___historią H2H i dorobkiem strzeleckim ( w podziale na home/away) .
Specjalnie dla Ciebie ???? w trybie edycji tamtego wpisu tak go przeredagowałem, abyś nawet Ty nie miał problemu ze zrozumieniem tej "oczywistej oczywistości" od początku w nim zawartej....Ja to zrozumiałem jako, że przede wszystkim tym nie wolno się kierować.
A jakby połączyć jedno z drugim ? to czy nie wyszłaby 98% skuteczność?Moim skromnym zdaniem , to przy doborze meczów NIGDY nie wolno kierować się tylko ogólnymi statystykami ligi bo to przecież spłaszcza obraz - a przede wszystkim należy zainteresować się głównie historią H2H i dorobkiem strzeleckim konkretnie analizowanych zespołów ( w podziale na ich dorobek home/away) .
.
Grając podwojeniem stawki zaczynając od powiedzmy 2j do 80 min wkładamy 510j!!W przypadku 0:0 strata jest za duża.Kolejna sprawa co jeśli bramka padnie w 71 min, wtedy jesteś naHank, a zastanawiałeś się czy nie grać progresją na podwajanie stawek i wtedy obstawiać przy kursie 2.0. Patrzyłem na mecze i np w 18minucie już można obstawiać przy tym kursie bramkę do 40 minuty. Mając wczesniej obstawione do 20 i do 30, można się załapać na 2 zakładki, na których się tak zarabia. Próbowałeś robić testy w ten sposób?
możesz zacząć od 1j. i grasz do 80 minuty. Wtedy straty dużo mniejsze.Grając podwojeniem stawki zaczynając od powiedzmy 2j do 80 min wkładamy 510j!!W przypadku 0:0 strata jest za duża.Kolejna sprawa co jeśli bramka padnie w 71 min, wtedy jesteś na