>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
To też właśnie nic mi się nie rzuciło w oczy za szczególnie...
Ale nie siedzę we wszystkich drużynach myślałem, że ktoś coś może widzi ciekawego.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
3 zagrane mecze:
1) z austryjackiej - wybrałem ten z czterech, w którym o połowy meczu nie było bramki (w innych padały)
2) z niemieckiej - z wóch rozgrywanych wziłąem ten gdzie nie padła bramka do HT
3) Dania, przy wyniku 1:1 leciałem systemem na trzecią bramkę i 54 min karny, możliwość zysku na poziomie całego banku i karny obroniony...
Bank niemal wyzerowany... Pfffff

emm 99

emm

Użytkownik
Tak to czasami jest, moj bank zostal rozwalony po koncowce sezonow w najlepszych ligach i teraz &#39;musze&#39; gonic.. do tego doszly sparingi, to niesamowite jak pazernosc zjada - prawda?

Tez mnie dzis kusi LASK Linz i moze delikatnie to pogram..
albo po prostu rusze od 2-3 kolejki bundesligi - bo przeciez mozna spokojnie na tym wyjsc, wszyscy to wiemy - grunt to spokojna glowa i odrobina szczescia

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Kolejne mecze na dziś (sorry że nie piszę typów za jednym razem ale gram co mi w oko wpadnie i często są to typy z ostatniej chwili)
Lechia - Pogon✅
Kaiserslautern - Eintracht⛔
szkoda, nie pograłam do końca ale coś czuje że to błąd.

emm 99

emm

Użytkownik
Kaiserslautern + Lask = lipa. Na ostatnie 10 meczy, chyba polowa to trafione 0:0...
Wczoraj na tych dwóch zarobilbym 17tys jakbym gral 0:0..

P.s
Kończ wasc nie pracuj za darmo...

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Taka mała przestroga dla wszystkich:
Grając finał superpucharu Niemiec w około 39:30 minucie kurs na gola do 50 minuty był ciągle 2,75 ale była aktualnie przerwa w grze (jakieś zamieszanie na boisku) więc postanowiłem, że skoro nic się nie dzieje to poczekam aż kurs podskoczy do 3,00 , a jeśli sędzia wznowi grę wcześniej to wtedy postawię kolejny próg przy kursie 2,75 i co się stało w 40:01 minucie bet365 zablokował rynek na gola do 50 minuty, a ja dzięki mojemu &quot;super pomysłowi&quot; miałem niepokryty mecz do przerwy, a w przerwie połączyłem dwa progi (do 50 i do 60 minuty) i zagrałem po kursie dwa 2,50 gola do 60 minuty. Oczywiście jak to w takich sytuacjach bywa bramka wpadła w 49 minucie, a ja pozbawiłem się zakładki.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Goteborg - Belenenses ⛔
A dlaczego?
- Goteborg u siebie sporo strzela goli
- W pierwszym meczu 1-2 przegrał Goteborg, napewno będzie atakował od początku
- Belensenses w 3 meczach ( 2 towarzyskie i 1 el. LE ) bilans bramkowy 2-2

ms15 87

ms15

Użytkownik
Typu absolutnie nie krytykuję, ale co to za trzeci argument? Że niby średnia 1,33 bramki/mecz zachęca do gry czy jak? ????
Tak czy siak powinno coś wpaść, powodzenia ;)

arni87 52

arni87

Użytkownik
3 argument przedstawia jak się sprawuje ostatnio Belenenses. A co do grania to kusi bardziej gol Goteborg. Zobaczymy jak będą kursy się przedstawiać. Ze strony gospodarzy liczę bardziej na gola.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik

Cracovia - Piast ✅38&#39; (ZAKŁADKA)
Neustadt - Kapfenberg ✅68&#39; (ZAKŁADKA)
Żeby każdego dnia tak siadało ????
Kto skorzystał z typów złapał fajnego ✅
Oby tak dalej ...

Do góry Bottom