D
33
Piszesz temat umiera, zobacz że i na Bet365 powoli temat umiera, bardzo dużo dziś (niedziela) nie ma minutówekTyle odpowiedzi cholera że zaś mam problem które mecze wybrać. Widać że temat umiera śmiercią naturalną
No właśnie jestem bardzo zdziwiony tym faktem, chyba za dużo ludzi wygrywa tym systememPiszesz temat umiera, zobacz że i na Bet365 powoli temat umiera, bardzo dużo dziś (niedziela) nie ma minutówek
Na forum i moze temat umiera ale chyba to u Ciebie na bet... nie ma duzo minutowek ???? Zdarza sie ze nie daja minutek na kazdy mecz nawet w tych topowych ligach.Piszesz temat umiera, zobacz że i na Bet365 powoli temat umiera, bardzo dużo dziś (niedziela) nie ma minutówek
Wcale duzo ludzi nie musi wygrywac bo na pierwwszy rzut oka ten system sie wydaje prosty bo przeciez wystarczy nie trafic wyniku 0:0. Niestety nie wystarczy tylko dobrze mecze dobierac, ale jest tez duzo innych czynnikow ktore wplywaja na bycie na PLUS.No właśnie jestem bardzo zdziwiony tym faktem, chyba za dużo ludzi wygrywa tym systemem
Jeden mecz w kolejce ligi Włoskiej, troche słabo, we wszystkich ligach dzisiejsza oferta na minutówki była ograniczona, może nie bardzo, ale widoczna zresztą o bet napisałem z ironią a po za tym zauważyłem żeś strasznie marudny, może idź na te swoje forum marudzić bo tylko irytujesz ludziNa forum i moze temat umiera ale chyba to u Ciebie na bet... nie ma duzo minutowek ???? Zdarza sie ze nie daja minutek na kazdy mecz nawet w tych topowych ligach.
Wcale duzo ludzi nie musi wygrywac bo na pierwwszy rzut oka ten system sie wydaje prosty bo przeciez wystarczy nie trafic wyniku 0:0. Niestety nie wystarczy tylko dobrze mecze dobierac, ale jest tez duzo innych czynnikow ktore wplywaja na bycie na PLUS.