S
440
straszaksam
Użytkownik
O wiele za dużo, żeby się tym chwalić :razz:Ile powtapialiście?
aczkolwiek i tak łącznie, tydzień na
O wiele za dużo, żeby się tym chwalić :razz:Ile powtapialiście?
Nigdy tak nie miałem. Jaka liga? Czasami te egzotyczne ligi tak lubią bez powodu zawiesić rynekPostawiłem over w przedziale, nie weszło, a rynek na kolejny przedział został zablokowany, też tak macie? Wszystko w bet365
mógłbyś mi odpisać na wcześniejsze pytaniedebiut a ja tu kurs 9 trafiam do 30minuty i kurs 3.25 do 40 na lazio ???? )
w bukmacherce takie zasady sa. poczytaj na forach to bardziej kumaci Ci tak powiedza.. poczatek sezonu koncowka sezonu przed liga mistrzow po lidze mistrzow nie obstawiaj meczy chyba ze volue ????mógłbyś mi odpisać na wcześniejsze pytanie
jakieś zasady zawsze obowiazuja - ale to wszystko zależy co sie gra....w bukmacherce takie zasady sa. poczytaj na forach to bardziej kumaci Ci tak powiedza.. poczatek sezonu koncowka sezonu przed liga mistrzow po lidze mistrzow nie obstawiaj meczy chyba ze volue ????
No jak się system dobrze pozna i zrozumie to faktycznie przynosi zyski, ale tak jak pisałem wcześniej to nie jest "samograj". Trzeba pilnować i przede wszystkim w pełni rozumieć jak on działa i na jakich zasadach się opiera. Gdzie ma sens grac a gdzie nie, a jeżeli już gramy to jak. Dlatego moja sugestia to granie na początku na sucho, po tygodniu grania już człowiek zaczyna się łapać w temacie, bo można tutaj bardzo łatwo popłynąć.Bardzo ciekawy system. Gram nim około tygodnia i muszę przyznać, że jest bardzo skuteczny ????
Mecze rozpoczynam od zakładu "gol przed 20 minutą", gdy tylko kurs podskoczy na "3" ????
Stawkowanie: 6,10,16,26,40,70,100
Na dzisiaj wyselekcjonowałem taki oto zestaw meczy ???? Mam nadzieję, że nie przyniosę wam tutaj pecha ????
07.05.2014
15:00 Slavutych – Shakhtar / x1 stawka
17:00 NK Krka – Maribor / x1 stawka
18:00 Horn – Salzburg / x1 stawka
18:30 Zalgiris – FK Trakai / x1 stawka
20:45 St. Johnstone – Celtic / x1 stawka
20:45 Manchester City – Aston Villa / x2 stawka
21:00 Valladolid – Real / x2 stawka
W tych meczach można pograć na gola danej drużyny. Bo wszystkie z nich poprostu strzelać muszą. Wiadomo, że to tylko sport i różne cuda się zdarzają ale pewnie i tak zagram tylko jedno z tych spotkań.Teraz, dlaczego o tym pisze. No bo kolego orinar jakkolwiek życzę Ci szczęścia to ww meczy nie da się grać tak jak piszesz. Skahtar (na 95% nie będzie zakładu) oraz Salzburg to nawet 2.75 nie będzie można zlapac bo z zalozenia spotkanie tak overowe, że 10minutówki będą koło 2.75. To samo tyczy się Manchesteru City oraz Realu. Tu w najlepszym wypadku 2.75 pewnie kolo x9 minuty będzie można zlapac ale karny przykładowo w 38:40 kładzie Cie na łopaty.
Na szczescie kursy byly tak slabe, ze w tym czasie rzucilem sie na bramke w meczu Psachna - Chania ????Kto poplynal na Szachtarze przyznac sie ????