ale tu nie ma co zbijać... chyba, że chcesz dobić rannego, ktory jest kulawy i widzi na jedno oko... tak szczerze mówiąc wygląda teraz jego druzyna... chociaż nawet w NHL może się trafić ślepej kurze ziarno, tak jak stało się to w kaczogrodzie za sprawą maple leafs ;-)
Przekomarzanie od lupusa to ja mam cały rok na GG. Jak nie MLB to NHL. Teraz trochę spokoju jest w poniedziałki jak nie używa GG w pracy. Bo tak od rana już spamował na GG z wynikami ????Ostatni będą pierwszymi ???? Ale tak serio to liczą się wyniki końcowe , no ale jak ktoś chce komuś na złość zrobić to można się trochę poprzekomarzać ????
Spokojnie. Toronto się przełamało. Zaczną wygrywać. Poza tym trzech graczy w TOR to chyba nie aż tak dużo.W sumie to i ja z nie dowierzaniem patrze na poczynania team'u Vadera... prawde mowiac pamietam jak byla mowa o tym iz na drafcie wiekszosc sie zlapala na "cos tam", odebralem to jako team Vadera bedzie rozdawal karty...
Jednak wtedy jeszcze nie mialem pojecia o NHL fantasy a dzis moge powiedziec tylko jedno po przejrzeniu skladu, ze chyba za duzo "Klonowych" w jednym team'ie i to glownie tego wina...!
Nic Vader teraz cisniesz jak powiedzial Odisio "ostatni beda pierwszymi"
powodzenia!
No nie miałem...Panowie u mnie kontuzje psują plany podbicia ligi ???? .
A co do wczorajszego dnia to Kukla nie miałeś czym obronić wyniku :jezora: natura ????
:zoltakartka:O co chodzi z tymi waiversami,czemu dodając sobie Huseliusa z waiversów nie mam go w składzie :-?