>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ms15 87

ms15

Użytkownik
@Yamakasi. Mam taki zamiar, ale to dopiero jak się poważniejsze ligi zaczną, a pozostałe rozkręcą się na dobre. A żeby się znowu wdrożyć to analizuję i wybieram sobie mecze na sucho. Wiem, że to nie to samo co prawdziwe granie, zwłaszcza tym systemem, ale zawsze da mi jakiś obraz skuteczności. Do tego jak mogę to śledzę mecze- dziś przykładowo w meczu Rapidu po czerwonej kartce kursy tak dramatycznie pospadały, że przy prawdziwej grze możliwe że bym odpuścił w 40min.
I jeśli będzie to dobrze wyglądało przez parę tygodni to pewno pod koniec sierpnia coś już pogram. Póki co się nie podpalam tylko na spokojnie chciałbym wyciągnąć wnioski z porażek i poprawić skuteczność ;)
Myślę, że w tym okresie też będzie szansa, że więcej osób będzie grało i dyskusja ruszy na nowo ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja niestety też pechowo wczoraj na norweskiej, bo gol chyba 10:13 :razz:
ms15 - poważne ligi? Skandynawskie to bardzo poważne ligi są ???? serdecznie polecam.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Straszak, no to prawda, skandynawskie bywają jednymi z lepszych do grania ????
Z Norwegii pięknie dziś wygląda Bodo/Glimt-Aalesund. Dwa średniaki zapewne o zbliżonych umiejętnościach, tracące masę goli. Średnia bramek Bodo u siebie i Aalesund na wyjeździe na poziomie 4 goli/mecz. Aalesund ostatni raz na wyjeździe nie straciło bramki 6 lipca...2014 roku ????
No tylko kursy liche.

ms15 87

ms15

Użytkownik
No i paradoksalnie jak w analizie przed Bodo/Glimt nie było chyba żadnych minusów i &#39;ale&#39; to w praktyce ledwo jedną bramkę wtoczyli, po pewno wielkich nerwach i bez zakładki. Klasycznie ????

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dzisiaj najprawdopodobniej będą minuty na mecz Inter - Real✅. Jeśli tylko będą zakłady wchodzę w ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +4
arni87 52

arni87

Użytkownik
No teraz można skupić się na graniu - wypoczęty po przyjeżdzie z wakacji ;) więc czas na bukmacherkę
:]
Dziś zagram
Hammarby - Norrkoping ✅
Xamax - Lausanne ✅

arni87 52

arni87

Użytkownik
Yamakasi na pewno większe niż 4,33.
Raz jest to tylko sparing, dwa nie grali z zespołem no name i trzy w poprzednim meczu z Romą było 0-0.
Dlatego takie 4,33 było dla mnie nie zachęcające do grania. Tyle :]
Będzie liga będzie się grać na bramkę Realu, ale nie teraz.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak już zostało powiedziane w meczach Realu czy Barcelony nie ma co liczyć na jakieś mega kursy dlatego ich mecze gra się po kursach 2,5 i stawka x2 ale mecz towarzyski nawet jeśli to jest Real to zbyt duże ryzyko. W meczu np. Sporting Gijon-Real Madryt to nie ma co liczyć na &quot;dobre&quot; kursy grając tylko gola Realu.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Jak będą minutówki to na dziś
CSKA - Sparta ✅✅ zakładka :] bo w 12 min już kurs 3 się pojawił na gola przed 30 min ????
Fenerbahce - Shakhtar

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 0

_mrozik_

Użytkownik
Sorry za off top,ale mam pytanie gdzie grac najlepiej te minutowki,ja gralem przed wakacjami na bet at home,a teraz widze minutowek jest coraz mniej.Napewno jest gdzies napisane,ale nie chce mi sie przekopywac caly temat.Z gory dzieki.
Aha i co to jest zakladka ????

Do góry Bottom