D
33
darecki11111
Użytkownik
Dzięki za typy, dwa pierwsze mecze weszły w nie całe 5 minut gry, wow szok, tak to lubię ????
Dzięki za typy, dwa pierwsze mecze weszły w nie całe 5 minut gry, wow szok, tak to lubię ????
No wiesz, prawie 50zł w 5 minut, kasa nie zła, w robocie musiałbym trochę posiedzieć żeby 50zł zarobić a tu w 5 minut lol ????bardzo się cieszę, mam nadzieje że zarobiłeś
250ZŁ na 6 progów??? Kiedyś grałem tak jak Hank polecał ale później stwierdziłem że dla mnie to trochę mało i zacząłem go przerabiać.25zł na golu? to byś musiał mieć do dyspozycji co najmniej 250 zł. i to na pierwsze 6 progów (a tu czasami i 10 progów nie wystarcza) ????
Powiem Ci że ciekawe te mecze wyszukujesz, tylko jeszcze jest kwestia czy będzie opcja gola do xx minuty17:30 Finlandia Seinajoen-PK35
18:30 Austria Liefering-Wacker Innsbruck
19:00 Szwecja Hammarby-Djurgarden
Gotheborg-Gefle
19:45 Szwajcaria Xamax-Wholen
Pewnie zaraz mnie pojedzie jarmark ? czy jak mu tam bylo ze sie czepiam.A i jeszcze jedno, ja gram raczej bez zakładek, czekam do x9 minuty na najwyższy kurs, czasem idzie zawału dostać jak jakiś karny no ale cóż, tak gram.
Właśnie z tymi zakładkami zawsze się zastanawiałem co się bardziej opłaca, kiedyś grałem z zakładkami ale wydaje mi się że mi wchodziło mniej niż 40%, kurczę musiałbym posiedzieć nad tym i przeanalizować co się bardziej opłaca.W moim przypadku ja mam 40% meczów z zakladkami. To sobie mozesz teraz wyobrazic (dokladnie policzyc sie nie da) ile dodatkowej kasy wpada. W zasadzie jak Ci 30 zł starczy na mecz i jestes z tego zadowolony to graj tak. W koncu mniej ryzykujesz mniej wyciagasz
Na 2 progu jeszcze byc moze zlapiesz kurs 3 zeby miec zakladke (nie 30 sekundowa czy 1 minutowa), ale na kolejnych progach to bedzie ciezko o 3.Wow ostro, to wszystko zależy od początkowego kursu na ten mecz.
Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego:
Progi Stawka Kurs Wygrana Zysk
1 200 4,5 900 700
2 250 4 1000 550
3 300 3,5 1050 300
4 500 3 1500 250
SUMA: 1250zł