>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak pamiętam, że pisałeś o tej Islandii i zdziwiłem się jak na początku sezonu nie było mnutówek, ale to samo jest, ze Szwecją też coraz mniej meczy. Chorwacja w zeszłym tygodniu grałem Lokmotivie Zagrzeb i Dynamo Zagrzeb to były, a dzisiaj z ciekawości patrzyłem na Rijeke no i faktycznie lipa. Mam nadzieje, że będą w Holandii bo jeśli nie to będzie dla mnie ból taki jak dla Ciebie z Islandią.

S 440

straszaksam

Użytkownik
w tym sezonie w Holandii było cieniutko. Kiedyś w 2 lidze holenderskiej mozna było wyhaczyć minutowki czasem, z czasem kompletnie zniknęły. Później zaraza dotknęła i pierwszą ligę i nie zawsze były minutówki :razz: (czasem to nawet ratowało).
W szwedzkiej sporadycznie spotkałem się, że nie ma ;)
no ale dość wspominek, zobaczymy, może bet zaskoczy pozytywnie od sierpnia.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Mam nadzieje, że nas Bet zaskoczy czymś pozytywnym :razz: a może jakiś inny buk dołoży minutówki.
Tak poza tym to może szukam teorii spiskowych, ale wydaje mi się, że teraz jest krótszy czas na zakładce, że później wskakuje kurs 3,00.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Za duzo osob gra w minutowki i moze bet zaczyna pomalu wychodzic z nich ?
Przekonamy sie juz w sierpniu jak reszta lig ruszy. Jak beda krotsze zakladki to trzeba bedzie lapac kurs @2,75

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Yamakasi, jako że jesteś weteranem tematu to wymaga się od Ciebie trochę więcej.
Jeżeli faktycznie by opozniali rynek o ten 1 &quot;tik&quot; to prawidłowa odp jest: NIE GRAMY.
A nie łapiemy 2.75, bo to generuje nam straty zamiast zyskow. Over przedmeczowy bedzie wtedy lepszym rozwiazaniem.
Ale nie ukrywam, że ja jakiegoś większego kombinowania na poważniejszych spotkaniach nie odnotowałem.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Yamakasi, jako że jesteś weteranem tematu to wymaga się od Ciebie trochę więcej.
Jeżeli faktycznie by opozniali rynek o ten 1 &quot;tik&quot; to prawidłowa odp jest: NIE GRAMY.
A nie łapiemy 2.75, bo to generuje nam straty zamiast zyskow. Over przedmeczowy bedzie wtedy lepszym rozwiazaniem.
Ale nie ukrywam, że ja jakiegoś większego kombinowania na poważniejszych spotkaniach nie odnotowałem.
Hmm wszystko zalezy od tego jakim stawkowaniem gramy , wiec dlaczego @2,75 ma nie dawac zyskow ?
Z reszta grajac Real czy Barce itp klubom to raczej sie gra kursy ponizej @3 :p

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Zacznijmy od tego że o ile trafisz gola to jakbyś nie grał to i tak będzie zysk. Nie to jest problemem. System jest skonstruowany w ten sposób aby wygrać średnio więcej niż grając over 0.5.
Rozważamy teraz sytuacje, w której bukmacher sztucznie zaniża kursy na 10 minutówki. Wówczas tracimy te 45sec na zakładce x 7 zakladek co obniża nam średnią wygrana poniżej poziomu grania over0.5, bądź też łapiemy tak jak proponujesz 2.75 co nie zmniejszcza nam czasu zakładki ale zmniejsza wygrane i średnia wygrana również spada poniżej tego poziomu.
Nie myl tutaj meczów overowych jak Barca czy Real z zaniżaniem kursu. Mówimy tutaj o zachwianiu relacji pojawienia się kursu 3 w 10 minutówkach do kursu over 0.5 przed meczem.

Generalnie to są tylko dywygacje które rozpoczął xxx1234, bo ja takiego zaniżania nie zaobserwowałem, ale faktycznie w ostatnim okresie to praktycznie nie gram.
Tak czy owak dobrze że taki temat wyskoczył bo to wciąż pokazuje że wiedza na temat jak i na czym zarabiamy w tym systemie jest niezbyt okazała. Co wcale nie oznacza jakiegoś dramatu bo sami mamy w domu wiele urządzeń w których nie znamy dokładnie zasad działania. Ważne żeby ich nie poprawiać i nie kombinować przy nich :razz:

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Zacznijmy od tego że o ile trafisz gola to jakbyś nie grał to i tak będzie zysk.
I o to w tym wszystkim chodzi zeby byc na plus.
System jest sam w sobie genialny i tu duze brawa i szacun dla Ciebie @Hank.
Mimo ze ma swoje wady i zalety :razz:
Wiec czy jest sens dalej sie zastanawiac co i jak ? Wystarczy tylko dobierac dobre mecze.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Hank ma rację, a to co napisał przewija się tu po raz nie wiem nawet który. Chodzi o matematyczną opłacalność, bo wygrywać to możesz nawet na progresja na brak karnego jak będziesz wybierał dobrze mecze, ale ten &#39;dobór&#39; chcemy zminimalizować jako czynnik, a nie na nim się opierać.

Hank, jak chcesz to Ci wyjaśnię jak co działa w domu, na tym się akurat powinienem znać, tylko powiedz czego nie wiesz ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Chyba nie potrzebnie to pisałem poczekajmy aż ruszą &quot;najlepsze ligi europy&quot; i wtedy wszystko wyjdzie bo może mi się po prostu wydaje.

Można oczywiście zmienić system stawkowania i grać po 2,75 i ciągle wygrywać tylko czy wtedy stosunek zainwestowane pieniądze-ryzyko będzie tego wart.

Tutaj Hank mając minutówki po kursach 2,75 i zwykłe over 0,5 co daje nam taki sam zysk ja wybieram minutówki bo moim zdaniem masz większą kontrole nad tym co robisz:
1) możesz w każdej chwili przerwać progresje (stracisz mniej niż na zamknięciu zakładu)
2) jest &quot;niebezpieczny&quot; rzut wolny bukmacher nie zablokował rynków i można postawić zakładkę kilkukrotnie stawiałem zakładkę w taki sposób po kursie 2,62 i 2,75 i jak na razie dzięki takim praktyką w stosunku strata/zysk jestem na +

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Chodzi o matematyczną opłacalność, bo wygrywać to możesz nawet na progresja na brak karnego jak będziesz wybierał dobrze mecze, ale ten &#39;dobór&#39; chcemy zminimalizować jako czynnik, a nie na nim się opierać.
A na czym ten system ma sie opierac jak nie na dobrym doborze meczy ?
Nic matematyka nie pomoze jezeli bedziesz zle mecze dobieral, bo bedziesz na minusie.
Wiec jak by nie patrzec obojetnie w ktora strone to nie da sie zminimalizowac czynnika dobrego doboru meczy. Po za tym my tylko mozemy mecz wybrac a reszta zalezy juz od samych &quot;kopaczy&quot; czy bedzie im sie chcialo strzelic tego jedynego gola.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Smutne jest to, że na tym forum jest tylko kilkanaście wypowiadających się osób łącznie, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o matematyce.
Koniec rozmowy. Temat ruszy pewnie bardziej w sierpniu, chociaz dla mnie bedzie prawie martwy do września co najmniej, przynajmniej jeśli chodzi o jakieś grubsze typowanie.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Smutne jest to, że na tym forum jest tylko kilkanaście wypowiadających się osób łącznie, którzy mają jakiekolwiek pojęcie o matematyce.
To mi wytlumacz Panie matematyku co Ci po matematyce jak bedziesz *ujowe mecze dobieral ?

K 107

krisu3

Użytkownik
Przy *ujowych meczach żaden system nic nie zdziała. Ten system to nic innego jak trochę inny over 0,5. Wchodząc przy zbyt niskich kursach bardziej opłacalne będzie postawienie overa (FT albo do 80 minuty, kto tam co gra) i pójście na spacer. Tyle.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Przy *ujowych meczach żaden system nic nie zdziała. Ten system to nic innego jak trochę inny over 0,5. Wchodząc przy zbyt niskich kursach bardziej opłacalne będzie postawienie overa (FT albo do 80 minuty, kto tam co gra) i pójście na spacer. Tyle.
Krotko i na temat - wszystko zalezy od STAWKOWANIA.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Panowie nie ma się po co kłócić usiadłem i policzyłem to na spokojnie i faktycznie granica pomiędzy opłacalnością grania over 0,5 i minutówek jest bardzo mała. Zakładając, że przed meczem kurs na over 0,5 jest 1.05 (w większości przypadków tak jest), a będziemy grać minutówki po 2,75 to w przypadku jednego meczu bardziej opłaca się zagrać over 0,5 nie wiem jak by to wyszło w dłuższym okresie czasu bo jeszcze dochodzą zakładki, a w przypadku zwykłego overu 0,5 dodatkowo czas pomiędzy 80 minutą, a końcem meczu.
Jak dla mnie w przypadku minutówek jest jedna bardzo duża różnica, możesz zawsze uciec po xx progu z mniejszą stratą niż w przypadku zamknięcia zakładu. Bo w tym systemie najbardziej kosztowne tak naprawdę są ostatnie dwa progi.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dzisiaj pogram:
Cracovia - Wisła wysoka stawka✅
Msv Duisburg - Kaiserslautern stawka średnia✅
Cracovia szybko weszła więc gram na 2 gola
Cracovia juz 2 gole więc gram na 3 (będzie tu sporo goli coś czuje) tylko niech rynek odblokują!
Jednak rezygnuję, ciagle blokuja rynek, zarobek i tak jest.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hej grał ktoś dzisiaj FC Basel? Była zakładka przy pierwszej bramce bo na pewno wpadła na styku progów, ale akuratnie oglądałem inny mecz.

Do góry Bottom