Tak sobie czytam ten temat i dochodzę do wniosku, że gdybym zajrzał tu 1 raz to albo bym sobie odpuścił przez spam albo popelnil sporo błedów czytając wasze posty. 29 stron w temacie z czego jakieś 25 nic nie wnoszą i nie pomagają a wręcz mylą.
Wciąż jestem zdania że jakkolwiek prosty ten system by nie był to jakieś 90% wpisujących się najzwyczajniej w świecie go nie rozumie i nie wie gdzie jest przewaga tego systemu nad np. over 0.5 gola.
Kilka przykładów, 1 z was rozpisuje system na stały zysk 40zl gdzie do 80 min w sumie musi zainwestować 985... Kursy w meczu realu łapie 3 czyli bez zakładki a karny w x9 min może wyzerować mimo meczu bramkowego. Do tego na gol do 80 min był kurs około 1.05 czyli prawie 50zl wygranych bez siedzenia, stresu z zawieszaniem rynków its. Pokazowy rozpis jak wygrać żeby przegrać.
arko z kolei, wyglądałeś że sobie dobrze radzisz ale albo nie skumałem co miałeś na myśli albo czekasz na kursy 3.5 mimo że dana 10minutówka się rozpoczęła. WTF ?
Mam taką prośbę do was, założę temat z typami gdzie będziecie mogli wpisywać swoje typy na dziś, stawkowania, alternatywne pomysły itd.
A ten temat zostawmy dla tych, którzy chcą poczytać konkretnie o tym moim systemie, tudzież zadać jakieś pytania. Myślę że skoro temat i system jest popularny to większość zarabia na tym pieniądze, więc możecie chociaż raz uszanować wole autora, który trochę czasu na to poświęcił i udostępnił wam nieodpłatnie
Bo np. takie komentarze jak ten od TenZnany, których niestety nie brakuje, nie wiem co mają wnosić do tematu. Nie trafiasz i tracisz pieniądze ? Kurde no faktycznie słaby ten system. Powinien być taki że nie ważne czy trafisz czy nie to wygrywasz... Szybkie blokady kont ? Multum znajomych ma konta na bet365 i żaden który nie kombinował nie został zablokowany. Niesamowicie niskie limity ? No może i będą ale przez te 2 miesiące z hakiem wygrałem więcej niż przez poprzednie 15 lat robiąc obrót około 150 tys złotych i na bramke do xx minuty w meczu ManC miałem limit 14.500zl ....
Tym systemem można z powodzeniem grać mając limit na zakład nawet 100zl, ale to jeszcze przede mną. Nikt nie zmusza do grania. Ba, nawet nie zachęca, ale skoro decydujecie się już coś napisać niech to będzie konstruktywne.
Pozdrawiam
H.