To co napisał ms15 to 100% racji zróżnicowanie stawek jest bardzo ważne w tym systemie. Bo przyjdzie taki czas, że nie będziesz łapał zakładek, mecze będą wchodzić na niskich progach i mimo bardzo dobrej skuteczności będziesz "się kręcił" w okolich 0. Ja na początku też grałem stałą stawką i był taki czas, że ciągle byłem na lekkim
Wtedy pamiętam dokładnie Hank napisał mi "i tu się kłania stawkowanie". Przy takim banku jakim dysponujesz powinieneś zapomnieć o meczach dużego ryzyka typu Ruch-Podbeskidzie taki mecz może sobie grać ktoś kto gra stawkami od x1 do x10.
Przykład:
Ruch-Podberskidzie stawka razy x1 pada wynik 0-0 wtapiasz 8 progów
214j
i teraz mecz Sevilla-Barcelona (super overowy) stawaka x10 wygrywasz na najgorszym progu drugi bez zakładki czyli:
50j x3=150j/ Twoja wygrana to 70j (bo wcześniej przegrałeś 30j na pierwszym progu)
Wygrywasz trzy takie mecze na drugim progu bez zakładki i już praktycznie odrobiłeś straty, a trafienie trzy razy na drugim progu bez zakładki to najbardziej czarny scenariusz. Mam nadzieje, że jest to przejrzyste i zrozumiałe.
Z tego co widzę jesteś nowym graczem w zbudowaniu banku mogą Ci pomóc bonusy od bet365 nie wiem jak jest w Polsce, ale w Anglii teraz jest dostępny:
25% od depozytu na nowy sezon do 100 funtów czyli wpłacasz 400 dostajesz 100 ekstra
jako nowy gracz masz:
1)bonus startowy 100% od depozytu do 200 funtów czyli wpłacasz 200 dostajesz 200 ekstra
2)bonus mobilny jeśli dobrze pamiętam do 50 funtów wpłacasz 50 dostajesz 50.
Tylko rozważnie dobieraj mecze podczas robienia obrotu. Powodzenia