Tak naprawdę to żaden, bo tu chodzi o bramkę przed którąś minutą, a reszta ma przedziały typu 10-20 min.Z góry przepraszam za offtopic, ale mam pytanie, który bukmacher oprocz bet365 oferuje takie zakłady?
Daj spokój max po dwóch golach należy odpuścić, na dłuzsza mete na tym zbankrutujeszman City - west brom - jak myslicie padna jeszcze gole? ????
No ten mecz to już można grać , ale nie przesadzałbym ze stawką , bo kursy mogą być nieco zaniżone.To może pisz ktoś dobre typy do tego systemu. Też grałem atletiko i wtopa. Na dziś też nie grać realu z bayernem?
Kolega trafił w sedno, bardziej underowego z założenia meczu w tym sezonie chyba nie byłoAle przecież dzisiejszy mecz w w LM absolutnie nie nadawał do grania tym systemem... zbyt duże zagrożenie brakiem bramki.
mecz bardzo underowy, wiadome było że Mou nie będzie chciał przedewszystkim stracić bramki. Dla Chelsea 0-0 to dobry wynik. Real-Bayern myślę że śmiało można grać chyba, że kursy będą słabiutkie ale to już wyjdzie na live ????Łącze się w bólu z tymi, którzy dzisiaj się przejechali na LM. Chyba jutro trzeba będzie grubiej pograć np: PSG na odkucie : )