>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Expekt_Expert odpowiada

Status
Zamknięty.
msjr 0

msjr

Użytkownik
msjr napisał/a:
czy ja gdzies napisalem ze czekam dzisiaj na te pieniadze?

A czy ja coś takiego napisałem?? Nie więc nie wiem po co to.
ieniądze na konto są przyznawane tylko w Dni Powszednie więc Soboty i Niedzieli nie można do tego zaliczyc
msjr napisał/a:
to nie jest wplata tylko bonus wiec troche inna sytuacja

Może i inna ale czas oczekiwania na przyznanie bonusu to 14 dni a u Ciebie nie mineło nawet 10 dni a Bonusów także nie przyznają w Sobote i Niedziele bo poprostu dział Marketingowy w te dni nie pracuje
skad to zwiales te 14 dni po rozmowie dowiedzialem sie ze 48h

w tym to juz calkiem zatracilem sens hehe troche zasad ortografii ok koniec bo robi sie OT

komarr 4

komarr

Forum VIP
wplacilem do expekta 200zl, z bonusem mam 400zl. Zakluzmy ze na koncie mam 600zl to czy moge wyplacic 200zl i miec te 400zl i grac za nie jak dotychczas? czy mi odrazu potraca bonus ew nie bede mogl wyplacic a jak wyplace te 200zl to z 400zl zrobi sie 0 ? Bo cos slyszalem ze jak masz 400zl z bonusem to mozesz nadwyzke tych 400zl spokojnie wyplacic.

A 0

adrianek18

Użytkownik
Mam takie pytanie w totomixie da sie robic bloki na systemy ???? a w Expekcie? Chodzi mi o to ze mam np dwa pewniaczki + np 3 grupy po 2 mecze (mecz a i b, mecz c i d, mecz e i f). i chciałbym zagrać systemem 2/3. da tak rade? ???? czy niestety? Mam nadzieje ze wmiare zrozumiale napisałem ????

wer890 300

wer890

Użytkownik
Pewniaki sa ale na przklad nie mozesz dac dwoch zdazen na blok a tylko po jednym zdazeniu np P P a b c 2/3 nie mozna tak aa /bb/cc pp

* jedna litera oznacza jedno spotkanie

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
wogole cos nam ten expert-Expekt nie odpowiada ;/
Witam

Miałem komputer w serwisie i nie miałem dostępności do internetu.

w Expekcie jest tak siatkowka jak i tenis.
W ofercie znajdzie pan te dyscypliny, jednak czasami pojawiają się one bardzo późno.

ja mam pytanie kiedy w koncu beda pieniadze na koncie za lige typerow?? czekamy juz od tygodnia i nic... tak sie chyba nie robi:/
Jak zostaną zweryfikowane dane osobowe, Najpóźniej do końca tygodnia pieniądze powinne być na Waszych kontach.

wplacilem do expekta 200zl, z bonusem mam 400zl. Zakluzmy ze na koncie mam 600zl to czy moge wyplacic 200zl i miec te 400zl i grac za nie jak dotychczas? czy mi odrazu potraca bonus ew nie bede mogl wyplacic a jak wyplace te 200zl to z 400zl zrobi sie 0 ? Bo cos slyszalem ze jak masz 400zl z bonusem to mozesz nadwyzke tych 400zl spokojnie wyplacic.
Należy wg regulaminu obrócić i później można swobodnie wypłacać

shaker 2

shaker

Użytkownik
jeszcze mi odpowiedz jeszcze mi ????
tam dawno temu zadalem pytanko... o tam daleko hen hen..
o tych lepszych kursach dla duzo grajacych :p

jaca 0

jaca

Użytkownik
W regulaminie promocji jest tak:
Depozyt 150 PLN = Bonus 150 PLN = Wymagany obrót (150 PLN x 5 = 750 PLN)
(Jeżeli wypłata zostanie zlecona bądź zostanie dokonany transfer do innego produktu przed realizowacją pełnego wymaganego obrotu, co najmniej 300 PLN (kwota depozytu + bonus) powinien zostać na Twoim koncie gracza aby prawo do niego nie zostało utracone.
Czyli w Twoim przypadku możesz spokojnie wypłacić nadwyżkę w stosunku do 400zł (czyli mając 600zł, możesz wypłacic 200zł).
Tak przynajmniej wynika z regulaminu ;)

komarr 4

komarr

Forum VIP
Przykra niespodzianka, chce wyplacic 200zl i Expekt chce potracic az 60zl od wyplaty !! Jest to prawie 1/3 sumy, ja rozumiem jezeli to byloby z 10 zl ale 60 ?! Czekam na wyjasnienia...

EDIT:

Dobra juz mam, przed numerem konta trzeba wpisac PL. A juz myslalem ze jakies walki sa hehe.

A 0

aa

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące handicapu.
Jak jest teraz w ofercie np. Azerbejdzan-Polska i handicap-1.5/-2
2.050 na Polske to wkoncu handicap jest -1.5 czy -2 bo nie rozumiem czego to jest razem wystawione.

milenium 15

milenium

Użytkownik
Jakieś zmiany, renowacje na serwerze? bo wczoraj i dziś strona momentami nie wchodziła z przyczyn technicznych nie ode mnie zależnych jak np. teraz.

literaat 0

literaat

Użytkownik
To troche skandal, ze strona jednego z najwiekszych serwisow bukamcherskich lezy od wczoraj. Przepraszam, na kilkadziesiat prob udalo mi sie z 4-5 razy wejsc. Ale zalogowac sie to jest juz sztuka...

jaca 0

jaca

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące handicapu.
Jak jest teraz w ofercie np. Azerbejdzan-Polska i handicap-1.5/-2
2.050 na Polske to wkoncu handicap jest -1.5 czy -2 bo nie rozumiem czego to jest razem wystawione.
Rozliczasz w ten sposób, jakby połowa zagranej stawki była z handi -1.5 a połowa z handi -2. Czyli jeżeli postawisz 10 zł, to gdy Polska wygra różnicą co najmnie 3 bramek - wygrywasz 10x2.05=20.5 zł. Jeżeli wygrają różnicą 2 bramek, to 5x2.05+5x1.0=15.25. Przy innym wyniku zakład przegrany.
Czy mail [email protected] jest już sprawny? Dziś pisałem na ten adres 3 razy i za każdym razem mail nie dochodził.
Wysyłasz pod zły adres - prawidłowy to: [email protected]

H 0

hodofca

Użytkownik
To troche skandal, ze strona jednego z najwiekszych serwisow bukamcherskich lezy od wczoraj. Przepraszam, na kilkadziesiat prob udalo mi sie z 4-5 razy wejsc. Ale zalogowac sie to jest juz sztuka...
Nie od wczoraj tylko z ponad 2h wczoraj od 18 do 20:xx a dzisiaj od 18:10 aż do teraz..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom