>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Przecież napisał jak gra... stawkuje normalnie jak w standardowej metodzie, tylko po pierwszej strzelonej bramce nie zmniejsza stawki i gra dalej, stosując progresję, aż padnie drugi gol.
Wyręczyłeś mnie dzięki ✅ :razz:
Kto pograł korone ten ma jakiś zysk ????
Liga austriacka to akurat mega overowa więc niech gra &quot;agresywnie&quot; ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Nie wiem czy pograsz bo kurs do 20 minuty jest @2.37 zdeka nie oplacalne bo to nie gra Bayern, Real czy Baca :razz:
No liczyłem na kurs @5 a jest jaki jest. Do tego oba zespoły z jednym napastnikiem. Cóż odpuszczę bo nie chcę grać grubiej w tym meczu.
Pewnie wejdzie.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Nic w tym dziwnego... tylko pytam dla jasności czy chodzi o kurs 2.5 czy o 5 bo @5 to można się domyślać wiem że to szczegóły ale czasem bywają istotne ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Cóż liga duńska chyba przepadła :/
I zaraz będą bluzgi .że co za typ ????
Jak jedna, osoba się nie doczepi ... wiadomo kto :grin: to nikt inny tego nie zrobi.
Co do typu no szkoda, że nie wszedł. Na ponad 20 spotkań, gdy gospodarzem był Midtjylland dziś i wcześniej tylko raz był wynik 0-0. Niestety szczęście w tym meczu nie dopisało, oby w kolejnych dopisało.

O 0

orenx69

Użytkownik
Teraz Bayern - HSV ? i pozniej Barca - Athletic ? Cos jeszcze ? ????
Kecaj14 moglbys napisac chociaz stawki jakimi grasz ? Ja mam maly budzet i musze kombinowac :/
Yamakashi nie moge znalesc takiej osoby ktora podales :p wymysl cos ????
Pozdro!

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Jak jedna, osoba się nie doczepi ... wiadomo kto :grin: to nikt inny tego nie zrobi.
Co do typu no szkoda, że nie wszedł. Na ponad 20 spotkań, gdy gospodarzem był Midtjylland dziś i wcześniej tylko raz był wynik 0-0. Niestety szczęście w tym meczu nie dopisało, oby w kolejnych dopisało.
W sumie dzięki za dobre słowa spodziewałem się innej reakcji ????
Mogę tylko dodać że przeanalizowałem ten mecz bardzo dobrze ale to tylko sport a nie ścisłe statystyki itp ????

Orenx
Ja stawkuje chyba troszkę inaczej niż inni ale jak chcesz to Ci powiem ;)
1-1-2-3-5-8-13-21-34=88J i teraz sobie podstaw co chcesz x2 x10 xEUR itp nie wiadomo że 1J dla jednych oznacza mało dla innych więcej

S 440

straszaksam

Użytkownik
nigdy się nie czepiałem typów, tylko osłów Twojego pokroju wypisujących bzdety. Także daruj sobie podświadome zaczepki, bo widzę że Cię coś bardzo zabolało jakiś czas temu, albo się zakochałeś, także w każdym wypadku, nie musisz się już trudzić, bo będziesz pod specjalnym nadzorem :spokodfhgfh:
A tak apropo cudzych typów, to podbieranie ich to duża głupota na dłuższą metę, ale o tym się pewnie przekona każdy prędzej czy później :razz:

arni87 52

arni87

Użytkownik
nigdy się nie czepiałem typów, tylko osłów Twojego pokroju wypisujących bzdety. Także daruj sobie podświadome zaczepki, bo widzę że Cię coś bardzo zabolało jakiś czas temu, albo się zakochałeś, także w każdym wypadku, nie musisz się już trudzić, bo będziesz pod specjalnym nadzorem :spokodfhgfh:
A tak apropo cudzych typów, to podbieranie ich to duża głupota na dłuższą metę, ale o tym się pewnie przekona każdy prędzej czy później :razz:
Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?? Sam jesteś OSIOŁ i to mega. Bo osobę co miałem na myśli, że się czepia - był to Firel. Czytaj wcześniejsze strony ze zrozumieniem.
Yamakasi ostatnio miał rację pisząc - &#39;&#39; Tobie @StraszakSam to wiecznie cos nie pasuje do wszystkiego musisz sie przypierd..... &quot;
A co do podbierania typów heh już dawno się nie uśmiałem czytając takie bzdury. Głupio Ci jest, że sam nic nie podaż a drugiemu zazdrościsz wygranej?
Pewnie masz na myśli wczorajsze typy podane przez Caranthir-a jak i przeze mnie. Na 4 typy moje 2 były takie same, ale to logiczne że większość osób grała Barcelone i Fenerbahce. Co do wcześniejszych dni - typy się nie pokrywały. A poza Nim jak i mną nikt na razie typów nie podaje.
Jesteś więc głupi, ale że tak hmmm - moja rada idz do lekarza :]

Otrzymane punkty reputacji: +1
arni87 52

arni87

Użytkownik
Na dziś jest sporo fajnych meczy do pogrania, szczególnie o 16 godzinie. Nie wszystko będę mógł pograć właśnie o tej godzinie - budżet musiałby być na prawdę duży.
C-Osaka - Gifu brak minutówek :/ ✅ a szkoda bo była zakładka
Leverkusen - Hoffenheim ✅ pograne
Malmo - Gefle (bramka Malmo) ✅ pograne
West Ham - Leicester ✅ pograne
Swansea - Newcastle ✅
Austria - Mattersburg ✅
Dortmund - Mochengladbach ✅ pograne
Ajax - Willem II (bramka Ajax) zakładka ✅✅ pograne

S 440

straszaksam

Użytkownik
W sumie po to jest ten temat żeby podawać typy. Nikt nikomu nie każe czyjegoś typu grać. Przecież każdy ma swój rozum i może dodatkowo zrobić swoją analizę danego typu. Ja czasami korzystam bo również dobrze mogę przeoczyć dobry typ a ktoś go tu poda.
Niby spoko, ale jak ogarniasz jakąś ligę albo zespół, to raczej nie przeoczysz danego spotkania ???? tym bardziej, że na livesports i większości stron z livescorem masz możliwość dodania danej drużyny do ulubionych.
no a jak nie ogarniasz i polecisz po statystykach, jak ktoś, kto wkleił typ, to możesz być tylko samemu sobie winien ;)
ja też tak kiedyś myślałem jak Ty, ale po iluś tam razach dotarło do mnie, że skoro się nie znam na tyle sam, to nie włożę tak znacznej gotówki na dany mecz, opierając się tylko o cudze przeczucia i statystyki z zeszłych spotkań.

Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?? Sam jesteś OSIOŁ i to mega. Bo osobę co miałem na myśli, że się czepia - był to Firel. Czytaj wcześniejsze strony ze zrozumieniem.
Yamakasi ostatnio miał rację pisząc - &#39;&#39; Tobie @StraszakSam to wiecznie cos nie pasuje do wszystkiego musisz sie przypierd..... &quot;
A co do podbierania typów heh już dawno się nie uśmiałem czytając takie bzdury. Głupio Ci jest, że sam nic nie podaż a drugiemu zazdrościsz wygranej?
Pewnie masz na myśli wczorajsze typy podane przez Caranthir-a jak i przeze mnie. Na 4 typy moje 2 były takie same, ale to logiczne że większość osób grała Barcelone i Fenerbahce. Co do wcześniejszych dni - typy się nie pokrywały. A poza Nim jak i mną nikt na razie typów nie podaje.
Jesteś więc głupi, ale że tak hmmm - moja rada idz do lekarza :]
????
Zacznijmy od tego, że najpierw wypadałoby się nauczyć pisać, zanim zabierze się głos. O myśleniu nie mówię, bo to może być bariera nie do przeskoczenia, widzę ????
Co więcej, uważam, że gdybyś swoje złote rady zastosował wobec siebie, wyszedłbyś na tym o niebo lepiej ;)

a tak nawiasem, jakbyś się nie domyślił, czy też nie przeczytał - mam w dupie czy podajesz typy czy nie, czy się powielają z cudzymi, czy nie i czy masz 100%, czy 0% skuteczności.
A i sporadycznie, ale podam parę meczów, które gram, ale to jeszcze trzeba umieć czytać i sklejać słowa w zdania ;)

Co do nagonki na Firela nagle, to w ogóle nie rozumiem. Czasem powie coś dziwnego i trochę chamskiego, ale w większości przypadków, po prostu zadaje pytania, ale chyba psychika osób odwiedzających temat jest cienka jak włos i jak się nie zacznie zdania, od jaśnie wielmożnego pana hrabiego, to już zaczyna się chamstwo i zaczyna lecieć piana.

Typów z &#39;popularnych&#39; lig podawał nie będę, bo i tak pewnie ktoś prędzej czy później wrzuci, razem z innymi zagadkowymi spotkaniami w taśmie, ale na pewno warto dziś zwrócić uwagę w Norwegii na:
Viking-Bodo/Glimt

natomiast Dortmundu i Ajaxu to bym się wystrzegał dzisiaj, a w szczególności tych drugich, bo kursy będą śmieszne, a ryzyko może być spore.
Na Porto z Guimares też bym uważał. Tam Guimares może chcieć pograć na remis, albo po prostu nie będą w stanie strzelić nic, a Porto może mieć gorszy dzień, czy po prostu słabszy start sezonu.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak co do tego co napisałeś o Firelu psychice itd....

Mnie wku......iły docinki po meczu Argentyna-Kolumbia bo chyba nie na miejscu jest nie wystawienie żadnego typu (od kiedy ja jestem w tym temacie), a pisanie głupich komentarzy gdy zna się już wynik.
Kojarzy mi się to z takim odszczekiwaniem wiejskiego małego kudla do owczarka niemieckiego gdy ten drugi jest zamknięty.

Zgadzam się z tym co kiedyś napisałeś przestałem wystawiać tutaj swoje typy dzięki czemu typuje zupełnie sam i wygląda to dużo lepiej, a klasycznym przykładem jest mecz z zeszłego tygodnia:

Everton- Watford miałem grać stawką x2 ale Hank napisałem żeby uważać na ten mecz i obniżyłem stawkę do x1 (Hank żeby zaraz znowu nie było nie czepiam się sytuacje podałem tylko jako przykład)

Zresztą w poprzednim sezonie też napisałem przed którymś meczem Lieferingu też napisałem, żeby uważać bo oni raczej odpuszczą awans i wtedy Pabo napisał, że nie potrzebnie straszyłem bo mecz wszedł od tamtego czasu nie straszę :razz:

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Zgadzam się z tym co kiedyś napisałeś przestałem wystawiać tutaj swoje typy dzięki czemu typuje zupełnie sam i wygląda to dużo lepiej ...
Przeciez nikt nikomu nie kaze tych typow grac.
To najlepiej zamknac ten temat i bedzie spokoj ????
Nikt z Nikim nie bedzie sie klocil, nie bedzie glupich docinek i wymiany bezsensownych zdan. Tylko ze to jest Nasza Polska mentalnosc dopierdal... sobie nawzajem. A najbardziej to widac za granicami Polski.

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Yamakasi oczywiście, że nikt nikomu nie karze grać żadnych typów wystawionych na forum ale zazwyczaj się nimi sugerujemy. Od jakiś dwóch stron jest ciągle bicie piany i wychodzi ta &quot;polska mentalność&quot; więc może czas żeby przestać się kłócić, dowalać sobie na wzajem i zacząć zachowywać jak ludzie cywilizowanie, a nie jak troglodyci.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Dobrze napisałeś Yamakasi.
Rozumiem Cię xxxx1234 bo sam się wtedy wku....em docinkami po meczu Argentyny. Tylko, że nie tędy droga by zaprzestać pisanie na temat typów. Za jakiś czas temat tutaj ucichnie, a raczej tego nie chcemy...
Mam nadzieję, że zmienisz zdanie bo fajne mecze podajesz. Graj po prostu to co co chciałeś grać przed czyjąś sugestią i tego się trzymaj.
No właśnie przestańmy się tutaj kłócić i dogryzać wzajemnie. Każdy tutaj przyszedł z innego powodu.

Do góry Bottom