Wtam...Mam pytanie dotyczące wypłaty, a mianowicie chce wypłacić 120zł z mojego konta, ale dlaczego mam płacić prowizje za operację(połowa wypłacanej stawki czyli 60zł)??? To moja pierwsza wypłata(chce wypłacić na konto bankowe
ING Bank Śląski). Dodam, że pierwszy raz z czymś takim się spotykam. U innych bukmacherów nie miałem takiego problemu.
Regulamin:
-Rodzaje wypłaty:
• Przelew bankowy => (realizacja 1-5 dni (przeważnie 2-3 dni robocze), brak dodatkowych opłat - wypłata na konto bankowe osoby zarejestrowanej na Expekt - Minimalna kwota wypłaty przelewem to 10zł)
-Przelew bankowy:
* Na stronie przelewu bankowego znajdź bank w swoim kraju z właściwymi danymi konta, na które możesz zrobić przelew. Upewnij się, że wpisałeś numer ID gracza oraz dopisek "usługi
bukmacherskie" w polu tytułem na przelewie.
* Przelewy bankowe zwykle trwają około 2-4 dni robocze zanim znajdą się na Twoim koncie gracza.
* Jeżeli przelewasz pieniądze w walucie, która różni się od waluty na Twoim koncie gracza, zastosowany będzie aktualny kurs wymiany oraz od kwoty przelewu pobrana zostanie prowizja w wysokości 5,00 EUR (30 PLN).
* Minimalny przelew wynosi 10 EUR (40 PLN) lub ekwiwalent w innej walucie.
* Expekt.com nie stosuje żadnych opłat, ale radzimy sprawdzić szczegóły w swoim banku.