Nie poddawaj sie.Tylko dobre mecze wybierz i bedziesz naPopłynąłem dziś na Hoffenheim pewnie nie jedyny stawkowalem razy dwa i lipa jeszcze ten karny nie strzelony w końcówce... No cóż jak pech to pech chyba nie odpowiednie mecze dobieram jak narazie daje sobie spokój z tym systemem a wam życzę powodzenia
Tak jak napisales teraz tylko wybiera sie mecze gdzie o cos jeszcze walcza.bo gracie teraz kiedy już jest koniec sezonu i zespołom tak już nie zależy
ja wybieram mecze gdzie jeszcze o coś walczą
Jednego sie nauczylem w tym systemie (i tutaj uklon w twoja strone Hank sorry za to gadulstwo) jedna bramka i spier....ac. Zawsze do pierwszej bramki bez wzgledu na to kiedy padnie.Ku...a, jaki niefart. Gralem dzisiaj 5meczow. W 3 bramki w pierwszych minutach, a w 2 bramki, gdy czekalem do 2.75 na zakladke ;(
a co ma jedno do drugiego?Jednego sie nauczylem w tym systemie (i tutaj uklon w twoja strone Hank sorry za to gadulstwo) jedna bramka i spier....ac. Zawsze do pierwszej bramki bez wzgledu na to kiedy padnie.Ku...a, jaki niefart. Gralem dzisiaj 5meczow. W 3 bramki w pierwszych minutach, a w 2 bramki, gdy czekalem do 2.75 na zakladke ;(
Pewnie, że tak.Co myślicie o MŚ 2014?
Będzie ten system użyteczny podczas tego turnieju?
Ty chyba mistrzostw nie ogladales.. oczywiscie ze byly mecze 0:0 ale ile? 6 w fazach grupowych i 1 wynik 0:0 w 1/8 finalu.Nie grajcie tego systemu w pierwszej kolejce MŚ. Większość drużyn będzie patrzeć przede wszystkim żeby nie przegrać w pierwszym meczu, więc 0:0 dość realne.
Jak na razie:A macie coś ode mnie na dzisiaj ????
18:30 Spartak Moscow - Kuban
19:00 Bayern II - Seligenporten
20:45 Sassuolo - Juventus
22:00 Celta Vigo - Valladolid