>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Dobra już ogarnęli wszystko podałem im pewne źródła i cóż musieli uznać za wygrany :p
Teraz mecz tej nieszczęsnej legii ???? bramka wisi w powietrzu ale paść nei może

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Kecaj14 ja myślałem, że Ty grasz dwa ogólne gole, ale życzę Ci tej brameczki.
Pytanie po części związane z tematem. Widzicie jutro BTS w meczu Man City-Chelsea, czy nie bardzo?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jakbyście się skupili bardziej na tym żeby sobie pomagać zamiast sobie dosrywać to byłoby to z korzyścią dla was ????

Na szybko wrzucam swoje mecze bo na urlopie się bycze

100% skuteczności, bodajże 8 zakładek. Trochę wpadło ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Kecaj14 ja myślałem, że Ty grasz dwa ogólne gole, ale życzę Ci tej brameczki.

Pytanie po części związane z tematem. Widzicie jutro BTS w meczu Man City-Chelsea, czy nie bardzo?
Ja ostatnio średnio typuję, co widać po śmianiu się z termalicy, ale myślę, że Chelsea na wyjeździe może mieć problemy obecnie z City. Ponadto, H2H też pokazuje, że Chelsea średnio sobie radzi z City w ogóle, w szczególności na wyjazdach właśnie ;)
bez składów ciężko cokolwiek przewidzieć.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szukam czegoś, żeby ustawić parę zakład przed meczowy i darmowy na live myślałem o wygranej City(na live) , a brak mi pomysłu na coś przed meczem. Niby to tylko 10 funtów ale ja nawet tyle nie lubię przegrać ;)

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
100% skuteczności, bodajże 8 zakładek. Trochę wpadło
To samo miałem pisać, dziś dobry dzień dla Ciebie ????

Szukam czegoś, żeby ustawić parę zakład przed meczowy i darmowy na live myślałem o wygranej City(na live) , a brak mi pomysłu na coś przed meczem.
Ja najprawdopodobniej przedmeczowo dam over 0,5, natomiast live wygraną City.

bez składów ciężko cokolwiek przewidzieć.
Myślę że składy będą bez zmian w porównaniu do pierwszej kolejki.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzięki wszystkim, za pomoc zagram ten under 2,5 i jeśli nic szybko nie wpadnie to w 10-15 można już postawić kontrę na over 2,5 u jakiegoś innego buka tak, żeby na tym zakładzie przed meczowym wyjść na 0.
Minutówkami jak dla mnie to ten mecz strach ruszać.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Jak dla mnie to nie ma bata żeby ten mecz się skończył bezbramkowo. Niby dopiero pierwsza kolejka za tymi zespołami, ale nie ma co kalkulować - tu coś trzeba strzelić. City dobrze weszło w sezon, teraz ma atut swojego boiska. Nawet jeśli Chelsea zechce zamurować - ja tu widzę przynajmniej jednego gola dla City. A jeśli chodzi o dokładny wynik - 2:1.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Na dzisiaj
PSV - Groningen (bramka PSV) zakładka ✅✅
Shangai SIPG - Hangzhou Greentown ✅
Crystal Palace - Arsenal ✅
Goteborg - Hacken ✅
Wolfsfurg - Frankfurkt (bramka Wolfsburg) ✅
Dynamo Moskwa - Ural Nie zagrane ✅

O 0

orenx69

Użytkownik
W sumie racja ;) o 14:30 i o 15:00 dobre mecze ???? Yamakasi sprawdz FB ????
P.S dlaczego ciagle pokazuje mi ze mam 0 postow ? Przez to nie moge pisac PW ani wstawiac obrazkow...

Do góry Bottom