>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Post grzecznościowy.
Mianowicie chodzi o to, iż mój znajomy zapoznał się z tym systemem i chciałby powierzyć pewną kwotę osobie, która będzie tym obracała w zamian za umówiony % od zysku dla tejże osoby. Jeśli są zainteresowani - PW. Podam kontakt i będzie można ugadywać szczegóły ;) Wymagania to udokumentowany bilans z grania tą metodą przez okres nie krótszy 2 miesięcy.
Dziękuje, koniec ogłoszeń duszpasterskich ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ależ mnie Napoli trzymało przy nerwach... tyle sytuacji zmarnowanych i to w minutach X9&#39;, praktycznie co 10 minut, na każdej potencjalnej zakładce... no ale w końcu musieli strzelić (swoją drogą całkiem niezłą akcja przy 1 golu), tylko że &#39;niestety&#39; w 61&#39;, ale dobre i to ;)
teoretycznie Inter ma bardzo fajne kursy a tam powinno paść sporo bramek, może i BTS. No i brak Handanovica to ogromny plus w stronę overa. Ja wejdę trochę mniej niż średnią stawką ;)
a temat nie umarł tylko nikt typów po prostu nie podaje (ciężko się dziwić po postach niektórych ludzi, że nie chce im się obcować z yntelygentamy) i każdy gra na własną rękę.
Ja też mniej się wypowiadam, bo obecnie nie siedzę już tylko na minutówkach i samej bukmacherce w ogóle, ale gram w miarę regularnie, jak widzę, że coś jest. Sporadycznie ktoś napisze jakiś PM to też odpowiadam i pomagam na tyle, ile jestem w stanie.
Pograjcie sobie Inter delikatnie (gol ogólny) na moją odpowiedzialność :razz: bo przez parę dni może być kiepsko (LM i LE to średni pomysł na granie, pewnie znajdzie się coś, ale na pewno nie na jakieś astronomiczne sumy)

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 440

straszaksam

Użytkownik
jakby to była pierwsza osoba to bym się może zdziwił :razz:
Inter fajnie wpadł ;)
Jutro można popróbować mecze ligi młodzieżowej UEFA, o ile wystawią w ogóle minutówki na nie.
Ewentualnie angielski Championship, ale ja tej ligi nie ruszam.
LM na pewno odpuszczam, bo mecze jak dla mnie nieciekawe pod kątem dużej ilości bramek (chociaż Barcelona pewnie będzie chciała sobie odbić Malagę). Pojutrze raczej też basta.

G 1

grzesix

Użytkownik
Championship to bardzo specyficzna liga, odradzam, na PW wyjaśniam dlaczego, dla zainteresowanych.
Barcelona - Man City, jeśli we wczesnej fazie nie padnie bramka, to mecz może wyglądać jak pojedynek szachowy, możliwe że finalnie bez mata, także odradzam również ????

smartfon 0

smartfon

Użytkownik
Witam wszystkich . Muszę powiedzieć że gram tym sposobem i pomimo wpadek jestem na spory plus. I tak się właśnie zastanawiam czy dzisiaj wejść w Juve ? Ktoś bardziej doświadczony może się wypowie czy warto ??

emm 99

emm

Użytkownik
Z racji, ze ostatnio w LE mozna bylo zarobic, a dzis rewanze i druzyny powinny powalczyc proponuje:
19:00
Salzburg - Villareal [dla mnie no.1 dzis] ✅✅✅

21:05
Sporting - Wolfsburg [ goscie nie powinni sie bronic, a gospodarze, musze atakowac w dodatku w tej edycji LM w Lizbonie ciekawe wyniki]
Ekhm...

Do góry Bottom