W sumie po to jest ten temat żeby podawać typy. Nikt nikomu nie każe czyjegoś typu grać. Przecież każdy ma swój rozum i może dodatkowo zrobić swoją analizę danego typu. Ja czasami korzystam bo również dobrze mogę przeoczyć dobry typ a ktoś go tu poda.
Niby spoko, ale jak ogarniasz jakąś ligę albo zespół, to raczej nie przeoczysz danego spotkania ???? tym bardziej, że na livesports i większości stron z livescorem masz możliwość dodania danej drużyny do ulubionych.
no a jak nie ogarniasz i polecisz po statystykach, jak ktoś, kto wkleił typ, to możesz być tylko samemu sobie winien
ja też tak kiedyś myślałem jak Ty, ale po iluś tam razach dotarło do mnie, że skoro się nie znam na tyle sam, to nie włożę tak znacznej gotówki na dany mecz, opierając się tylko o cudze przeczucia i statystyki z zeszłych spotkań.
Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?? Sam jesteś OSIOŁ i to mega. Bo osobę co miałem na myśli, że się czepia - był to Firel. Czytaj wcześniejsze strony ze zrozumieniem.
Yamakasi ostatnio miał rację pisząc - '' Tobie @StraszakSam to wiecznie cos nie pasuje do wszystkiego musisz sie przypierd..... "
A co do podbierania typów heh już dawno się nie uśmiałem czytając takie bzdury. Głupio Ci jest, że sam nic nie podaż a drugiemu zazdrościsz wygranej?
Pewnie masz na myśli wczorajsze typy podane przez Caranthir-a jak i przeze mnie. Na 4 typy moje 2 były takie same, ale to logiczne że większość osób grała Barcelone i Fenerbahce. Co do wcześniejszych dni - typy się nie pokrywały. A poza Nim jak i mną nikt na razie typów nie podaje.
Jesteś więc głupi, ale że tak hmmm - moja rada idz do lekarza :]
????
Zacznijmy od tego, że najpierw wypadałoby się nauczyć pisać, zanim zabierze się głos. O myśleniu nie mówię, bo to może być bariera nie do przeskoczenia, widzę ????
Co więcej, uważam, że gdybyś swoje złote rady zastosował wobec siebie, wyszedłbyś na tym o niebo lepiej
a tak nawiasem, jakbyś się nie domyślił, czy też nie przeczytał - mam w dupie czy podajesz typy czy nie, czy się powielają z cudzymi, czy nie i czy masz 100%, czy 0% skuteczności.
A i sporadycznie, ale podam parę meczów, które gram, ale to jeszcze trzeba umieć czytać i sklejać słowa w zdania
Co do nagonki na Firela nagle, to w ogóle nie rozumiem. Czasem powie coś dziwnego i trochę chamskiego, ale w większości przypadków, po prostu zadaje pytania, ale chyba psychika osób odwiedzających temat jest cienka jak włos i jak się nie zacznie zdania, od jaśnie wielmożnego pana hrabiego, to już zaczyna się chamstwo i zaczyna lecieć piana.
Typów z 'popularnych' lig podawał nie będę, bo i tak pewnie ktoś prędzej czy później wrzuci, razem z innymi zagadkowymi spotkaniami w taśmie, ale na pewno warto dziś zwrócić uwagę w Norwegii na:
Viking-Bodo/Glimt
natomiast Dortmundu i Ajaxu to bym się wystrzegał dzisiaj, a w szczególności tych drugich, bo kursy będą śmieszne, a ryzyko może być spore.
Na Porto z Guimares też bym uważał. Tam Guimares może chcieć pograć na remis, albo po prostu nie będą w stanie strzelić nic, a Porto może mieć gorszy dzień, czy po prostu słabszy start sezonu.