>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak w 2 lidze rosyjskiej są minutówki, może to nowość w tym sezonie, ale z Rosji biorę pod uwagę tylko CSKA i Zenit, czasem Dynamo Moskwa.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ło ludzie, to ja parę razy sprawdzalem kiedys i na bank nie było, no ale i tak nie grałbym tam nic, więc pół biedy. Ligę rosyjską w ogóle bardzo rzadko tykam, ale co kto lubi.

firel 142

firel

Użytkownik
Kurs @3 był dostepny w x9 Panie kolego. Ryzyko było bo na styk i bez zakladki praktycznie ale weszło. A czy mi wierzysz czy nie to mam to w dupie. Bo z tego co zauważyłem to się lubisz czepiać. Nie wiem czy żal Ci dupę ściska czy jak ? Bo nie rozumiem Twoich komentarzy.
Dlaczego się tak zachowujesz? Zadałem normalne pytanie, sam miałem grać ten mecz lecz kursy mnie zniechęcily, stad byłem ciekaw jak ktoś inny grał. Niepotrzebna ta Twoja agresja.
Co do waszych problemów, nie pisałem co gram, bo.. NIE GRAŁEM! Takie oczywiste, a tak trudno się domyślic :&gt;

O 0

orenx69

Użytkownik
Grales do 2 bramy ?

Z reguly gra sie do 1 gola.
Tak, gram male stawki, wiec sie oplacilo ???? W zaleznosci od meczu i postawy danych druzyn albo odpuszczam albo stawiam dalej od poczatkowej stawki ????

A Wy jak stawiacie ? Progresja ? jesli tak to jaka ? Moze sie czegos nowego naucze ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Tak, gram male stawki, wiec sie oplacilo ???? W zaleznosci od meczu i postawy danych druzyn albo odpuszczam albo stawiam dalej od poczatkowej stawki ????
Tylko uwazaj bo to sie nie zawsze dobrze konczy.
A Wy jak stawiacie ? Progresja ? jesli tak to jaka ? Moze sie czegos nowego naucze ????
Czytales pierwszy post ? ----- &gt; http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html#post4332945
Jak nie to zapraszam. Raczej wszyscy tak samo graja, co najwyzej zmienia sie stawka.

O 0

orenx69

Użytkownik
Tylko uwazaj bo to sie nie zawsze dobrze konczy.

Czytales pierwszy post ?
Jak nie to zapraszam. Raczej wszyscy tak samo graja, co najwyzej zmienia sie stawka.
Wiem ze moze sie zle skonczyc ???? ale jak narazie to zle koncze przy 0-0 np. Lech - Korona albo Lyon - Lorient ????????
Co do 1 postu to czytalem ???? myslalem ze inaczej tez obstawiacie ???? \
P.S moglby ktos mi rozpisac jak stawkowac z funduszem 50 zl ? I w miare bezpiecznej grze, tak by nie przegrac wszystkiego w 1 nietrafionym meczu ?

arni87 52

arni87

Użytkownik
Właśnie zobaczyłem składy na Superpuchar. Obrona Sevilli kiepsko wygląda.
Barcelona - Sevilla (gol Barcelona) Zakładka ✅✅

S 440

straszaksam

Użytkownik
fajne mecze to się jutro kroją w Norwegii w pucharze o 20:00 i w Austrii o 20:30 w Wiedniu. Tam to na pewno warto będzie pograć, a nie ryzykować jakieś superpuchary :razz:

P.S moglby ktos mi rozpisac jak stawkowac z funduszem 50 zl ? I w miare bezpiecznej grze, tak by nie przegrac wszystkiego w 1 nietrafionym meczu ?
Prawda będzie niestety brutalna dla Ciebie.
Bet365 ma minimalną stawkę 1zł u siebie. Przy takim budżecie nie jest wykonalne nie przegrać wszystkiego w jednym meczu, grając na wszystkie 8 progów. O ile potrafisz używać głowy i rąk do myślenia, to podejrzewam, że sam byś do tego doszedł, rozpisując sobie wszystko w arkuszu kalkulacyjnym, tylko jesteś troszkę leniwy.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Z 50 zl to raczej nie masz co startowac. Bo to wystarczy Ci na 1 mecz :p

fajne mecze to się jutro kroją w Norwegii w pucharze o 20:00 i w Austrii o 20:30 w Wiedniu.
Malo prawdopodobne zeby dali minutowki na puchar w Norwegii. Bo w Austrii to na 100% beda.
Tam to na pewno warto będzie pograć, a nie ryzykować jakieś superpuchary :razz:
Nom faktycznie. Dwie bramki w 7 minut :p

S 440

straszaksam

Użytkownik
na puchar w norwegii nie liczyłbym w ogóle, gdyby nie to, że grają 2 bardzo dobre drużyny ;)
co do superpucharu - nie spodziewalem sie, ze tak ten mecz bedzie wygladal, wow.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Wiem z doświadczenia, że z tak małym budżetem i bez ogromu szczęścia nie ma czego szukać w tym systemie. Z jednego ważnego powodu- nie masz środków na zróżnicowane stawkowanie w zależności od meczu i granie np Realu wielokrotnie mocniej od &#39;zwykłego&#39; meczu. Jest to niezbędne żeby na dłuższą metę osiągać zysk tym systemem.
Tak czy siak życzę Ci powodzenia ;)

O 0

orenx69

Użytkownik
Jak juz powiedzialem ???? Daje rade mimo malego budzetu... Jak narazie tylko 2 mecze mialem wtope do 60 minuty i odpuszczalem robiac dobrze bo konczyly sie 0-0...
Jesli ktos zna jakis system ktory bylby korzystniejszy od tego przy moim skromnym buzdzecie to prosze o pomoc ????

Pozdro!

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, potrzebuje stronę na której mogę oglądnąć skróty z zeszlej kolejki np Bundesligi, angielskiej, hiszpańskiej...
Kiedys takie cos bylo na Eurosporcie w poniedzialki- online oglądnę wie ktos może?
Z góry bardzo dziękuję.

Do góry Bottom