Skoro jestem poniekąd wywołany, to się wypowiem.
1. Mecz
Argentyna -
Kolumbia. Wszedłem na forum po meczu i dopiero wtedy zauważyłem że ktoś grał ten mecz, toteż się zdziwiłem, bo
Argentyna w obecnym składzie wiele goli nie strzelala,
Kolumbia podobnie.
2. Tak jak mówi StraszakSam - zapytałem jak (CHYBA) użytkownik Caranthir grał jeden ze swoich meczy skoro kurs pre do 20:00 wynosił tam @2.37 albo podobnie. Byłem po prostu ciekaw jak on grał przy takich kursach, bo to nie są domyślne założenia systemu, a jego odpowiedź pomogłaby zapewne nie tylko mi. A piana która poleciała... ????
3. Chamskiego - owszem, napisałem chyba uzytkownikowi pablovksy dawno temu aby przestał być tak mdły w może niemiły sposób, ale jak się okazało zyskał on aprobatę innych osób których owy użytkownik również irytował.
Tak poza tym, czytając ogół tematu, wydaje mi się że wiele kłótni wynika tutaj z tego iż użytkownicy dzielą się na dwie podgrupy. Jedna z nich rozumie jakie sa zalety tego systemu oraz przegrała nieraz będąc o te przegrane mądrzejsza, natomiast drudzy nie do końca rozumieją przeczywiste zalety tego systemu i/lub nie przegrali na tyle by zrozumieć wiele rzeczy. Pierwsi chcą tłumaczyć drugim, drudzy dalej robią swoje i tak koło się nakręca.
Wbrew waszym teoriom spiskowym, życzę wszystkim wielu wygranych i
niewielu porażek gdyż to jest cel tego forum jak i naszego tematu.