Juz kiedys tu byla dyskusja na temat autorstwa tego systemu i nic dobrego z tego nie bylo.1golXX nie mam konta na fb i pewnie nie mam dostępu do wszystkiego co tam wystawiasz, ale nie widziałem ani słowa o tym skąd pochodzi ten system ani kto założył ten temat jest to delikatnie mówiąc niegrzeczne przy pisywać sobie czyjeś pomysły.
No jak dobrze pamietam to byles jedyny który mial jakies watpliwosci :spokodfhgfh:Juz kiedys tu byla dyskusja na temat autorstwa tego systemu i nic dobrego z tego nie bylo.
Wiec lepiej to przemilczmy bo to ŚMIERDZĄCY TEMAT. Skupmy sie lepiej na trafnych typach.
Byłem jedynym ktory mial odwage o tym powiedziec bo nie tylko ja tak o tym sądzę / sądziłemNo jak dobrze pamietam to byles jedyny który mial jakies watpliwosci :spokodfhgfh:
Ciekawe na jak dlugo bo niestety nie ma juz tej starej dobrej ekipy co kiedys byla ;/Fajnie że temat wrócił do życia i że większość
Same pewniaki, tylko kursy będą bardzo niskie i właśnie się zastanawiam jak to rozegrać żeby parę złotych wpadło, a nie na waciki