poruszyłeś bardzo istotną kwestię. Tyle że sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz że ma ono znaczenie, a potem piszesz że doświadczeniu gracze rzadko piszą np. o pechowej porażce.Na temat szczęścia nie ma co się rozpisywać bo przy każdych zakładach bukmacherskich ma ono znaczenie, chodzi o to żeby zminimalizować jego wpływ na system. Doświadczeni gracze rzadko piszą o sukcesie czy porażce poprzez szczęście/pech .
Mecz byl do grania, tak jak mecze Barcelony itp z jakimis outsiderami. Czekalem do x8 minuty, zeby zobaczyc kurs 2.75, dlatego odpuscilemCzy ktos moze potwierdzic w 100% ze Szachtar byl do grania?
Ja odpuscilem bo ani kursy, ani godzina mi nie pasowała, ale w sumie dało się na tym popłynąć.
Tez jestem ciekawy co inni myślą??Co myślicie o MŚ 2014?
Będzie ten system użyteczny podczas tego turnieju?
Ja zagrałem. Tutaj ciekawostka w przerwie postawiłem że bramka nie padnie do 50 min czyli tylko 5 min stresu. :grin:Czy ktos moze potwierdzic w 100% ze Szachtar byl do grania?
Ja odpuscilem bo ani kursy, ani godzina mi nie pasowała, ale w sumie dało się na tym popłynąć.
No trzeba przyznac , że ja pograłem Szaktar (Szaktar strzeli do...) i to była moja pierwsza porażka. A kursy były dobre i wcześnie można było je łapać.może i zakład był, ale swój typ opierałeś chyba na tym, że Szachtar to lider 'ekstraklasy' Ukraińskiej, a tamten drugi zespół z 3 ligi...
Szachtar w każdym meczu pucharowym grał zwykle na 0:0 do przerwy, a w drugiej połowie dopiero sobie robił strzelaninę z rywala o parę klas niżej... no i w tym meczu się to zemściło i mamy póki co 0:0 i dogrywkę.
@EDIT
ja nie stawiałem na szachtar... raczej staram się unikać spotkań 'pucharowych', bo tam się właśnie dzieją takie cuda jak tutaj.
Nie z Sevillą a Valencią i nic nie musi. Atletico tez "musiało wygrać", żeby zdobyć mistrzostwo a przegrało z Levante. Barcelona też musiała wygrać, a skończyło się remisem....itd przykłady można mnożyć....Również dzisiaj zamierzam poważniej przetestować system, zastanawiam się nad meczem Valladolid vs Real. Valladolid walczy o utrzymanie, jeszcze 3 mecze przed nimi i jest spora szansa się utrzymać, nawet jeśli dzisiaj polegną bedą tracić tylko 1 pkt do Getafe i Almerii. Podczas 5 poprzednich spotkać pomiędzy realem a Valladolid, Real nigdy nie strzelał mniej niż 3 bramek. Real to spotkanie musi wygrać, jeśli chce nadal myśleć o mistrzostwie. Ostatnio dość niespodziewanie zremisowali u siebie z Sevilla 2:2, ale mimo tego i raczej dość niskich kursów chyba spróbuję. Co sądzicie?
No był niedawno jak w niedzielę taki mecz co to "musi" .... Chelsea strzelić a Norwich się utrzymać:grin: Choć w przypadku Chelsea to nie pierwszy tego typu mecz w tym sezonieNie z Sevillą a Valencią i nic nie musi. Atletico tez "musiało wygrać", żeby zdobyć mistrzostwo a przegrało z Levante. Barcelona też musiała wygrać, a skończyło się remisem....itd przykłady można mnożyć....
Zbyt wiele razy słyszałem słowo "musi"
osobiście postawiłem na Valladoid - ale to było dawno temu i od tego czasu kursy na gospodarzy mocno spadły