Od momentu otrzymania bonusa musisz zrobić obrót na 1000zł po kursie co najmniej 1,5Wplacam 200zl , dostaje 100% od pierwszej wplaty, tj bede mial 400zl to jaki musze miec obrot teraz? Do jakiej kwoty mam dojsc po minimalnych kursach 1,5 abym mogl wyplacic pieniadze. Z gory dziekuje za odp. :spokodfhgfh:
Chyab musi sie zgadzac tam gdzie wyplacasz z tym co podales przy rejestracji. Ale nie jestem pewien na 100%1. Gdy mam pieniądze na koncie Expekt moge je wypłacić do polskiego banku(lub MB )na konto gdzie są podane inne dane niż w serwisie?
Pisząc adres nie wstawiaj kropki - napisz:Mam problem przy rejestracji
mój adres to ul. Górne Miasto 5a
a wyskakuje mi błąd "Nieprawidłowy adres; tylko litery i kropki; znak "/" niedozwolony"
Juz mi poprawili ale takie wpadki nie powinny sie zdarzac ;-)mam dokladnie taki sam problem jak almighty. Kupon powinien byc zaliczony bo po dodaniu handi wynik to 50-51 dla Wroclawia. Pod jaki adres trzeba pisac aby to poprawili ?
To nie jest odpowiedni dział od tego poza tym pieniądze na konto są przyznawane tylko w Dni Powszednie więc Soboty i Niedzieli nie można do tego zaliczyc.ja mam pytanie kiedy w koncu beda pieniadze na koncie za lige typerow?? czekamy juz od tygodnia i nic... tak sie chyba nie robi:/
A czy ja coś takiego napisałem?? Nie więc nie wiem po co to.czy ja gdzies napisalem ze czekam dzisiaj na te pieniadze?
Bo to jak długo to trwa nie jest zależne od niego.konsultant z Expekt'u odpowiada na pytanie wiec czeemu to niby nie ten dzial?
Może i inna ale czas oczekiwania na przyznanie bonusu to 14 dni a u Ciebie nie mineło nawet 10 dni a Bonusów także nie przyznają w Sobote i Niedziele bo poprostu dział Marketingowy w te dni nie pracuje.to nie jest wplata tylko bonus wiec troche inna sytuacja
Jeżeli dla Ciebie to jest bez sensowne to nie wiem co ma dla ciebie sens.wiec nie nabijaj sobie bez sensu postow skoro nic nie wnosisz do tematu