>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie ci sami bo ja grałem Argentyna-Kolumbia i po tym meczu zupełnie sobie odpuściłem Copa America. ;)

Tak poza tym Firel jak Ty to określiłeś dziwisz się grającym mecze Argentyny, a chyba zapomniałeś jak zagrałeś mecz Basel-Young Boys, który był meczem o pietruszkę i wtedy Hank też &quot;się dziwił&quot;, że ktoś gra takie spotkanie tylko Hank &quot;się dziwił&quot; przed meczem, a nie po meczu i mnie to wtedy uratowało, a Ty uparcie zagrałeś swoje.

Łatwo jest wytykać komuś błędy po meczu i napisać &quot;na szczęście to nie moje pieniądze&quot;.

arni87 52

arni87

Użytkownik
AJJ Firel Firel Ciebie na serio cieszy czyjaś wtopa. Za pół roku też wypomnisz grę Argentyna - Kolumbia? Szkoda ze przed meczem nie pisałeś aby nie grać bo ... Tylko po meczu z bananem wjechales na forum. Co fajerwerki ze szczęścia odpalales po naszej wtopie ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ile wy potrzebujecie wygrać/przegrać żeby przestać się przejmować tym, co ktoś pisze? :razz:
ogólnie przerwa od forum dobrze robi, bo podejmuje się decyzje kompletnie samemu, bez jakiegokolwiek wpływu kogoś z zewnątrz i pozytywnie to wpływa na stan konta. Polecam spróbować.

Albo jednak namące tam trochę w głowie i napiszę co gram ????
1. Falkenbergs-Elfsborg
2. Strömsgodset-Viking
nie jestem pewny który mecz z norweskiej o 18, ale każdy wygląda dobrze. Brałbym Odd - Valerenga, gdyby nie to, że kursy będą najniższe i bardzo kiepskie. Ogólnie grać możnaby każdy, ale u mnie hierarchia wygląda tak:
3a. Aalesund-Mjondalen
3b. Sandefjord-Tromsø
3c. Odd-Valerenga
4. Bodo/Glimt-Rosenborg, o ile kursy pozwolą na sensowną grę, bo po 2,50 tego łapać nie zamierzam, a podejrzewam, że innej opcji nie będzie, więc mecz bardzo dobry, ale nie do gry dla mnie, ze względu na prawdopodobne kursy.

firel 142

firel

Użytkownik
AJJ Firel Firel Ciebie na serio cieszy czyjaś wtopa. Za pół roku też wypomnisz grę Argentyna - Kolumbia? Szkoda ze przed meczem nie pisałeś aby nie grać bo ... Tylko po meczu z bananem wjechales na forum. Co fajerwerki ze szczęścia odpalales po naszej wtopie ????
Mam pisać o kazdym meczu którego nie gram? Takich meczy w ciągu dnia jest tysiące. Tym bardziej ze nie gram teraz wcale bo sezon ogórkowy.
Nie ci sami bo ja grałem Argentyna-Kolumbia i po tym meczu zupełnie sobie odpuściłem Copa America. ;)
Tak poza tym Firel jak Ty to określiłeś dziwisz się grającym mecze Argentyny, a chyba zapomniałeś jak zagrałeś mecz Basel-Young Boys, który był meczem o pietruszkę i wtedy Hank też &quot;się dziwił&quot;, że ktoś gra takie spotkanie tylko Hank &quot;się dziwił&quot; przed meczem, a nie po meczu i mnie to wtedy uratowało, a Ty uparcie zagrałeś swoje.
Łatwo jest wytykać komuś błędy po meczu i napisać &quot;na szczęście to nie moje pieniądze&quot;.
Nic takiego nie grałem. Masz fałszywe informacje, przyjacielu.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Przepraszam Firel faktycznie się pomyliłem to nie Ty grałeś Basel-Young Boys tylko Arni87 ja wtedy odpuściłem ten mecz po tym co napisał Hank. Cała dyskusja na ten temat toczyła się na 295 stronie tego tematu.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Udało Ci się, ale odważny jesteś, że grasz Legię. Oglądałeś mecz pucharowy z Lechem chociażby?
Legia to już nie ta legia co jakiś czas temu, grają padakę okrutną, co zresztą i dziś było widać.
Swoją drogą, to były w sumie chyba też lepsze mecze do wyboru, ale ostatecznie weszło i to ważne... no i odważny jesteś, że grasz takie rozgrywki na takim etapie. Nie mniej, gratuluję ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Taka dosyć ważna informacja.
Z racji tego, że większość z was uznaje WH jako wyrocznie kiedy bramka padła, informuje że i oni mają czasem złe inforamcje.
Przykład dzisiejszy Basel- Vaduz. Bramka 9:57 a u nich 10:04. Dla większości z nas to robi różnice ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Taka dosyć ważna informacja.
Z racji tego, że większość z was uznaje WH jako wyrocznie kiedy bramka padła, informuje że i oni mają czasem złe inforamcje.
Przykład dzisiejszy Basel- Vaduz. Bramka 9:57 a u nich 10:04. Dla większości z nas to robi różnice ;)
Dzieki @Hank za info. To jak teraz bramka wpadnie pare sekund po zakladce to bedzie trzeba sprawdzic u roznych zrodel. Bo dla Nas to ogromna roznica ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ogólnie nie łudziłbym się, że udowodnicie bet356 że bramka padła PRZED kolejnym &#39;poniżej&#39;, jak rozliczą inaczej, także pozostaje tylko zaakceptować ich decyzję, a jak ktoś jest dociekliwy to po prostu sobie szukać na własną rękę &#39;prawdy&#39;, chociaż nie widzę w tym żadnego sensu :razz:

ms15 87

ms15

Użytkownik
Przeszło rok temu miałem taką sytuację- pamiętam że to był mecz Fulham, gol 49:58. Rozliczyli jako 51&#39;, poszperałem i na oficjalnej stronie BPL gol był podany co do sekundy. Wysłałem link na czacie, zakład został rozpatrzony ponownie, tym razem na moją korzyść ;) Dlatego uważam, że warto nie dawać za wygraną z betem. Z tym że tak jak mówię, to było dość dawno, nie wiem jaką &#39;politykę&#39; mają w takich sytuacjach obecnie.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzisiaj akurat Bet365 rozliczył prawidłowo to Basel przynajmniej mi, ogólnie to była szybka akcja karny był coś około 9:30 myślałem, że już po zakładce.
Za to sędzia dziad pozbawił mnie fajnej zakładki (na progach do 40 i do 50) w meczu St. Gallen bramka wpadła ale w 78 minucie i musiałem to zagrać za 2,75 :;/:

Wczoraj i dzisiaj chciałem grać jakieś mecze ze Słoweni, Słowacji i Węgier, ale w żadnym meczu, który wybrałem nie było minutówek to jest normalne w tych ligach, czy zdarza się sporadycznie, ktoś wie?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Sam 5-krotnie udowadniałem betowi błędne rozliczenia więc warto, inna sprawa że od jakiegoś czasu tyle osób gra minutówki że już się nie trudzę bo zwykle to robi ktoś za mnie. Tak jak w przypadku Basel które najpierw rozliczono błednie a potem skorygowano ????
@xxxx1234 Słowacja i Węgry to niezwykle rzadko są do gry. Słowenia była dosyć często.

S 440

straszaksam

Użytkownik
To ja chyba jestem w takim razie bardzo nielubianym klientem, bo co najmniej 3 razy pamiętam, że miałem taką dyskusyjną sytuację, z czego raz miałem ładnie potwierdzone wszystko oficjalnie kiedy padła dokładnie bramka i nara, zakłady rozliczone prawidłowo :razz:
Węgry juz od dawna praktycznie nie mają minutówek, niestety. Co gorsza - islandzka też już nie zawsze ma minutówki, co mnie mocno zabolało w tym sezonie. Słowenia, Słowacja - podobnie. Ba, nawet chorwacka, która była w zeszłym sezonie praktycznie w 100% spotkań, teraz nie zawsze. Może na niektórych ligach ograniczają tą możliwość, a na innych otwierają, tego nie wiem, bo ja nie szukam aż tak daleko już żeby grać te zakłady ;)

Do góry Bottom