To ja już nic nie rozumiem z twojej gry. Wcześniej pisałeś że grasz do 60 min. potem że pierwszą połowę a teraz pakujesz się w drugą i to jeszcze przy stracie z poprzednich meczy :-( Dziwny sposób i mało skuteczny jak widaćWchodzę teraz w spotkanie w Kielcach na minutówki.
"Gra na chaos". :grin:To ja już nic nie rozumiem z twojej gry. Wcześniej pisałeś że grasz do 60 min. potem że pierwszą połowę a teraz pakujesz się w drugą i to jeszcze przy stracie z poprzednich meczy :-( Dziwny sposób i mało skuteczny jak widać
Chodzi mi o szybkie zabicie typu. Bardzo często po 0-0 po pierwszej połowie szmata wpada w pierwszych minutach drugiej połowy. A buki wystawiają wtedy wysoki kurs na gola, po co mam inwestować całą pierwszą połowę i oddawać bukowi kapitał za darmo/??To ja już nic nie rozumiem z twojej gry. Wcześniej pisałeś że grasz do 60 min. potem że pierwszą połowę a teraz pakujesz się w drugą i to jeszcze przy stracie z poprzednich meczy :-( Dziwny sposób i mało skuteczny jak widać
Sory chłopie ale w meczu Mallorca powinno spokojnie już ze 3-0 być, widocznie nie mają dzisiaj farta. Oglądam cały mecz od początku i było mnóstwo akcji po których wynik mógł się zmienić. Suche opieranie się na statystykach nie pomoże. W meczu Piasta jednak gol. Jeszcze Mallorca mogłaby tam coś ukłuć do końca.Nie chcialem pisac ale nie wytrzymalem. Wlasnie dzieki takim ludziom jak muntar i arko 22 bet365 nie wycofa nigdy tych zakladow (10 minutówki) bo zawsze beda miec na takich gosciach zysk. Jak mozna zagrac underowy mecz tj majorka po to zeby go zmienic na inny underowy mecz (korona) gdzie w tym samym czasie lecialy inne mecze typu besiktas arsenal czy nawet cos z chorwackiej typu nk osijek ktory ze statystyk duzo lepiej wyglada niz np majorka. Teraz pewnie chlopaki graja paok saloniki.....powodzenia.
Faktycznie system Henka nie kazdy rozumie no ale moze to wymaga czasu i doswiadczenia
pozdrawiam i bez napinki prosze bo juz za dlugo w tym siedze (bukmacherka)
panowie jedna rada korzystajac z mojego przykladu napierw troche poczytajcie w tym caly temat ktorego system dotyczy a pozniej sie udzielajcie na forum
pozdrawiam i zycze duzych wygranych
kilka minut temu Panatinaikos miał 100% sytuację (2 napastników kontra bramkarz) - i słupekTeraz pewnie chlopaki graja paok saloniki.....powodzenia.
Faktycznie system Henka nie kazdy rozumie no ale moze to wymaga czasu i doswiadczenia
panowie jedna rada korzystajac z mojego przykladu napierw troche poczytajcie w tym caly temat ktorego system dotyczy a pozniej sie udzielajcie na forum
Dostrzegam w tej całej sytuacji jeden plus mianowicie bet365 nie wycofa tych zakładów ????Nie chcialem pisac ale nie wytrzymalem. Wlasnie dzieki takim ludziom jak muntar i arko 22 bet365 nie wycofa nigdy tych zakladow (10 minutówki) bo zawsze beda miec na takich gosciach zysk. Jak mozna zagrac underowy mecz tj majorka po to zeby go zmienic na inny underowy mecz (korona) gdzie w tym samym czasie lecialy inne mecze typu besiktas arsenal czy nawet cos z chorwackiej typu nk osijek ktory ze statystyk duzo lepiej wyglada niz np majorka. Teraz pewnie chlopaki graja paok saloniki.....powodzenia.
a widziałeś tabele ?? i że to są ostatnie mecze ?? i że obydwie druzyny walczą o utrzymanie ?? i że istnieje prawdopodobienstwo spore że remis je zadowala ??Sory chłopie ale w meczu Mallorca powinno spokojnie już ze 3-0 być, widocznie nie mają dzisiaj farta. Oglądam cały mecz od początku i było mnóstwo akcji po których wynik mógł się zmienić. Suche opieranie się na statystykach nie pomoże. W meczu Piasta jednak gol. Jeszcze Mallorca mogłaby tam coś ukłuć do końca.
Z drugiej strony kiedy poprzednie mecze były bramkowe a 2 ostanie zakończone wynikiem 0:0 to też jest małe prawdopodobieństwo że padnie 3 razy wynik bezbramkowy prawda?
prawda....ale rowniez ta upragniona bramka moze pasc po 80-tej min....a u mnie to sie równa z przegraną wg zasad autora ktory ten system opracowal.... tak wogole to szacunek dla goscia bo naprawde zrobil kawał dobrej roboty wystarczylo tylko troche ulepszyc ten system i jest naprawde niezleZ drugiej strony kiedy poprzednie mecze były bramkowe a 2 ostanie zakończone wynikiem 0:0 to też jest małe prawdopodobieństwo że padnie 3 razy wynik bezbramkowy prawda?