baleronik
Użytkownik
Już poprawioneLyon wbija w 79min a bet365 uznaje mi to za przegrany zakład...
Już poprawioneLyon wbija w 79min a bet365 uznaje mi to za przegrany zakład...
Jakbyście się skupili bardziej na tym żeby sobie pomagać zamiast sobie dosrywać to byłoby to z korzyścią dla was ????
Na szybko wrzucam swoje mecze bo na urlopie się bycze
Ja ostatnio średnio typuję, co widać po śmianiu się z termalicy, ale myślę, że Chelsea na wyjeździe może mieć problemy obecnie z City. Ponadto, H2H też pokazuje, że Chelsea średnio sobie radzi z City w ogóle, w szczególności na wyjazdach właśnieKecaj14 ja myślałem, że Ty grasz dwa ogólne gole, ale życzę Ci tej brameczki.
Pytanie po części związane z tematem. Widzicie jutro BTS w meczu Man City-Chelsea, czy nie bardzo?
To samo miałem pisać, dziś dobry dzień dla Ciebie ????100% skuteczności, bodajże 8 zakładek. Trochę wpadło
Ja najprawdopodobniej przedmeczowo dam over 0,5, natomiast live wygraną City.
Myślę że składy będą bez zmian w porównaniu do pierwszej kolejki.bez składów ciężko cokolwiek przewidzieć.
Poczekaj na kolejne mecze od Holendrow a pozniej na Niemcow.Co teraz aktualnie gracie ? PSV nie zdazylem postawic. Lokomotiv nie bardzo mi sie widzi... Jakies propo na godzine 13-14 ? ????
Ja o 13.45 gram Chińską Super ligę. Mam podane w typach na dziś co to za mecz.Co teraz aktualnie gracie ? PSV nie zdazylem postawic. Lokomotiv nie bardzo mi sie widzi... Jakies propo na godzine 13-14 ? ????