>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NHL 2009/10

Status
Zamknięty.
bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Mam takie info u siebie na tablicy:
&quot;Brooks Laich has been dropped by 369 teams in Yahoo! leagues&quot;
Ktoś wie o co kaman? Nie ma nigdzie informacji o żadnej jego kontuzji.
Informacja jak to wyglada w innych ligach fantasy.
Lig jest mnostwo i to jest info dotyczace zawodnika, ktorego tez masz u siebie w skladzie.
Laich w ciagu jednego dnia wylecial z 369 ekip. I to nie musi oznaczac jego kontuzji, po prostu takie decyzje podjeli inni managerowie.
Jak w fantasy gra kilkadziesiat tysiecy osob, to jakies zmiany musza byc.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Dodam jeszcze, ze mnie osobiscie to niesamowicie wkurza, bo czasem pokazuje info, nawet jesli liga sie juz zakonczy i wisi to kierwa i wisi i mnie drazni :p

shen 408

shen

Użytkownik
Looknalem twoj sklad Shen, bo mam dobrych bramkarzy... i prawde mowiac to nie ma z czego wybierac, co ty robiles na drafcie;)?
Nie było mnie na drafcie :-D,a co do składu to jest Good,tylko bramkarze bardzo cieniują jak na razie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie było mnie kilka dni na forum. A od wczoraj tylko z doskoku. Skład wcześniej miałem już ustawiony ;)
Teraz podsumowanie 2 tygodnia.

Oraz tabela.

Jak leje się rywali 12-1, 10-2 czy 10-3 to trzeba się piąć w górę tabeli :]

Ale wystarczyło żeby wygrać 2-1 jeśli chodzi o bramke hehe ????
No ale gramy dalej, powodzenia! :spokodfhgfh:
To jest właśnie problem danego tygodnia. Ja mając dwóch dobrych plus jednego całkiem niezłego bramkarza przegrałem 2-1 z Tobą gdzie Ozzi miał marny tydzień. Zagrał Ci Pavelec i tutaj gdzie powinienem Ciebie izzi łyknąć wtopa... :|
Łatwe punkty na Tobie mi nie wyszły :p
Gramy dalej. To dopiero początek ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kolejny tydzień gry za nami.
Wyniki tygodnia.

Oraz tabela po 3 kolejce.

Błyskawiczne Gwiazdy sięgnęły dna... po 3 kolejkach bez wygranej. A mecze przegrywane sromotnie. Brakuje tylko kompromitacji żeby przegrać do zera. W jednej lidze po tym tygodniu widziałem wynik 13-0-1...
Piotruś ale Seba Ciebie zlał... :-?
Dla mnie to kolejny tydzień żenująca postawa bramkarzy. Mimo całkiem niezłych w jednej lidze nie udało mi się nawet wyrobić &quot;minimum&quot; 3 meczów a miałem nawet SHO dzięki Huetowi... :|

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Mam pytanie może ktoś będzie w stanie pomóc, dziś dokonałem wymiany, wyrzuciłem ze składu Frolika (FLA) w zamian biorąc Malhotre (SJS) problem jest taki że tylko na chwile Malhotra był w moim składzie, w tej chwili gdy wchodzę w ustawienia własnego zespołu dalej widnieje w nim Frolik a Malhotry brak ... System jednak po wyszukaniu Malhotry wskazuje że jest w moim teamie.
Jakieś rady jak rozwiązać tą sytuacje ?

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Wszelkie zmiany z tego co zauważyłem są aktywne od dnia następnego, czyli dziś nie możesz jeszcze wystawić Malhotre, ale jak otworzysz jutrzejszy roster to on już tam powinien być.
A trady między zawodnikami są ważne od następnego tygodnia dopiero zdaje się

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Vader podsumowałbyś też trochę inne mecze a nie tylko swoją żene ????
Wyniki kolejki widać. Temat jest więc każdy może coś od siebie dorzucić. Każdego meczu komentować nie będę :]
Przez ten temat na forum propaguje się trochę tę zabawę. W przyszłym roku być może będzie więcej chętnych. Wtedy zrobi się &quot;ostrzejszą selekcję&quot;. Będzie wyższy poziom graczy itd.
Ten temat nawet śledzą pseudo znawcy/modzi od kopaczy czy innych dyscyplin. Mimo, że kompletnie nie mają pojęcia to czytają. Doszły mnie takie oficjalne informacje ;)

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Vader podsumowałbyś też trochę inne mecze a nie tylko swoją żene ????
Hehe ????
Vader doradzal wszystkim, tylko zapomnial, ze jemu nikt nie doradzil i przynajmniej przez jeszcze 5 dni mozecie sie z niego zbijac ile wlezie ;-)

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Hehe ????

Vader doradzal wszystkim, tylko zapomnial, ze jemu nikt nie doradzil i przynajmniej przez jeszcze 5 dni mozecie sie z niego zbijac ile wlezie ;-)
ale tu nie ma co zbijać... chyba, że chcesz dobić rannego, ktory jest kulawy i widzi na jedno oko... tak szczerze mówiąc wygląda teraz jego druzyna... chociaż nawet w NHL może się trafić ślepej kurze ziarno, tak jak stało się to w kaczogrodzie za sprawą maple leafs ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom