zdecydowanie takHank, do tej pory grałem czekając na kurs ponad 3.00, myślisz, że grając na kurs równo 3.00 lepiej mi się to opłaci z racji zakładek?
Zapłacone z zakładką ???? Próbuję teraz do połowy w meczu Domżale - Olimpia LjubjanaGram minutówki w meczu Concordia Chijana. Tylko do 1 połowy.
powiedz mi prosze czym Ty się kierowałeś przy wyborze tego meczu ??Hehe poprzedni koment nie w tym okienku. Co do Domżale 1 połowa ospale i pograłem na razie maks do 60 minuty i mam dylemat nad dalszą grą tego meczu.
Ja juz dostalem nauczke zeby wybierac takie mecze ktore wiem ze bede gral do konca nie zaleznie od sytuacji na boisku. Przed rozpoczeciem stawiania licze sie z przegrana odpowiedniej ilosci kapitalu.Co za zasrane domżale, jak nie pograłem dalej to strzelili. Co za pajace. Jak bym pograł to pewnie by dalej był remis 0-0. Takie moje szczęście.
Co to za po srana metoda gry do połowy !!! nic dziwnego że później spuszczasz kasę do kiblaDobra, domżale spuszczone w kiblu. Teraz gram Mallorca - Jaen do połowy na razie.
W danych meczach oczekuję gola maks do 60 minuty bazując na własnej wiedzy. Jeżeli tak się nie dzieje to prawdopodobieństwo, że mecz skończy się podobnie jak we Wrocławiu dzisiaj jest spore.Co to za po srana metoda gry do połowy !!! nic dziwnego że później spuszczasz kasę do kibla
Ogladales 1 polowe? Gram Maribor, ale chetnie sie przenioseZapłacone z zakładką ???? Próbuję teraz do połowy w meczu Domżale - Olimpia Ljubjana