M
0
megadriano
Użytkownik
Do zagrania :
Birmingham - Millwall
Birmingham - Millwall
Typ z d... wyciągnięty, nie poparty żadnymi argumentami, ze tam może paść gol, w dodatku nie ma minutówekDo zagrania :
Birmingham - Millwall
Kocham takie posty <3Liverpool siadł bez problemu wielcy znawcy wasze gdybanie można sobie wsadzić co najwyżej
Wiem jestem trollem. Dawno Cię tu nie było, wracasz do wielkiej gry ? ????Kocham takie posty <3
Nie planuję, ale temat obserwuję cały czas Póki co znalazłem najlepszy system na mój studencki portfel- pracę :razz: Ale nie wykluczam, a w głębi jestem tego niemal pewien, że kiedyś wrócę do systemu. Ale na pewno nie można by było mówić o 'wielkiej grze' bo stawki to raczej miałem jedne z niższych na forum (ale myślę, że emocje podobne) ????Wiem jestem trollem. Dawno Cię tu nie było, wracasz do wielkiej gry ? ????
Oj były nerwy i emocje :grin:Osasuna - Real Zaragoza 43
Liverpool - Tottenham 15
Accrington Stanley - Oxford Utd 91
Burton - Wimbledon
Hartlepool - Northampton 51
Sheffield - Colchester 8
Blackpool - Middlesbrough 81
Bolton - Fulham 21
Do zagrania był tylko liverpool i osasuna z twoich więc co ty grałeś że mówisz o nerwach ? Liverpool gładko i osasuna takżeOj były nerwy i emocje :grin:
Wiedziałem, że padnie jakieś głupie stwierdzenie ????Bukmacherka to na dłuższą metę loteria, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę.
A co do tych niższych lig, odnoszę wrażenie, że 2 i 3 angielska jest poważniejsza od chociażby SERIE A. To są tylko moje propozycje i przemyślenia, każdy ma swój rozum i zadecyduje grać czy nie grać
W pełni się pod tym podpisuję. Lubię takie mecze.Parma - Chievo ( dwie drużyny ze strefy spadkowej, powinno to być otwarte spotkanie, punkt dla każdej z drużyn na wagę złota co również napawa entuzjazmem, że będą gole - w ostatnich 2 starciach tych drużyn 8 goli co daje średnią 4 bramy na mecz )
Nie będzie zakładek 10 minutowych, to mogę Ci powiedzieć od razu, na pewno jeśli dojdzie do stawiania od <50 dalejW Parma - Chievo musi wejść zakładka żeby się opłacało grać tym systemem podstawowymi stawkami Hanka. Wyliczone w moim excelu z posta #4607. Łapanie 3,50 może pomóc, ale niewiele.
edit: choć może się okazać, że w tym meczu zakładki będą 10-minutowe, czyli zawsze wejdą.
Pewnie że do pogrania, ze Stoke wypada dziś prawodpodobnie część ważnych ogniw zespołu (kapitan wraz z 1-2 innymi obroncami!), aczkolwiek tak jak kolega powiedział, City gra słabo, aczkolwiek tu nie chodzi o formę, a o to że Agueo po kontuzji gra kupę, a City bez Toure gra mega kupę (a dziś prawdopodobnie on również nie zagra)stoke do pogrania?