>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fantasy Yahoo NHL 2009/10

Status
Zamknięty.
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ostatni będą pierwszymi ???? Ale tak serio to liczą się wyniki końcowe , no ale jak ktoś chce komuś na złość zrobić to można się trochę poprzekomarzać ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
W sumie to i ja z nie dowierzaniem patrze na poczynania team&#39;u Vadera... prawde mowiac pamietam jak byla mowa o tym iz na drafcie wiekszosc sie zlapala na &quot;cos tam&quot;, odebralem to jako team Vadera bedzie rozdawal karty... ;)
Jednak wtedy jeszcze nie mialem pojecia o NHL fantasy a dzis moge powiedziec tylko jedno po przejrzeniu skladu, ze chyba za duzo &quot;Klonowych&quot; w jednym team&#39;ie i to glownie tego wina...!
Nic Vader teraz cisniesz jak powiedzial Odisio &quot;ostatni beda pierwszymi&quot;;)
powodzenia!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
ale tu nie ma co zbijać... chyba, że chcesz dobić rannego, ktory jest kulawy i widzi na jedno oko... tak szczerze mówiąc wygląda teraz jego druzyna... chociaż nawet w NHL może się trafić ślepej kurze ziarno, tak jak stało się to w kaczogrodzie za sprawą maple leafs ;-)

Baquś
rozumie latarnię ligi bo sam jest w podobnej sytuacji w innym miejscu ;)
Ostatni będą pierwszymi ???? Ale tak serio to liczą się wyniki końcowe , no ale jak ktoś chce komuś na złość zrobić to można się trochę poprzekomarzać ????
Przekomarzanie od lupusa to ja mam cały rok na GG. Jak nie MLB to NHL. Teraz trochę spokoju jest w poniedziałki jak nie używa GG w pracy. Bo tak od rana już spamował na GG z wynikami ????
Gorsza jest napinka od ludzi, którzy nie mają kompletnie pojęcia o hokeju a szukają powodu do napinki. Ale z takich można się tylko pośmiać.
W sumie to i ja z nie dowierzaniem patrze na poczynania team&#39;u Vadera... prawde mowiac pamietam jak byla mowa o tym iz na drafcie wiekszosc sie zlapala na &quot;cos tam&quot;, odebralem to jako team Vadera bedzie rozdawal karty... ;)
Jednak wtedy jeszcze nie mialem pojecia o NHL fantasy a dzis moge powiedziec tylko jedno po przejrzeniu skladu, ze chyba za duzo &quot;Klonowych&quot; w jednym team&#39;ie i to glownie tego wina...!
Nic Vader teraz cisniesz jak powiedzial Odisio &quot;ostatni beda pierwszymi&quot;;)
powodzenia!
Spokojnie. Toronto się przełamało. Zaczną wygrywać. Poza tym trzech graczy w TOR to chyba nie aż tak dużo.
Ale to prawda, że warto mieć &quot;dywersyfikacyjny&quot; skład. A nie po 3 graczy z jednego klubu. Bo jak klub daje ciała to tym samym my idziemy po całości...
I to trochę widać w tej lidze. Bo tutaj sromotnie wszystkie mecze wtopiłem. To dopiero 3 kolejka. I faktycznie trudno się nadrabia takie straty. Ale czasu zostało sporo.
Nie mam zamiaru być ciągłym łatwym dostarczycielem punktów ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To mamy kolejny tydzień za nami.
Wyniki tygodnia oraz tabela.

Z ciekawostek można zauważyć, że Byłyskawiczne Gwiazdy wygrały pierwszy mecz :jupi:
W lidze bez porażki zostają Dzikusy. Na początku remis i dalej kolejno trzy wygrane. Ptaki Romana po pierwszych dwóch wygranych 10-3 teraz kolejno dwie porażki 5-7 i 3-7. Tendencja spadkowa. A reszta wygrywa i przegrywa... różnie bywa ;)
Jedziemy kolejny tydzień.

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
A w tym tygodniu mamy megasuperhit na szczycie Blue Foxes vs. Wild. Biletów na ten mecz podobno nie ma już od kwietnia ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Romano to ma dużo szczęścia, że się 10-3 nei skończyło :]
Ogólnie to wkraczam do akcji ostro... tylko niech mi ktoś odstąpi golkipera ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Panowie u mnie kontuzje psują plany podbicia ligi ???? .
A co do wczorajszego dnia to Kukla nie miałeś czym obronić wyniku :jezora: natura ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Panowie u mnie kontuzje psują plany podbicia ligi ???? .
A co do wczorajszego dnia to Kukla nie miałeś czym obronić wyniku :jezora: natura ????
No nie miałem...
Co najlepsze to pierwszy week &quot;bez&quot; Savarda i od razu fajny wynik ;)

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Wszystko zalezy od tego kiedy ow trade bedzie zaakceptowany.
Masz 2 dni kiedy trejd po zaakceptowaniu wisi &quot;w powietrzu&quot;, po czym zawodnik laduje u Ciebie.
Wiec jak trejdu dokonasz w sobote, to gosc bedzie dopiero w nastepnym tyg (czyli w nastepnej kolejce).
Ale jak zrobisz trejd w poniedzialek, to bedzie on jeszcze u Ciebie w danej kolejce.

botshek 360

botshek

Użytkownik
hmm jednej rzeczy nie rozumiem jak to jest z zawodnikami ?? Ja mam 20 niektórzy 21, ale nie mogę sobie dodać żadnego bez zamiany na innego. Czy może ktoś mi to wytłumaczyć ;p

botshek 360

botshek

Użytkownik
No to połamałem Ovcy ;p ehh szkoda jego kontuzji, wiele straciłem w tym tygodniu przez jego nieobecność ;) ale jeszcze dużo kolejek do końca sezonu ???? i Leafs będa w PO (zarówno w fantasy jak i w NHL ;p)

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Boczek nie badz picza.
Jak masz goscia kontuzjowanego to mozesz go przesunac na IR dobierajac jednoczesnie jednego z rynku FA na jego zastepstwo.
I nie klepie Cie w 21 tylko w 16 :]

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak mu radzisz bo kończy się week z Tobą ????
Co do połamańców...
Mam super sytuację w jednej lidze... :|

Hosse wziałem w drafcie i od początku jest &quot;chomikowany&quot;. Ale reszta mi się posypała :|
Najlepsze jest to, że takim składem, właściwie mam szpital jadę 8-5 aktualnego wicelidera ligi :-D

shen 408

shen

Użytkownik
O co chodzi z tymi waiversami,czemu dodając sobie Huseliusa z waiversów nie mam go w składzie :-?

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Dodam jeszcze, ze Owca wyladowal na IR chyba 2 dni temu :]

O co chodzi z tymi waiversami,czemu dodając sobie Huseliusa z waiversów nie mam go w składzie :-?
:zoltakartka:
Z Waivers pobiera zawodnika najszybciej ten , który ma najniższy numer wavier. Numer wiaver jest przyznawany o drafcie w zależnosci od miejsca na wspomnianym drafcie. Jak ktos ma nr na drafcie to ma ostatni numer waiver.
Numer waiver w trakcie sezonu ulega rotacji w zaleznosci od tego czy ktos pobierze takiego zawodnika z listy odrzutków czy nie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom