>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Bardzo, bardzo mocno mam ochotę wejść w mecz Lorient - Bastia o 17:00 - gospodarze od kwietnia br nie strzelili gola na własnym stadionie... Hm?
nie gram jeszcze tym sposobem ale jakbym miał grać to też mi to wpadło w oko ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak będziesz grał po 2,75 to na ostatnich progach będziesz na ⛔ a poza tym zysk jest tak marny przy 2,75 że chyba lepiej było by grac over 0,5 w meczu.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Jak będziesz grał po 2,75 to na ostatnich progach będziesz na ⛔ a poza tym zysk jest tak marny przy 2,75 że chyba lepiej było by grac over 0,5 w meczu.
Według mojego stawkowania będę na plus przy 2.75...
A i na zysk nigdy nei nastawiam się duży bo tak naprawdę porządnie zarabiam tylko na zakładkach a gdy ich nie ma to parę drobnych wleci

S 2

sirmajkel

Użytkownik
Obserwuję zaocznie wasz temat od czerwca i jestem pod wrażeniem. Nie udzielam się za bardzo, bo uważam się za laika (już dwa razy po swoich własnych decyzjach - nie podpieranych podpowiedziami z forum - wyzerowałem konto), ale teraz mogę podsunąć swój pomysł jeżeli chodzi o stawkowanie. Zaczynałem nim od 25 zł (co jest równoznaczne, że nie miałem nawet na cały mecz), ale udało mi się przyfarcić i teraz mam na cały mecz. Poniżej podaję kopię mojej tabelki, którą wykonałem w Excelu (jednak formułki są przydatne, wpisuję stawkę i od razu otrzymuję ewentualny zysk). W załączniku plik do excela - pola edytowane to: stawka i kurs, pozostałe to formuły, które obliczają.
Poniżej tabela, z której korzystam najczęściej:

minuty____suma wkładu____stawka_____kurs_____zysk
__10&#39;__________2____________2_______3,00_______4
__20&#39;__________5____________3_______3,00_______4
__30&#39;__________9____________4_______3,00_______3
__40&#39;_________ 14___________ 5_______3,00_______1
__50&#39;_________ 22___________ 8_______3,00_______2
__60&#39;_________ 34___________12_______3,00_______2
__70&#39;_________ 52___________18_______3,00_______2
__80&#39;_________ 79___________27_______3,00_______2

Jak to mówią grosz do grosza i będzie kokosza. :grin:

arni87 52

arni87

Użytkownik
Jednak odpuszczę sobie Dynamo Moskwa - Ural. Jakieś dziwne przeczucie mam co do tego meczu. Co grałem dziś to weszło wszystko. Może skuszę się coś grać późnym wieczorem. Chce na spokojnie obejrzeć hit w Premier League.

O 0

orenx69

Użytkownik
Ladnie Wolfsburg wszedl :cool: Szkoda ze nie gralem kolejnych goli :p ale kto wiedzial ???? Wlasnie jestem w trakcie udoskonalania swojej tabelki ze stawkowaniem dla malych budżetow ze stałym zyskiem ???? Podrzuce jak skończe :razz:

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Też właśnie myślę nad stawkowaniem ale ujednoliceniem tak by jeden ciąg był warty równe 100J jak ktoś ma pomysł to może zapodać ????
Właśnie wpadło flamengo ????

firel 142

firel

Użytkownik
Ladnie Wolfsburg wszedl :cool: Szkoda ze nie gralem kolejnych goli :p ale kto wiedzial ???? Wlasnie jestem w trakcie udoskonalania swojej tabelki ze stawkowaniem dla malych budżetow ze stałym zyskiem ???? Podrzuce jak skończe :razz:
Takie stawkowanie jest nieopłacalne. Kluczem tego systemu jest zarobić więcej niż na over 0,5 przy określonym wkładzie $$. Kiedyś ktoś*tu udowadniał iż takie stawkowanie tego nie zapewnia

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Takie stawkowanie jest nieopłacalne. Kluczem tego systemu jest zarobić więcej niż na over 0,5 przy określonym wkładzie $$. Kiedyś ktoś*tu udowadniał iż takie stawkowanie tego nie zapewnia
Jak zapewne wiesz niektórzy głównie patrzą na zakładki :cool:

Bez zakładki przy maksymalnym wkładzie 88J mam góa 10J zysku

O 0

orenx69

Użytkownik
Czyli powiesz mi ze stawkowanie na staly zysk jest bez sensu ? Nie rozumiem Cie teraz kompletnie... chyba lepiej tak stawiac zeby nawet w 70 minucie byc na ✅... Oświeć mnie bo nie kumam Twojego myślenia :zoltakartka:

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Czyli powiesz mi ze stawkowanie na staly zysk jest bez sensu ? Nie rozumiem Cie teraz kompletnie... chyba lepiej tak stawiac zeby nawet w 70 minucie byc na ✅... Oświeć mnie bo nie kumam Twojego myślenia :zoltakartka:
Chodziło mu zapewne o to że jak masz wygrać 4zł to równie dobrze możesz postawić na over 0.5 i masz tyle samo zysku lub nawet więcej ????
Chcesz to napisz do mnie na priva z pytaniami ale jakby co to nie graj moich typów bo jak ktoś wyżej powiedział lubie adrenaline ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Nie moge pisac privow ... nie wiem nawet dlaczego mi nie nalicza postów ????... Mam dylemat co do wzrostu % na danym progu stawki :? Mogłby ktos mi napisac jakie kursy na poszczegolnych progach sie najczesciej stawia ? 1-10 = kurs 5 11-20 = ? ;);)

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Nie moge pisac privow ... nie wiem nawet dlaczego mi nie nalicza postów ????... Mam dylemat co do wzrostu % na danym progu stawki :? Mogłby ktos mi napisac jakie kursy na poszczegolnych progach sie najczesciej stawia ? 1-10 = kurs 5 11-20 = ? ;);)
Nie obraź się ale zadajesz bardzo podstawowe pytania które były tu zadawane dziesiątki raz wystarczy poszukać.
Masz kurs 3
i dobierz sobie stawkę którą ktoś tu podał wcześniej i wylicz sobie zysk to bardzo proste

O 0

orenx69

Użytkownik
Sledze watep od nie dawna, a pozatym jestem nowy w tych sprawach :zoltakartka: Jakos mi sie niechce wierzyc zeby przy 70 minucie byl kurs 3... Prosze o pomoc bo stoje w miejscu z tabelką :-(

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Sledze watep od nie dawna, a pozatym jestem nowy w tych sprawach :zoltakartka: Jakos mi sie niechce wierzyc zeby przy 70 minucie byl kurs 3... Prosze o pomoc bo stoje w miejscu z tabelką :-(
Czyli chcesz mieć wszystko wyłożone na tacy :zoltakartka:

Z tym kursem Ci pomogę

do 10min zazwyczaj jest kurs od 6.5 do 4 w zalezności od meczu
o kurs 3.0 nie musisz się obawiać jeśli nie grasz np ligi holenderskiej lub barcelony-warta poznań (mam nadzieje że rozumiesz o co kaman)

przyjmij że do końca meczu masz 3.0 ewentualnie 80+ 2.75

Mjallby zakładeczka ???? ✅✅

Do góry Bottom