A przeczytałeś chociaż tekst z odnośnika?Boze Jaca .... ta promocja jest juz nie aktualna ...
No chyba, że teraz nie mamy czerwca ????Nowa oferta czerwcowa! 100% Bonus od pierwszego DEPOZYTU – Podwój swoje środki!
To zależy o jakie promocje panu chodzi. Co pewien czas są promocje np. zakłady z ubezpieczeniem.a czy Expekt przewiduje w najbliższym czasie podobne promocje dla aktualnie zarejestrowanych użytkowników ?
ja korzystam z internetu w krakowie i lublinie czasami - też jak jestem u znajomych to obstawiam z ich komputerów - więc mimo logowania się z wielu ip nie mam problemów z kontem - ani w expekt ani w innym bukuA ja mam takie pytanko...
Był by problem jak bym na konto wchodził od siebie z komputera gdzie mam stałe IP i z pracy gdzie mam neostrade i zmienne IP! Robi to jakis problem ze raz bede wchodzil z jednego kompa a raz z drugiego ?
Ponawiam swoje "zapytanie" gdyz Pan Expert byl na forum a nie odpowiedział. Bardzo bym prosił o odp.Witam!
Ja mam nastepujacy problem. Jak wiekszosc młodych osob na poczatku (nie majac internetu) gralem w naziemnych (oczywiscie nie bylem pelnoletni ) ale gdy zalozylem neta lecz ciagle nie bylem pelnoletni zaczolem grac w internecie. Zakładalem jak ten "idiota" konta w prawie kazdym buku nie zdajac sobie sprawy ze drugiego konta potem nie zaloze. Mam konto w http://www.Expekt.com na prawdziwe swoje dane tylko ze nie zgadza sie rok urodzenia (podalem zly aby moc sie zarejestrowac). Czy jest mozliwosc zmiany danych w systemie?? Czywiscie moge wyslac scan dowodu itp tylko zebym mogl bez problemu grac i nie ryzykowac utraty kasy. Czekam na odp.
Pozdrawiam