>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 72

siargiej

Użytkownik
Bilans: -897.5j
Stawkowanie:zmiana na fibo 3.5.8.13..., gramy od poczatku do 80&#39;
Mecze:
Alianza Lima 7/10 -1596j
Palestino 8/10 +416
Guarani 7/10 +70
Bilans:-2007,5j

M 0

marcini

Użytkownik
O stawkowaniu na minuty już to bardzo ładnie opisał kolega Hank, to nie wiem skąd te problemy. Jak kto ma typowy kalkulator na minutówki, to niech wrzuci na forum. Pozdrawiam graczy i życzę powodzenia.

S 440

straszaksam

Użytkownik
O stawkowaniu na minuty już to bardzo ładnie opisał kolega Hank, to nie wiem skąd te problemy. Jak kto ma typowy kalkulator na minutówki, to niech wrzuci na forum. Pozdrawiam graczy i życzę powodzenia.
Mógłby mi ktoś przetłumaczyć tego posta?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja akurat Wolfsburg odpuscilem. Miałem zaznaczony ale kursy słabawe w porównaniu do pozostałych meczy.

emm 99

emm

Użytkownik
Też grałem Wolfsburg, fajnie z zakladka weszlo. Na 21 Villareal czy coś innego?
Jestem bez laptopa, dlatego też mniej aktywny ;)

emm 99

emm

Użytkownik
Mowisz, że takie kiepskie były? Moja komorka sobie średnio radzi tak więc pogralem po kursie 2,5 i dorzucilem pare groszy do stawki. Hank, nie jestem smarkaczem i jeśli pisze tak a nie inaczej to tak było :)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Stan konta: -3100j
Dijon 8/10
Juve 7/10
Nancy 8/10
Gram gola gospodarzy, w przypadku przegranej, koncze przygode
Pozdrawiam forumek
Nie lepiej np. odpuścić sobie 2 francuską i zagrać coś w sobotę ?
Jak dla mnie to grasz codziennie &quot;na siłę&quot;.
Spokojnie ze stanem konta 4k byś był na dużym plusie. A jesteś na -3k.
Tylko nie piszcie że się czepiam, ale taka jest prawda.
Pare Twoich typów nigdy bym nie zagrał.
Zagrać mniej a lepiej. Dobrym przykładem był @arko22, ale coś po koledze słuch zaginął. A nawet mu dobrze szło.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dijon dobry mecz, ale ja bym jednak grał na gola ogólnego.
Co do Juve to wiadomo, są w niezłej formie i powinni coś ugrać, ale weź pod uwagę, że mają niebawem mecz w LM i mogą troszkę odpuścić.
Wykazujesz syndrom, jaki ja wykazywałem na samym początku grania i radzę Ci się go pozbyć, bo będzie &#39;koniec przygody&#39; jak to sam napisałeś, a szkoda by było zniweczyć tyle czasu i pracy. Doceń to co już zrobiłeś i nie przekreślaj tego jedną krótką chwilą przypływu złych emocji.
@edit
w sumie Juventus ma 5 dni... to dość dużo, więc jednak LM nie powinna mieć większego wpływu na to spotkanie.

Do góry Bottom