Pierwszy próg stawiaj jeszcze zanim mecz się rozpocznie, unikniesz takich niespodzianek na przyszłość13:45 St. Johnstone - Celtic '1 minuta (nawet nie zdążyłem zagrać ???? )
Zawsze grasz opcje "Czas 1. gola"Mam pytanie, gracie:
a) następne dziesięć minut over 0,5 gola w meczu (0:00-9:59)
b) wynik meczu w minucie 10, potem 20, 30 itd obstawiając faworyta?
bo z postów hanka można było wyczytać że stosuje opcję b, a z reszty postów że stosowana jest opcja a
Odważył się ktoś i skorzystał z tej propozycji? :grin:Moenchengladbach - Koln ( to spotkanie wg. obecnej formy oraz ostatnich statystyk jest bardzo underowe, rozsądek mówi nie graj, serce i przeczucie wręcz przeciwnie także to na bardzo własne ryzyko kurs @6 do 10 min) 91 minuta @1:0
Popełniasz podstawowy błąd. Nie ma co sugerować się niskim kursem Po drugiej stronie to również TYLKO człowiek analizuje i ocenia szansę danego zakładu. Ile razy jest tak, że gładko wejdzie kurs 4 i więcej a kupon położy kurs 1,2-1,3?Na dziś myślę, że dobrą opcją jest też Real - Deportivo. Na over 2,5 kurs ledwie 1,22 więc o bramkę nie powinniśmy się raczej zbytnio martwić.
Ja zagrałem ligę francuską i też zagrałem ten jedyny bez gola (grałem do końca)Zagrałem ten jeden i akurat ten jeden był do kitu -_-
Ja to mam szczęście
5 na 6 spotkań z czego 3 zakładki, uważam to za dobry wynikCo warto dziś zagrać?
Waregem - St.Liege 17 minuta ( ZAKŁADKA )
Lierse - Cercle Brugge 49 minuta ( ZAKŁADKA )
Granada - Atl.Bilbao ( w meczu nie brakowało okazji - brakło jednak skutecznego wykończenia - wynik nie oddaje tego co można było oglądać na boisku, niestety ale zdarza się i tak )
Werder - Augsburg 16 minuta
Belenenses - Sporting 69 minuta ( ZAKŁADKA )
Palermo - Napoli 14 minuta
Moenchengladbach - Koln ( to spotkanie wg. obecnej formy oraz ostatnich statystyk jest bardzo underowe, rozsądek mówi nie graj, serce i przeczucie wręcz przeciwnie także to na bardzo własne ryzyko kurs @6 do 10 min) 91 minuta @1:0