>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Na dzisiaj w oczy rzuciły mi się 2 spotkania: mecz Galaty i Nacional- Estoril aczkolwiek ja nie lubię grać ligi portugalskiej dlatego jeszcze nie wiem czy zagram ten mecz. I takie jedno spostrzeżenie, w nocy zagrałem sobie mecz ligi chilijskiej, niby 1-0, ale w meczu było mnóstwo sytuacji i już któryś raz oglądam mecz tamtej ligi- drużyny grają bardzo ofensywnie i w meczach jest wiele sytuacji, już parę razy grałem takie mecze w nocy i za każdym razem wchodziło.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Co warto dziś zagrać?
⚽Club Brugge - Lokeren✅22 minuta
⚽Lorient - Lyon✅49&#39;36 ( ZAKŁADKA )
⚽Celta - Atletico Madrid✅59 minuta ( ZAKŁADKA ) ( zupełnie nie rozumiem dlaczego ten mecz przez buków jest stawkowany underowo, wg. mnie jest to valuebet i spokojnie będę próbował łyknąć go na over 2,5 )
⚽Cambuur - Heerenven✅1 minuta ( swoją drogą over 2,5 w 7 minucie ???? )
⚽Ajax - Twente✅6 minuta ( ZAKŁADKA ) ( tego typu jestem najmniej pewien, kusi kurs i ostatecznie myślę, że warto to rozważyć )
⚽Braga - Arouca✅21 minuta
⚽Cesena - Juventus✅17 minuta ( ZAKŁADKA )
⚽Roma - Parma⛔ @0:0 - nie oglądałem tego meczu niestety, ale w życiu bym się nie spodziewał, że dobrze grająca w tym sezonie Roma nie upora się z mega słabeuszem i niemalże pewnym spadkowiczem.

W swoich propozycjach pomijam mecze z niskimi kursami, pokroju Barca itp.
Ostatnio były 3 zakładki, tym razem 4.
Niestety wpadł bezbramkowy remis Rzymian, dali ciała.

Destro-Thai, tylko powiedz mi, po co rozliczasz mecze, wk tórych nie ma dostępnych minutówek? ????
tak to ja też mogę sobie wklejać mecze lig Irlandii Północnej, Walii albo ZEA i to żadna sztuka, bo tam 3/4 meczów ultraoverowych ????
A to nie jest tak, że jak przedmeczowa oferta zakładów na dany mecz zawiera zakład na 1. gola do 10 minuty to z automatu wiadomo, że na live będą dalsze 10-minutówki? Prawdę mówiąc byłem przekonany, że tak to działa i na tym bazowałem. Jeśli żyłem w błędzie biję się w pierś oraz będę wdzięczny za wyjaśnienie w takim razie jak sprawdzić gdzie będą minutówki.
StraszakSam, które z zaproponowanych przeze mnie spotkań nie były do grania?

S 72

siargiej

Użytkownik
Ja sie w to nie bawie, zbyt duże ryzyko zawału ???? Wystarczy 1 blad i już może być różnie ????
To tylko gra i jezeli nie jestes mistrzem trafiania na 0-0 to jedna wtope mozna odrobic w chwilke ja juz trafilem z 50 meczow 0-0, a i tak mam duzy plusik

S 72

siargiej

Użytkownik
Na dzisiaj wybieram
Galatasaray 9/10 +207
United 7/10 +380
Servette 9/10 +488
Tel Aviw 9/10 brak
Xanthi 7/10 -670
Liveu21 6/10 +264

S 440

straszaksam

Użytkownik

A to nie jest tak, że jak przedmeczowa oferta zakładów na dany mecz zawiera zakład na 1. gola do 10 minuty to z automatu wiadomo, że na live będą dalsze 10-minutówki? Prawdę mówiąc byłem przekonany, że tak to działa i na tym bazowałem. Jeśli żyłem w błędzie biję się w pierś oraz będę wdzięczny za wyjaśnienie w takim razie jak sprawdzić gdzie będą minutówki.
Nie pamiętam już każdego konkretnie, ale na pewno na Cambuur nie było ????
a przedmeczowe zakłady 10 minutowe mają się nijak do tych na żywo, tj. nie zawsze obecność przedmeczowych oznacza obecność na żywo.

Ja sie w to nie bawie, zbyt duże ryzyko zawału ???? Wystarczy 1 blad i już może być różnie ????
Dziękujemy za informację ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik

Nie to nie jest tak. Heerenven raczej nie było do grania, reszta chyba tak. Idea samego pisania typów które się nie gra ( skąd pewność że zakładka bądź nie ? ) jest dla mnie nie zrozumiała. Tym bardziej podsumowanie na podstawie zakładek a nie bilansu. Grając do końca każdy mecz to bilans +/- na 0

S 72

siargiej

Użytkownik
Będziemy się teraz chwalić kto ile wygrał ? Ale nie rozumiem twoich stawek ????
Stawka to wielokrotnosc mojej minimalnej stawki, zazwyczaj gram 5-9/10. A kwoty to dla kolegow, ktorzy odpuszczaja po 1 wtopie, dzisiaj nie pyklo z Xanthi, a mimo to nie wliczajac United jest +

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Na dzisiaj wybieram
Galatasaray 9/10 +207
United 7/10
Servette 9/10 +488
Tel Aviw 9/10 brak
Xanthi 7/10 -670
Liveu21 6/10 +264
yyy sorry siargiej, ale coś tutaj nie gra.
Jakim cudem za Xanthi grane 7x Twoja podstawowa stawka jest tylko minus 670 w stosunku do 207 na galacie z zakladka 20/30 min granej x9 oraz servette 50/60 x9 za 488. Proporcje się zupełnie nie zgadzaja a jak sam napisałeś stawki to wielokrotnosci jakiejś Twojej minimalnej stawki.
Edit: Mintek Ty na prawdę troll jesteś :p Skoro kolega podaje typy wraz ze stawkowaniem to uważam że pomysł rozliczania tego kwotowo jest bardzo dobry i miarodajny. Oczywiście jeśli jest robione poprawnie i z przedstawionymi wcześniej założeniami ;)

S 72

siargiej

Użytkownik
Moze dlatego, ze w Xanthi kursy byly super duze i zlapalem 3.4 na gola do 20&#39; przed rozp meczu, co pozwolilo mi na zejscie z 1 poziomu

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No to w tych okolicznościach troll mintek ma trochę racji bo takie rozliczanie nic nie wnosi do tematu. Żeby było miarodajne to trzeba stosować się do jakiegoś schematu żeby gracz który gra z założenia tak samo jak Ty miał taki sam + albo -. Ew zmiany jakie wprowadzasz powinny być umieszczane na forum przed faktem a nie po.
W tym przypadku to różnica blisko 400zl więc zamiast + 200 tak jak jest u Ciebie wychodzi -200.
W temacie możesz jak najbardziej prowadzić tego typu statystyki ale tylko jeśli mają być one pomocne forumowiczom a nie tylko Tobie :p Stąd zachęcam do rzetelnego prowadzenia swoich dokonań ;)
Pozdrawiam

S 72

siargiej

Użytkownik
Ale skad mam wiedziec, jakie kursy wystawia buki? Czasami jak widze @2.5 na bramke do 30&#39; zaraz po gwizdku, to czekam na @3 i to moj 1 prog, czasami jak za dlugo musze czekac na @3 gram juz @2.75 i zwiekszam stawki. Zadnej z sytuacji do konca nie przewidzisz. Na potrzeby forum moge rozliczac pelna progresje, nie widze problemu ;)

M 8

mintek14

Użytkownik
Jestem trollem bo nie lubie jak ktoś się chwali ile wygrał zwłaszcza w temacie z propozycjami, podawanie meczów ze stawkami jak najbardziej

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No dlatego ja Ci nie mowie jak masz grać tylko jeżeli chcesz prowadzić staty na forum to musisz pisać jak się to odbywa bo zaczynajac pozniej / konczac wczesniej to mozna byc +10000 i -10000 na koniec miesiaca ????
E: mintek akurat Ty do tematu to zupełnie nic nie wniosłeś poza irytującymi komentarzami :p
Ja nie traktuje tych kwot jako chwalenie bo przeciez można przegrac tylko obraz ile mozna zarobic/stracic grajac tym systemem dane mecze. Moim zdaniem bardzo pomocne jak siargiej wyprostuje pare rzeczy ;)
Wiekszosc ludzi wrzucajac tu typy powinni takie cos prowadzic i osoba odwiedzajaca temat byłaby łatwiej w stanie okreslic komu można częsciej zaufać.

S 72

siargiej

Użytkownik
Jutro wszystko ladnie rozpisze i jedziemy z koksem ;p Zeby bylo przejrzyscie, to bede rozliczal wszystkie typy sztywno od 1 do 80&#39;, a swoje modyfikacje, zachowam dla siebie. Trzeba udowodnic sezonowcom, ze dobor meczow i odpowienie stawkowanie przyniesie fenomenalne rezultaty, przy niezbyt wygorowanym budzecie ...dzisiaj piekne zakladki na United i Servette, szkoda Xanthi

S 440

straszaksam

Użytkownik
ale bulwers straszny ????
to naprawdę takie złe, że ktoś sobie rozliczy swoje mecze, nawet jeśli niepoprawnie? :razz:
jego sprawa, a że typy podane PRZED, to wszystko jak najbardziej ok, tym bardziej, że podane dokładnie, ze stawkowaniem.
Ktoś tu chyba nie potrafi sam dobrze wytypować i wygrać kasy i przez to jest baaaardzo złyyy.

Jutro LM i szczerze mówiąc to ciężko mi cokolwiek pewnego wybrać... nie lubię &#39;drabinki&#39; i systemu dwumeczowego. Nie wiem czy nie odpuszczę całkiem.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
ale bulwers straszny ????
to naprawdę takie złe, że ktoś sobie rozliczy swoje mecze, nawet jeśli niepoprawnie? :razz:
jego sprawa, a że typy podane PRZED, to wszystko jak najbardziej ok, tym bardziej, że podane dokładnie, ze stawkowaniem.
Ktoś tu chyba nie potrafi sam dobrze wytypować i wygrać kasy i przez to jest baaaardzo złyyy.

Jutro LM i szczerze mówiąc to ciężko mi cokolwiek pewnego wybrać... nie lubię &#39;drabinki&#39; i systemu dwumeczowego. Nie wiem czy nie odpuszczę całkiem.
Nie bardzo wiem czy to był wrzut w moim kierunku, ale niech bedzie :p
Czy takie złe to nie wiem, ale raczej nie pomocne. Moge wkleić w temacie przepis na bigos i złe też nie bedzie, ale nie o to w tym temacie chodzi.
Chociaz na przepisie na bigos wieksze szanse ze ktos skorzysta niz na zlych obliczeniach :p
Z założenia temat miał służyc wzajemnej pomocy a nie wrzucaniu nic nie znaczących postów. Inicjatywa siargieja polega na tym by pokazać że długoterminowo grając tym systemem spokojnie w określony sposób można osiągąć zyski. Na pewno jest warta uwagi.

Moje sugestie dla siargieja.
Zacznij od jutra jako dzień 1.
Określ budżet, określ dokładnie podstawowe stawkowanie.
Rób podsumowanie po każdym dniu.
W razie odpuszczenia pisz oddzielny post ( spamu i tak jest tu mnóstwo ???? )
No i do dzieła i powodzenia !!!
W razie jakiś konkretnych pytań pisz na priv

S 440

straszaksam

Użytkownik
Pisałem o mintku, tak gwoli wyjaśnienia. Co do podawania typów i rozliczania przez siargieja, to nie wiem czy nie lepiej byłoby założyć temat... chociaż był już taki jeden i nagle temat umarł :razz:

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Nie to nie jest tak. Heerenven raczej nie było do grania, reszta chyba tak. Idea samego pisania typów które się nie gra ( skąd pewność że zakładka bądź nie ? ) jest dla mnie nie zrozumiała. Tym bardziej podsumowanie na podstawie zakładek a nie bilansu. Grając do końca każdy mecz to bilans +/- na 0
Skąd pewność, że zakładka?
Z złożenia, że gramy do 7,17,27,37 itp kolejny próg?
Podsumowania żadnego nie robię, ot napisałem, że tym razem o jedną zakładkę więcej tymi meczami udałoby się zaliczyć - więc to lekka nadinterpretacja.
Żadnego bilansu nie będzie, bo nie siedzę na livie i nie badam jaki kurs można było złapać ;) Przed meczem wybieram te z kursem powyżej bądź równym 5 do 10 minuty więc przy powyższym łapaniu kolejnego progu kurs 3&lt; jest bankowo. I nadal nie dowiedziałem się jak szukać meczy z wyprzedzeniem, które będą miały zakład na MINUTÓWKI. Więc?

Do góry Bottom