Uwielbiam ten temat i to zataczanie koła ????
znowu mamy fazę "gramy wszystko jak leci" + standardowe "czy moglby mi ktoś wyjaśnic o co chodzi, bo jestem leniwy?" oraz "jak stawkujecie zeby wygrywac?" itd.
najlepsze jest to, że odpowiedzi na te pytania padają non stop i są te same, a co lepsze, przy naprawdę chwili poświęconej na przeczytanie chociażby podstaw, samemu powinny się nasunąć odpowiedzi i jakieś wstępne wnioski.
Co do dzisiejszego dnia - szkoda, że z rana nie mogłem nic pograć, ale może to i lepiej, bo rozważałem jeden mecz na 0:0?
Później zdążyłem tylko na Bundesligę o 15:30 i się miło zaskoczyłem, a potem tylko Real (masakra, przegieli z tymi kursami) no i niestety koniec, a szkoda bo można było jeszcze mocniej dołożyć w kilku spotkaniach...
Trudno się mówi
Jutro wstępnie biorę pod uwagę:
St. Gallen- Luzern (malutka stawka, nie lubię tej ligi, gram ot tak dla rozruszania :razz: )
Zwolle- G.A. Eagles
AS Roma- Parma
Torino-Cagliari (taka moja małą perełka na jutro. Z Torino może być ryzykownie, chociaż w ostatnim meczu u siebie granym z Sampdorią byłem pod wrażeniem ich gry w ofensywie!)
Arsenal- Middlesbrough
Barcelona- Levante (kursy pewnie będą ostatecznie podobne jak na Realu dziś, ale myślę że warto spróbować, szczególniez obecną formą Barcelony)
Benfica-Setubal (mam obawy, nie lubię portugalskiej piłki, nie przekonuje mnie ani Porto ani Benfica, ani żaden inny zespół. Szczerze to chyba odrzucę to spotkanie, zastanowię się jeszcze jutro 'na świeżo'
Vallecano- Villarreal (można próbować grubo jeśli składy będą dobre)
Cesena-Juventus (dość ryzykowne)
Celta Vigo- Atl. Madrid (jw.)