc. Dobrej nocy wszystkim, pobudka o 6 :?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Było 100 razy w tym temacie ale przeżyjmy to jeszcze raz: zakładka występuje gdy np. stawiasz pierwszy próg &quot;gol do 10 minuty&quot; przed rozpoczęciem meczu w 5 minucie kurs na &quot;gola do 20 minuty&quot; osiąga wartość 3,00 stawiasz kolejny próg &quot;gol do 20 minuty&quot; w 7 minucie któraś z drużyn strzela bramkę w takiej sytuacji wygrywają obydwa zakłady ten do 10 minuty i ten do 20 minuty to jest właśnie zakładka.

Otrzymane punkty reputacji: +1
yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Balbym sie to stawiac ... Co z ManU - Brugge ?
Tez bym sie bal stawiac Man Utd. Od ostatniego sezonu graja lipe. Nie ma kto u Nich strzelac bramek. Brakuje im rasowego napastnika. Dla mnie ich mecze sa jak Nasza Ekstraklapa. Nie moge ich przetrawic.
Brak Fergusona zrobilo swoje.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Man U naprawdę gra taką lipę aż oczy bolą jak się to ogląda. Belgowie mogą tu wyczuć swoją szanse spróbować zagrać na 0-0, a u siebie wygrać 1-0 ewentualnie doprowadzić do karnych i dogrywki się jakoś wśliznąć do LM przy tak słabo grającym Man U.
Po losowaniu par LM jak to zobaczyłem od razu mi się w oczach zaświeciło $ $ i tak się świeciło aż zobaczyłem mecz z Tottenhamem.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Jak wyżej, United na chwilę obecną grają bez pomysłu i odejście RvP znacznie osłabiło ofensywę. W to spotkanie raczej celowałbym underem 2,5

ms15 87

ms15

Użytkownik
Co do United się zgodzę, kursy moim zdaniem zaniżone i nie warte takiego ryzyka. Natomiast jeśli chodzi o Lazio-Leverkusen to ja widzę w kursach spore value i warto zagrać nawet małymi stawkami. Po prostu nie warto takiego meczu przy takich kursach odpuszczać moim zdaniem. Czasu na zakładkę powinno być naprawdę dużo.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Sporting moim zdaniem sytuacja podobna co Lazio-Bayer. Kursy wysokie i jeśli ktoś ma spory budżet to warto to pograć za niewielką stawkę. Zwłaszcza jeśli spojrzymy na grę defensywną CSKA. Oglądałem spore fragmenty meczu ze Spartą i pod tym względem wyglądali naprawdę kiepsko.
O BATE za dużo nie powiem, ja to odrzuciłem do ewentualnego grania. Wymęczyli awans z Videotonem, więc jeżeli Partizan przyjedzie z nastawieniem na 0-0 to może się tak skończyć.
Generalnie moim zdaniem dziś nie ma spotkań do grubszego grania czy nawet zbliżonego do grubszego, dlatego ci którzy póki co lecą all-in to może niech lepiej odpuszczą, bo takie dwumecze też rządzą się swoimi prawami Po prostu część spotkań warto ruszyć ze względu na kursy, które moim zdaniem są trochę zawyżone.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tak jak napisał Ms15
Sporting-CSKA x1
Lazio-Bayer x1
Tak wychodząc w przyszłość może ktoś coś napisać o Maccabi czego się po nich spodziewać bo Basel jest mi dobrze znane.

Do góry Bottom