ms15
Użytkownik
@Yamakasi. Mam taki zamiar, ale to dopiero jak się poważniejsze ligi zaczną, a pozostałe rozkręcą się na dobre. A żeby się znowu wdrożyć to analizuję i wybieram sobie mecze na sucho. Wiem, że to nie to samo co prawdziwe granie, zwłaszcza tym systemem, ale zawsze da mi jakiś obraz skuteczności. Do tego jak mogę to śledzę mecze- dziś przykładowo w meczu Rapidu po czerwonej kartce kursy tak dramatycznie pospadały, że przy prawdziwej grze możliwe że bym odpuścił w 40min.
I jeśli będzie to dobrze wyglądało przez parę tygodni to pewno pod koniec sierpnia coś już pogram. Póki co się nie podpalam tylko na spokojnie chciałbym wyciągnąć wnioski z porażek i poprawić skuteczność
Myślę, że w tym okresie też będzie szansa, że więcej osób będzie grało i dyskusja ruszy na nowo ????
I jeśli będzie to dobrze wyglądało przez parę tygodni to pewno pod koniec sierpnia coś już pogram. Póki co się nie podpalam tylko na spokojnie chciałbym wyciągnąć wnioski z porażek i poprawić skuteczność
Myślę, że w tym okresie też będzie szansa, że więcej osób będzie grało i dyskusja ruszy na nowo ????