Ale na Barce był wyższy kurs a tak jak Hank napisał na początku za to można nawet nerkę oddać mimo słabszej formy Barcy.
Dzisiaj bawimy się dalej a na wieczór planuje City konkretnie wziąć i też stawkę razy dwa oby mniej nerwów niż wczoraj z Barceloną
Możecie mi podpowiedzieć jak stawkować ? Ja np Gram od 2zl a następnie podwajam do momentu aż padnie gol. Zawsze gram do pierwszego gola wtedy system jest najpewniejszy. Może ktoś ma lepszy sposób?
Różnie zależy jaki mecz. Ja póki co stawkuje tak jak Hank napisał na początku. Jak uzbieram jakis kapitał to wtedy będę grał częśćiej razy dwa razy trzy itp. I tak samo do ilu bramek zależy kto gra i jak wygląda mecz trzeba po prostu ślęczeć przed kompem i oglądać.
Ale ja nie patrzę cały dzień tylko najbliższa np godzina i sobie wybieram jakiś mecz i go gram jeżeli wejdzie to rozglądam się za nastepnym nawet trwającym i tak dalej. O 14.30 będę grał Brugge - Standard, jak padnie bramka to przeskoczę na 2 holenderską na Willem II albo Dordrecht chyba że padną tam już bramki to jakiś inny z holenderskiej w którym będize bez bramek jeszcze. To jest plan na najbliższy czas a co później to będę na bieżąco sprawdzał ????
Dzisiaj grałem ligę duńską narazie i tylko ją bo miałem jeszcze grać Leyton - Wolverhampton ale jak w Danii padła bramka to w anglii już był 0-1 wiec odpuściłem ten mecz co było błędem bo po chwili było 0-2 ale nie ma co marudzić ważne że do przodu 15 zł z Danii
Możliwe możliwe dlatego najpierw gram Belgijską bo tam powinna być opcja bramek bo wczoraj też była ????
A na 15 planuję Midtjylland-Viborg Ff konkretnie na bramkę gospodarzy.
Ja w ogóle nie rozumiem tego że w opcji bramka 0:00-9:59 bywa kurs nawet 5.50 a w opcji bramka przed 10 minutą 4.50 np
Edit: Są bramki na 2 holenderską ale kursy bardzo niskie więc trzeba by za stawki razy 2 albo chociaż na konkretną druzynę.
E tam o każdej lidze tak można powiedzieć.
Zaczynamy odrabianie strat:
bramka konkretnie Victorii Pilzno zagrane łącznie za 49 wygrane 100. Ciułamy dalej