nie gram jeszcze tym sposobem ale jakbym miał grać to też mi to wpadło w okoBardzo, bardzo mocno mam ochotę wejść w mecz Lorient - Bastia o 17:00 - gospodarze od kwietnia br nie strzelili gola na własnym stadionie... Hm?
Pomylilem sie, 83zł. Grasz:Firel i co dalej ? Podrzuc jakas tabelke jak Ty to widzisz
Według mojego stawkowania będę na plus przy 2.75...Jak będziesz grał po 2,75 to na ostatnich progach będziesz na a poza tym zysk jest tak marny przy 2,75 że chyba lepiej było by grac over 0,5 w meczu.
Takie stawkowanie jest nieopłacalne. Kluczem tego systemu jest zarobić więcej niż na over 0,5 przy określonym wkładzie $$. Kiedyś ktoś*tu udowadniał iż takie stawkowanie tego nie zapewniaLadnie Wolfsburg wszedl Szkoda ze nie gralem kolejnych goli ale kto wiedzial ???? Wlasnie jestem w trakcie udoskonalania swojej tabelki ze stawkowaniem dla malych budżetow ze stałym zyskiem ???? Podrzuce jak skończe :razz:
Jak zapewne wiesz niektórzy głównie patrzą na zakładkiTakie stawkowanie jest nieopłacalne. Kluczem tego systemu jest zarobić więcej niż na over 0,5 przy określonym wkładzie $$. Kiedyś ktoś*tu udowadniał iż takie stawkowanie tego nie zapewnia
Czyli powiesz mi ze stawkowanie na staly zysk jest bez sensu ? Nie rozumiem Cie teraz kompletnie... chyba lepiej tak stawiac zeby nawet w 70 minucie byc na ... Oświeć mnie bo nie kumam Twojego myślenia :zoltakartka:Takie stawkowanie jest nieopłacalne. Kluczem tego systemu jest zarobić więcej niż na over 0,5 przy określonym wkładzie $$. Kiedyś ktoś*tu udowadniał iż takie stawkowanie tego nie zapewnia
Chodziło mu zapewne o to że jak masz wygrać 4zł to równie dobrze możesz postawić na over 0.5 i masz tyle samo zysku lub nawet więcej ????Czyli powiesz mi ze stawkowanie na staly zysk jest bez sensu ? Nie rozumiem Cie teraz kompletnie... chyba lepiej tak stawiac zeby nawet w 70 minucie byc na ... Oświeć mnie bo nie kumam Twojego myślenia :zoltakartka:
Nie obraź się ale zadajesz bardzo podstawowe pytania które były tu zadawane dziesiątki raz wystarczy poszukać.Nie moge pisac privow ... nie wiem nawet dlaczego mi nie nalicza postów ????... Mam dylemat co do wzrostu % na danym progu stawki :? Mogłby ktos mi napisac jakie kursy na poszczegolnych progach sie najczesciej stawia ? 1-10 = kurs 5 11-20 = ?
Czyli chcesz mieć wszystko wyłożone na tacy :zoltakartka:Sledze watep od nie dawna, a pozatym jestem nowy w tych sprawach :zoltakartka: Jakos mi sie niechce wierzyc zeby przy 70 minucie byl kurs 3... Prosze o pomoc bo stoje w miejscu z tabelką :-(