>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

bobule 72

bobule

Użytkownik
Po wielu przeróbkach od dłuższego czasu gram takim stawkowaniem:
5,10,14,17,25,35,55,80zł i wychodzi mi 241zł cały system także nie wiem skąd 250zł na pierwsze 6 progów?
liczyłem na szybko. no to musisz trafić te 10 bramek(albo i mniej), żeby wkład ci się zwrócił. jak dla mnie dosyć ryzykowne, bo zawsze może się trafić mecz bez bramki, albo z bramką dopiero po 80 minucie. ale skoro mówisz, że grasz i wychodzisz na plus to gratuluję ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
W tej chwili na bet365 jest kurs over 0,5 pierwsze 10 minut 3.0 co chyba jest równoznaczne że jak zacznie się live będzie takiysam kurs na 1 gol przed 10? Jak coś pomieszalem to przepraszam, dawno tym systemem nie grałem a pewnie coś źle myślę
No rzeczywiście tak jest ale wydaje mi się że to się zmieni, w sumie to jeszcze nie widziałem żeby kiedykolwiek kurs się zaczynał od 3.0
Jak real gra to kurs zaczyna się najniżej od 4.0, ale może nigdy nie mieli tak mocnego przeciwnika ;)
Poczekamy, zobaczymy

D 33

darecki11111

Użytkownik
liczyłem na szybko. no to musisz trafić te 10 bramek(albo i mniej), żeby wkład ci się zwrócił. jak dla mnie dosyć ryzykowne, bo zawsze może się trafić mecz bez bramki, albo z bramką dopiero po 80 minucie. ale skoro mówisz, że grasz i wychodzisz na plus to gratuluję ????
Powiem ci że czasami gram powyżej 80 minuty, kiedyś odpuszczałem ale często się okazywało że brameczka padała i dlatego teraz przeważnie gram, ale staram się tak wybierać mecze żeby nie było takich stresów ????
Ogólnie dla mnie brak goli w pierwszej połowie to już jest stresik bo wiadomo że druga połowa wiąże się z grubszą kasą ;)
Jak narazie wychodzę dobrze na tym, także gram swoje i nie narzekam ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nic się nie zmieni, takie kursy 3,00 do 10 minuty są na tego typu mecze jak grają np. Niemcy-Gibraltar, a Legia w starciu z Realem jest podobną drużyną jak Gibraltar albo San Marino w meczu z Niemcami.
w ogólne wydaje mi się, że bet365 nie wystawi tych zakładów na ten mecz jak ostatnio nie było na mecz M&#39;Gladbach-Barcelona w LM to tym bardziej nie będzie na mecz Real-Legia.

D 33

darecki11111

Użytkownik
Całkiem możliwe że nie będzie takiej opcji, w sumie jak widzę taki kurs na dzień dobry to mi się odechciewa grać taki mecz, zaś kombinuj jakimi stawkami żeby zarobić ehh. A jest tyle meczy do wyboru że chyba lepiej zainwestować w coś z większym kursem ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
Całkiem możliwe że nie będzie takiej opcji, w sumie jak widzę taki kurs na dzień dobry to mi się odechciewa grać taki mecz, zaś kombinuj jakimi stawkami żeby zarobić ehh. A jest tyle meczy do wyboru że chyba lepiej zainwestować w coś z większym kursem ????
Jednak będzie taka opcja bo jest timecast. Ale czy będę grać to nie wiem ;)

V 0

variant

Użytkownik
ddk1910 jestem zaskoczony % trafności Twoich typów. Mi tak dobrze nie idzie.
Mógłbyś w skrócie napisać na co zwracasz największą uwagę podczas selekcji meczów.

aban 17

aban

Użytkownik
jak stawkujecie dla niewielkiej kasy? Powiedzmy że mam na granie 200zł. Jak stawkować w zł?
btw. zagrałem pierwszy mecz i weszło z zakładką
Braunschweig - Kaiserslautern +25

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Na początku moja progresja na 9 progów kosztowała 88 zł. Stawkowałem 1,1,2,3,5,8,13,21,34 a zyski bez zakładki to były groszowe sprawy typu 2zł czy 4 zł.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam ja troszkę gram tym systemem i mam jedno pytanie techniczne . Jak to jest z limitami u bukmacherów ? Np jesli limit jest 1000 zł na jakis pojedynczy zakład to czy moge np puścić go kilka razy po maksymalnej kwocie 1000 zł ? Czy np jak raz puszczę za maksymalna kwotę to w przypadku ponownej chęci zagrania pojawi sie jakis komunikat ze zakład nie moze zostać zawarty ?

P 0

piotrek82

Użytkownik
jak z dzisiejszym meczem Real-legia? Opłaca się grać powiedzmy aż do 3 gola i to na gol realu, nie ogólny?
Zacznijmy od tego, że w tym meczu ciężko będzie złapać kurs 3.0 na linii ogólnej....W bramkostrzelnych ligach również ciężko złapać kurs 3.0. Wszystko zależy od spotkania. A co do 3 gola na real to chyba nie powinno być problemu

D 33

darecki11111

Użytkownik
Widzę że nie którzy polegli na meczu Liverpool - Man , tak szczerze mówiąc dziwię się że graliście ten mecz, jak dla mnie to było za duże ryzyko granie takiego meczu, lepiej wybierać pewniejsze mecze i być na + niż dokładać do interesu.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Widzę że nie którzy polegli na meczu Liverpool - Man , tak szczerze mówiąc dziwię się że graliście ten mecz, jak dla mnie to było za duże ryzyko granie takiego meczu, lepiej wybierać pewniejsze mecze i być na + niż dokładać do interesu.
Teraz to sie latwo mowi bo zna sie wynik (osobiscie nie gralem tego).

Nawet i te pewniejsze mecze tez moga nie wejsc.
Nie raz bywalo tak ze bylo od groma strzalow , sytuacji, slupki, poprzeczki a wynik 0:0 czy ostatni mecz u Niemcow - dwa nie strzelone karne ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
No zgadza się, czasami ciężko jest przewidzieć przebieg meczu i zdarzają się niespodzianki. Ja tego meczu też nie grałem ale wydaje mi się że już lepiej coś wybierać takiego pewniejszego np. jak ktoś gra z początku tabeli z tym z końcówki tabeli a nie dwa dobre zespoły które tracą po mało bramek, taka moja opinia ;)

D 33

darecki11111

Użytkownik
Wiesz, nie zrozum mnie źle, ja nie piszę tego żeby komuś dopiec tylko po prostu sam dużo traciłem na takich właśnie meczach, też traciłem kasę na meczach granych na przymus, bo akurat nic lepszego nie było. Piszę to po prostu żeby lepiej się zastanawiać nad granymi meczami bo stracić kasę to żadna sztuka.
Kiedyś grałem wszystko co popadnie i ciągle dokładałem do interesu ale z czasem się nauczyłem że nie warto ;)

Do góry Bottom