>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
nie prowadzę tematu, jeśli chodzi o zyski to zależy od stawkowania jakie stosuje w danym meczu, no i co ważniejsze czy trafię zakładkę. czasem w dwoch spotkaniach ugrywam po 8 zł by w następnym zgarnąć 70, różnie to bywa.

bobule 72

bobule

Użytkownik
25zł na golu? to byś musiał mieć do dyspozycji co najmniej 250 zł. i to na pierwsze 6 progów (a tu czasami i 10 progów nie wystarcza) ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
25zł na golu? to byś musiał mieć do dyspozycji co najmniej 250 zł. i to na pierwsze 6 progów (a tu czasami i 10 progów nie wystarcza) ????
250ZŁ na 6 progów??? Kiedyś grałem tak jak Hank polecał ale później stwierdziłem że dla mnie to trochę mało i zacząłem go przerabiać.
Po wielu przeróbkach od dłuższego czasu gram takim stawkowaniem:
5,10,14,17,25,35,55,80zł i wychodzi mi 241zł cały system także nie wiem skąd 250zł na pierwsze 6 progów?
Czasami jak są bardzo niskie kursy to używam mojego programu do podwyższenia stawek żeby jednak zarobić te 30zł z gola ;)
A i jeszcze jedno, ja gram raczej bez zakładek, czekam do x9 minuty na najwyższy kurs, czasem idzie zawału dostać jak jakiś karny no ale cóż, tak gram.
Często też stawiam na faworyta, w zależności jak mecz się układa, szczerze mówiąc na początku mi różnie szło, raz do przodu później w plecy, bo coś nie siadło. Teraz idzie mi o wiele lepiej, także nie narzekam, ale wydaje mi się że po prostu trzeba było dużo meczy rozegrać żeby nabrać wprawy, jak to mówią nauka kosztuje ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
A i jeszcze jedno, ja gram raczej bez zakładek, czekam do x9 minuty na najwyższy kurs, czasem idzie zawału dostać jak jakiś karny no ale cóż, tak gram.
Pewnie zaraz mnie pojedzie jarmark ? czy jak mu tam bylo :p ze sie czepiam.

Grac bez zakladek to chyba nie jest dobry pomysl. W szczegolnosci kiedy wpadaja na ostatnich 2-3 progach. W koncu zakladki daja mega zysk.
W moim przypadku ja mam 40% meczów z zakladkami. To sobie mozesz teraz wyobrazic (dokladnie policzyc sie nie da) ile dodatkowej kasy wpada.

W zasadzie jak Ci 30 zł starczy na mecz i jestes z tego zadowolony to graj tak. W koncu mniej ryzykujesz mniej wyciagasz ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
W moim przypadku ja mam 40% meczów z zakladkami. To sobie mozesz teraz wyobrazic (dokladnie policzyc sie nie da) ile dodatkowej kasy wpada. W zasadzie jak Ci 30 zł starczy na mecz i jestes z tego zadowolony to graj tak. W koncu mniej ryzykujesz mniej wyciagasz
Właśnie z tymi zakładkami zawsze się zastanawiałem co się bardziej opłaca, kiedyś grałem z zakładkami ale wydaje mi się że mi wchodziło mniej niż 40%, kurczę musiałbym posiedzieć nad tym i przeanalizować co się bardziej opłaca.

K 0

kk_jed

Użytkownik
Poleca ktoś gra jutro Real Legie? gol w pierwszej połowie to jakieś 99% a z chęcią wycisnąć trzeba ten mecz. Stawlowanie ktoś pomoże dobrać? chciałbym wejść pierwsze 4 progi tak od 200 zł

D 33

darecki11111

Użytkownik
Wow ostro, to wszystko zależy od początkowego kursu na ten mecz.
Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego:

Progi Stawka Kurs Wygrana Zysk
1 200 4,5 900 700
2 250 4 1000 550
3 300 3,5 1050 300
4 500 3 1500 250

SUMA: 1250zł

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Wow ostro, to wszystko zależy od początkowego kursu na ten mecz.
Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego:

Progi Stawka Kurs Wygrana Zysk
1 200 4,5 900 700
2 250 4 1000 550
3 300 3,5 1050 300
4 500 3 1500 250

SUMA: 1250zł
Na 2 progu jeszcze byc moze zlapiesz kurs 3 zeby miec zakladke (nie 30 sekundowa czy 1 minutowa), ale na kolejnych progach to bedzie ciezko o 3.
Real, Barca, Bayern itd itp jak gra u siebie to trzeba lapac 2,5 i nawet nizej.
Na Real - Legia to kursy beda jak na San Marino czy Gibraltar czyli lapanie 2 lub nizej ????
Zeby ustalic jakies stawkowanie to trzeba zaczac od tego ile jestes w stanie przeznaczyc na ten mecz ?

K 0

kk_jed

Użytkownik
Kurs jest na pierwszy próg 3.0 więc trochę mały, ale myślę czy czekać na zakładki czy zagrać odrazu na livie 4 progi tylko nie pamiętam jaki może być kurs np. Gol przed 40 z drugiej strony czekania na zakładki może dużo nie dać bo jakieś 3-0 może i być w 25 minucie. Ale mniej więcej o coś takiego dzięki, co do budżetu około 1500

K 0

kk_jed

Użytkownik
W tej chwili na bet365 jest kurs over 0,5 pierwsze 10 minut 3.0 co chyba jest równoznaczne że jak zacznie się live będzie takiysam kurs na 1 gol przed 10? Jak coś pomieszalem to przepraszam, dawno tym systemem nie grałem a pewnie coś źle myślę

D 33

darecki11111

Użytkownik
Gdybym miał pewność że strzelą do 40 minuty to może też bym ostro zagrał ten mecz, ale jednak trochę się boję po ostatniej mojej porażce gdzie 800zł wsadziłem w jeden mecz i niestety poległem ;) oj ale to bolało ;)

Do góry Bottom