wszystko pięknie, ale ligi słoweńskiej raczej nie zagrasz, bo nie wystawiają zakładów gol co 10 minut. Wątpię, żeby na mecz szachtaru była taka możliwość.Macie, według statystyk serii over 0.5/1.5/2.5.do grania
Ja nie mówię że te zakłady będą i że należy je grać i być bogatym, tylko że warto sie im przyjrzeć...wszystko pięknie, ale ligi słoweńskiej raczej nie zagrasz, bo nie wystawiają zakładów gol co 10 minut. Wątpię, żeby na mecz szachtaru była taka możliwość.
Co do PSG i Lyonu dziś - tak jak Hank napisał, pewnym być nie można. To takie dla ryzykantów trochę - ja nim jestem, ale często potem żałuję (jak np. wczoraj, ale na szczęście małą stawką pograne Atletico z Chelsea), aczkolwiek na pewno nie są to pewne spotkania, tak samo jak i dzisiejsza liga mistrzów.
Już jest OK, ja śledziłem teraz mecze Osaki i Seoulu z AFC i wszystko było dobrzeCzyżby koniec żniw ? Phonang v Buriram w lidze mistrzów AFC postawiłem do 10 min i dalej rynek zawieszony !
4/4. To pokazuje, ze nie trzeba szarpac sie na psg, szachtary, czy inne potegiDzisiaj jest mnostwo fajnych meczow do systemu. Gra azjatycka LM, finska, slowenska. Mozna te 3 mecze wybrac. Ja osobiscie gram: cerezo osaka, al shabab(x2) i gorenje. Jesli bedzie finska(wczoraj hjk bylo) to tez zagram z 1mecz. Powodzenia ????
4/4 to nie jest żaden wyznacznik umiejętności typowania, ani skuteczności systemu. Zagraj tym systemem 200 meczy (o ile do tylu dotrwasz) i wtedy podaj liczbę trafnych i yield.4/4. To pokazuje, ze nie trzeba szarpac sie na psg, szachtary, czy inne potegi