>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie w każdym meczu te zakłady są dostępne. Teraz będzie w meczu PSG musisz kliknąć w mecz zjechać na sam dół i będziesz miał napis &quot;czas 1. gola&quot; i tabelkę i to jest właśnie to.

M 8

mintek14

Użytkownik
To co mówi DESTRO-THAI to zwykła bzdura bo Rangersi nie mają minutówek a Termalica ma ;)
Monitor oznacza że mecz jest transmitowany, nie ma to nic wspólnego z minutówkami

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Nie mówię, że ma to pokrycie w 100% ( w życiu nie nudzi mi się aż tak bardzo aby poświęcić temu więcej niż 10 minut ) ale w dużej mierze jak jest transmisja to i są minuty ;) Ja na podstawie tego szukam minut i finito ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Destro nie powiesz mi, że nie grasz ligi angielskiej albo hiszpańskiej, a tego Bet365 nie transmituje, a minutówki jednak są.
W Polsce sa transmisje z Anglii i Hiszpani tylko u Nas w Anglii nie ma za to mamy Polska lige tzn. Ekstraklape a Oni nie maja :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +2
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Moim zdaniem jak grać Górnik to tylko z oglądaniem bo dzisiaj takie temperatury, że może byc różnie.
Na Lechu kursy są dobre a nawet bardzo dobre więc przy ostatniej dyspozycji kolejorza nie wiem czy jest sens ryzykowac na ich gola. 0:1 byłoby niespodzianka, ale nie sensacja.
Tak jak ktoś wcześniej pisał dobrze by było skrobnąć ze 2 zdania analizy przy meczu. Łatwiej by było zrozumieć tok myślenia.
Np Destro Everton- Watford to moim zdaniem mecz podwyższonego ryzyka bo Watford prawdopodobnie bedzie sie tylko bronić a jak bedzie w tym sezonie z Evertonem to na tym etapie ciężko powiedzieć. Jak bramka szybko padnie to i 4:1 moze sie skonczyc ale nas tylko interesuje over i under 0.5.
Z tą Aston Villa to ja chyba za słaby jestem bo nic nie jestem w stanie powiedziec o tym meczu poza tym ze AV pozbyla sie najlepszego napastnika. Dla mnie moze byc 1X2 i over/under dowolny. Ciekawi mnie skąd u Ciebie takie przekonanie że tam bramka paddnie ?

arni87 52

arni87

Użytkownik
Firel taak lubi ... się czepiać. Jest okazja to zaraz coś nasmaruje, a meczy nie napisze co gra bo po co przecież dzielić się info i oczywiście wygranymi - lepiej samemu wygrać ????
Widać avatar pasuje jak najbardziej ... ????

Do góry Bottom