Stres żaden, a pieniądze zacne, z czego tu się nie cieszyć?Niby bardzo fajnie bo szybko siada, ale z drugiej strony to źle bo bardzo niskie wygrane. Jak do tego podchodzicie? Cieszycie się z takiego obrotu sytuacji czy wręcz przeciwnie?
Zawiodl Zawisza, ale to za takie drobniaczki, ze nawet nie zauwazylem straty Porto, Auxerre, Marsylia z zakladkami, Genk i Perugia bez. Super dayGrubasy powchodzily, wiec daje wariata
Perugia-Modena
To ja już nie wiem jak trzeba stawkować, żeby z pierwszego progu były zacne wygrane :wowsdf:Stres żaden, a pieniądze zacne, z czego tu się nie cieszyć?
W Westerlo-Genk brama w 1' na duzej stawce i 105plnTo ja już nie wiem jak trzeba stawkować, żeby z pierwszego progu były zacne wygrane :wowsdf:
_Hank_ zaczynał z 300zł i w niecaly miesiac byl 5000zl , więc...Czy z rollem 2k pln jest sens sie w to pakować? Czyli czy nie szybkiego limitu?
z 2000zł możesz bardzo ładnie już różnicować stawki, więc na pewno jest sens.Czy z rollem 2k pln jest sens sie w to pakować? Czyli czy nie szybkiego limitu?
Z tym że sam Hank zaznaczył, że miał niebywałego farta na początku i podejrzewam, że patrząc na to obecnie, część z tych spotkań które grał na pewno by odrzucił, bo były zwyczajnie bardzo ryzykowne, więc ten wynik możnaby troszkę okroić, żeby było bardziej 'realne'_Hank_ zaczynał z 300zł i w niecaly miesiac byl 5000zl , więc...
Porto bramka w 31' i zakładka :O ?Zawiodl Zawisza, ale to za takie drobniaczki, ze nawet nie zauwazylem straty Porto, Auxerre, Marsylia z zakladkami, Genk i Perugia bez. Super day
Wydawalo mi sie, ze byla w 30' ;pPorto bramka w 31' i zakładka :O ?
@kuite
bet365!
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.htmlNa czym polega ten system? Mógłby ktoś tak w skrócie opisać? Bo na początku tematu mało co wyjaśnione a dużo tych postów żeby je wszystkie przeczytać chodzi tu o over 0,5 do 10minut?
_Hank_ wszystko wyjasnil w swoim temacieNa czym polega ten system? Mógłby ktoś tak w skrócie opisać? Bo na początku tematu mało co wyjaśnione a dużo tych postów żeby je wszystkie przeczytać chodzi tu o over 0,5 do 10minut?