>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jesli ktos zna jakis system ktory bylby korzystniejszy od tego przy moim skromnym buzdzecie to prosze o pomoc ????
Pozdro!
orenx69, zapraszam do wątku &quot;Progresja z przerzutką&quot;, bo już Ci tam odpisałem:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005-18.html#post5545475
....................
Panowie, potrzebuje stronę na której mogę oglądnąć skróty z zeszlej kolejki np Bundesligi, angielskiej, hiszpańskiej...
Kiedys takie cos bylo na Eurosporcie w poniedzialki- online oglądnę wie ktos może?
Z góry bardzo dziękuję.
W dziale LINKI BUKMACHERSKIE jest wątek &quot;Bramki, bramki, bramki&quot;
http://forum.bukmacherskie.com/f46/bramki-bramki-bramki-79934.html

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +4
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak juz powiedzialem ???? Daje rade mimo malego budzetu... Jak narazie tylko 2 mecze mialem wtope do 60 minuty i odpuszczalem robiac dobrze bo konczyly sie 0-0...
Jesli ktos zna jakis system ktory bylby korzystniejszy od tego przy moim skromnym buzdzecie to prosze o pomoc ????
Pozdro!
To co napisał ms15 to 100% racji zróżnicowanie stawek jest bardzo ważne w tym systemie. Bo przyjdzie taki czas, że nie będziesz łapał zakładek, mecze będą wchodzić na niskich progach i mimo bardzo dobrej skuteczności będziesz &quot;się kręcił&quot; w okolich 0. Ja na początku też grałem stałą stawką i był taki czas, że ciągle byłem na lekkim ⛔ Wtedy pamiętam dokładnie Hank napisał mi &quot;i tu się kłania stawkowanie&quot;. Przy takim banku jakim dysponujesz powinieneś zapomnieć o meczach dużego ryzyka typu Ruch-Podbeskidzie taki mecz może sobie grać ktoś kto gra stawkami od x1 do x10.
Przykład:
Ruch-Podberskidzie stawka razy x1 pada wynik 0-0 wtapiasz 8 progów ⛔ 214j
i teraz mecz Sevilla-Barcelona (super overowy) stawaka x10 wygrywasz na najgorszym progu drugi bez zakładki czyli:
50j x3=150j/ Twoja wygrana to 70j (bo wcześniej przegrałeś 30j na pierwszym progu)
Wygrywasz trzy takie mecze na drugim progu bez zakładki i już praktycznie odrobiłeś straty, a trafienie trzy razy na drugim progu bez zakładki to najbardziej czarny scenariusz. Mam nadzieje, że jest to przejrzyste i zrozumiałe.
Z tego co widzę jesteś nowym graczem w zbudowaniu banku mogą Ci pomóc bonusy od bet365 nie wiem jak jest w Polsce, ale w Anglii teraz jest dostępny:
25% od depozytu na nowy sezon do 100 funtów czyli wpłacasz 400 dostajesz 100 ekstra
jako nowy gracz masz:
1)bonus startowy 100% od depozytu do 200 funtów czyli wpłacasz 200 dostajesz 200 ekstra
2)bonus mobilny jeśli dobrze pamiętam do 50 funtów wpłacasz 50 dostajesz 50.
Tylko rozważnie dobieraj mecze podczas robienia obrotu. Powodzenia

O 0

orenx69

Użytkownik
To co napisał ms15 to 100% racji zróżnicowanie stawek jest bardzo ważne w tym systemie. Bo przyjdzie taki czas, że nie będziesz łapał zakładek, mecze będą wchodzić na niskich progach i mimo bardzo dobrej skuteczności będziesz &quot;się kręcił&quot; w okolich 0. Ja na początku też grałem stałą stawką i był taki czas, że ciągle byłem na lekkim ⛔ Wtedy pamiętam dokładnie Hank napisał mi &quot;i tu się kłania stawkowanie&quot;. Przy takim banku jakim dysponujesz powinieneś zapomnieć o meczach dużego ryzyka typu Ruch-Podbeskidzie taki mecz może sobie grać ktoś kto gra stawkami od x1 do x10.

Przykład:
Ruch-Podberskidzie stawka razy x1 pada wynik 0-0 wtapiasz 8 progów ⛔ 214j

i teraz mecz Sevilla-Barcelona (super overowy) stawaka x10 wygrywasz na najgorszym progu drugi bez zakładki czyli:

50j x3=150j/ Twoja wygrana to 70j (bo wcześniej przegrałeś 30j na pierwszym progu)

Wygrywasz trzy takie mecze na drugim progu bez zakładki i już praktycznie odrobiłeś straty, a trafienie trzy razy na drugim progu bez zakładki to najbardziej czarny scenariusz. Mam nadzieje, że jest to przejrzyste i zrozumiałe.

Z tego co widzę jesteś nowym graczem w zbudowaniu banku mogą Ci pomóc bonusy od bet365 nie wiem jak jest w Polsce, ale w Anglii teraz jest dostępny:
25% od depozytu na nowy sezon do 100 funtów czyli wpłacasz 400 dostajesz 100 ekstra
jako nowy gracz masz:
1)bonus startowy 100% od depozytu do 200 funtów czyli wpłacasz 200 dostajesz 200 ekstra
2)bonus mobilny jeśli dobrze pamiętam do 50 funtów wpłacasz 50 dostajesz 50.
Tylko rozważnie dobieraj mecze podczas robienia obrotu. Powodzenia
Dzieki wielkie za dobre slowo i wytlumaczenie ???? Ja staram sie grac male sumy jak narazie... Rowniez z glowa patrze ktore mecze postawic a ktore odpuscic ????
Co do bonusu to po wplaceniu 25 zl dostalem 100% bonusu.

Pozdrawiam

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Groningen - Twente

Zwolle - Cambuur

Basel - Thun

Young Boys - Lugano

Altach - Mattersburg

Austria Vienna - Rapid Vienna
Caranthir fajnie że podajesz typy, ale sporą część z nich zwyczajnie nie da się grać tym systemem bo kursy są za niskie i o ile bramka nie padnie na początku to na gol do 50 min bedziesz mial kurs 2.62 czy 2.75 z 0 zakladka. Granie tego typu spotkan normalnym stawkowaniem zwyczajnie jest nieoplacalne. Jeżeli sugerujesz agresywniejsze stawkowanie to z kolei wypadałoby skrobnąć co Cię ku temu skłania bo jednak zobowiązania są znacznie większe.

Wracając do orenx69, chłopaki Ci dobrze mówia. Grając tym systemem przy takim budżecie to na 99,9999... % skonczysz z 0 na koncie. Dlatego powinienes sie zdecydowac na ktoras z opcji. Albo przeznaczasz te pieniadze &quot;na nauke&quot; i po nieuchronnym bankrucie planujesz wplacic troche wieksza gotowke ktora juz bedzie mozna jakos gospodarowac, albo zwyczajnie wypłać to co ugrałeś bo przynajmniej jest + ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Caranthir fajnie że podajesz typy, ale sporą część z nich zwyczajnie nie da się grać tym systemem bo kursy są za niskie i o ile bramka nie padnie na początku to na gol do 50 min bedziesz mial kurs 2.62 czy 2.75 z 0 zakladka. Granie tego typu spotkan normalnym stawkowaniem zwyczajnie jest nieoplacalne. Jeżeli sugerujesz agresywniejsze stawkowanie to z kolei wypadałoby skrobnąć co Cię ku temu skłania bo jednak zobowiązania są znacznie większe.

Wracając do orenx69, chłopaki Ci dobrze mówia. Grając tym systemem przy takim budżecie to na 99,9999... % skonczysz z 0 na koncie. Dlatego powinienes sie zdecydowac na ktoras z opcji. Albo przeznaczasz te pieniadze &quot;na nauke&quot; i po nieuchronnym bankrucie planujesz wplacic troche wieksza gotowke ktora juz bedzie mozna jakos gospodarowac, albo zwyczajnie wypłać to co ugrałeś bo przynajmniej jest + ????
Nie moge wyplacic bo na bet365 jest minimum 200 PLN... ????
Sam nie wiem jakim systemem grac :-(

O 0

orenx69

Użytkownik
Panowie!

Nie przesadzajmy zacząłem z tym systemem z kwotą 50 zł!;)

Dziś mam w obrocie jakies 1000 i cały czas wypłacam.
Haha uwazaj bo uwierzymy ;) rzuc screenem ! Wiem sam jak ciezko gra sie tym systemem przy 50 zl wiec kitu nie wciskaj ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Panowie!
Nie przesadzajmy zacząłem z tym systemem z kwotą 50 zł!;)
Dziś mam w obrocie jakies 1000 i cały czas wypłacam.
Normalnie post miesiaca.
Jak zrobiles z 50 zl 1000 to jestes moim guru tego systemu. Bo musisz miec 99% skutecznosc.
Tylko jakos nigdy Cie tu nie widzialem zebys cos sie udzielil i zapodal swoje typy.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Heh przecież takie 50 zł ledwo starcza do 4-5 progu. Lestos ile TY musiałes tych meczy trafić z 50? ????
A może coś się Tobie od tego słońca lekko poprzestawiało i zacząłeś grać od 50 zł i jesteś tysiak w plecy i ciągle wpłacasz :]

arni87 52

arni87

Użytkownik
A właśnie ze takie mecze jak np dziś Basel i Young Boys z kursami 4.33 i 4,5 przeważnie nie nawalają. Wydaję się, że mały kurs nieopłacalna gra - ale jak się zwiększy stawkowanie i do końca x2 można sporo wyciągnąć.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
A właśnie ze takie mecze jak np dziś Basel i Young Boys z kursami 4.33 i 4,5 przeważnie nie nawalają. Wydaję się, że mały kurs nieopłacalna gra - ale jak się zwiększy stawkowanie i do końca x2 można sporo wyciągnąć.
Nie mówię nie, sam tak gram dosyć często tylko w takich meczach wtopa boli zdecyodwanie bardziej więc i przekonanie musi być wyjątkowe.

Wbrew temu co mówi Caranthir ogromne znaczenie ma jak grasz bo jak wielokrotnie udowadnialem granica między zwiekszaniem swoich wygranych a zmniejszaniem jest niezwykle cienka.
Dopóki trafiamy to wydaje się to nie mieć znaczenia, ale wiecznie trafiać niestety nie będziemy ;)

Co do Lestosa to nie jest to niemożliwe tylko niezwykle mało prawdopodobne ????
Ja tam mu dobrze życzę i Wy też powinniście :razz:

ms15 87

ms15

Użytkownik
A ja koledze Lestosowi wierzę, bo sam przez pierwsze 3-4 tygodnie grania tym systemem (to było ponad rok temu) z bodajże 90zł jakie mi zostały w pewnym momencie doszedłem do prawie 1300 ???? No ale trafiła się seria chyba 40+ meczy bez pudła ;) I paradoksalnie ten kolosalny zysk (na moje standardy) na początku mnie zgubił, bo w mojej niedoświadczonej głowie już na dobre zadomowiła się wtedy myśl, że system będzie wygrywał za mnie. Zwiększałem stawki, ale nadal za mało je różnicowałem. Seria i szczęście początkującego się skończyło i potem było już tylko gorzej jeśli o mnie chodzi :p

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
A ja koledze Lestosowi wierzę, bo sam przez pierwsze 3-4 tygodnie grania tym systemem (to było ponad rok temu) z bodajże 90zł jakie mi zostały w pewnym momencie doszedłem do prawie 1300 ????
@ms15 zabiles mnie tym postem.
Jestes moim drugim guru tego systemu bo Ty zaczeles od 90 zl ale i tak na razie zostaje moim numerem 1 @Lestos :grin: Sorry @Hank mimo ze jestes ojcem systemu to jestes na 3 miejscu bo raczej od tak malej sumki nie zaczynales :p

ms15 87

ms15

Użytkownik
@Yamakasi nie musisz mi wierzyć, serio ;) Aczkolwiek naprawdę nie wiem co takiego niemożliwego jest w tym co napisał Lestos. Zaczął od małej sumy, gdzie oczywiście każda wtopa oznacza bankruta, ale wystarczyła dłuższa seria bez pudła i można sie było bawić w większe stawki itd. Wspomniałeś o Hanku, z tego co pamiętam sam przyznawał, że i jemu na początku dopisało szczęście. Zaczął chyba od około 300j, trafił dłuższą serie bez wtopy i tak to się rozkręciło. Jeśli źle to pamiętam to zapewne mnie poprawi ;)
A tak jak przyznałem, potem w niewiele dłuższym czasie prawie wszystko z tego przegrałem. Rozumiałbym to powszechne zdziwienie gdyby ktoś twierdził, że robi to cały czas, tzn pomnaża początkowy stan konta wielokrotnie. Była to jednorazowa seria, którą bardzo chciałbym powtórzyć ???? Niestety w kilku kolejnych próbach nie było tak różowo, o czym zresztą wielokrotnie pisałem w tym wątku i w ogólnym rozrachunku myślę że jestem albo na 0 albo na minus, także radzę lepiej dobierać sobie &#39;guru&#39; ???? . Wiem jedynie, że coś takiego jest możliwe i wykonalne, potrzeba tylko fury szczęścia, o zdrowym rozsądku, idealnym stawkowaniu itd nie wspominam, bo sam wtedy nie miałem tego za grosz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
jak to dobrze wiedzieć, że są tu jeszcze osoby zdrowo myślące jak ms15. Od jakiegoś czasu jak obserwuję temat, to tu jest taki cyrk na kółkach, że tylko się śmiać pozostaje, a przechwałki są tu czasem godne politowania, naprawdę ????
z drugiej strony, widać że jest zapotrzebowanie i niektórzy chłonni jak gąbka ????
Ciekawe jak w tym sezonie będą wyglądały minutówki na poszczególne mecze w holenderskiej 1 czy tam 2 lidze, ale pewnie tak jak w poprzedniej, czyli w 2 lidze prawie zupełna lipa, a w 1 wybrane mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
jak to dobrze wiedzieć, że są tu jeszcze osoby zdrowo myślące jak ms15. Od jakiegoś czasu jak obserwuję temat, to tu jest taki cyrk na kółkach, że tylko się śmiać pozostaje, a przechwałki są tu czasem godne politowania, naprawdę ????
z drugiej strony, widać że jest zapotrzebowanie i niektórzy chłonni jak gąbka ????
Tobie @StraszakSam to wiecznie cos nie pasuje do wszystkiego musisz sie przypierd..... ?

Poprostu ciezko w to uwierzyc ze z 50 zl czy 90 zl mozna taka sume ugrac bo to naprawde trzeba miec mega farta. Nie wystraczy dobrze stawkowac.

wiem że pytanie offtopowe ale z jakim budzetem zaczynaliscie ? Starczy 500 zl ? Pozdrawiam

Spokojnie starczy tylko dobrze mecze dobieraj i stawki.

I za duzo sie nie wychylaj bo co nie ktorzy Cie tu zjedza.

Do góry Bottom