hmmm wejsc do zakładki "moje konto" i sobie zmienic rok urodzenia, proste.Ponawiam swoje "zapytanie" gdyz Pan Expert byl na forum a nie odpowiedział. Bardzo bym prosił o odp.Witam!
Ja mam nastepujacy problem. Jak wiekszosc młodych osob na poczatku (nie majac internetu) gralem w naziemnych (oczywiscie nie bylem pelnoletni ) ale gdy zalozylem neta lecz ciagle nie bylem pelnoletni zaczolem grac w internecie. Zakładalem jak ten "idiota" konta w prawie kazdym buku nie zdajac sobie sprawy ze drugiego konta potem nie zaloze. Mam konto w http://www.Expekt.com na prawdziwe swoje dane tylko ze nie zgadza sie rok urodzenia (podalem zly aby moc sie zarejestrowac). Czy jest mozliwosc zmiany danych w systemie?? Czywiscie moge wyslac scan dowodu itp tylko zebym mogl bez problemu grac i nie ryzykowac utraty kasy. Czekam na odp.
Pozdrawiam
Na to Ci mogę odpowiedzieć. Nie ma znaczenia jaki masz login My nic wspólnego z Expektem nie mamyJeszcze takie male pytanko, czy lepiej żebym był zarejestrowany na tym forum na loginie na którym mam konto w Expekt czy to bez większego znaczenia i może być jakikolwiek login?
Dlaczego koledze wyzej ktory postawił na live zle rozliczyli kupon to nie mam pojecia. pewnie jakis bład ale Ty to nie wiem dlaczego sie "czepiasz"?? Przeciez byl remis. Goscie wygrali po dogrywce a iczy sie regulaminowy czas gry czyli przegrales. pozdrawiamWitam!
Też mam pytanie jak kolega wcześniej, dotyczące tegoż samego meczu (Skeid-Rosenborg). Postawiłem na wygraną Rosenborg, jak wiadomo mecz wygrała ta drużyna, więc dlaczego widnieje remis na moim kuponie zamiast wygranej Rosenborg?? Widzę co kolega wyżej napisał i skoro u niego wliczona była w kupon dogrywka, a u mnie nie to hmm jakaś zbieżność z tego wynika. Czyżbyście sami decydowali kiedy dogrywka liczy się a kiedy nie? Dodam że wczoraj pisałem w tej sprawie do suportu i bez odezwu jak na razie z Waszej strony. Pozdrawiam
Uroki Expekt, raz nie mozesz walnać na jednym kuponie H2H tych samych nazwisk tzn:Ja mam taki mały problem ponieważ postawiłem dziś F1 i wybrałem 2 zdarzenia H2H i więcej już nie mogłem bo pisało że pozostają one w konflikcie z twoimi pozostałymi zakładami na kuponie. Później chciałem dodać do tego samego kuponu kto będzie skl. i też to samo pisało, chciałem dodać miejsce 1-8 i to samo tylko Roberta Kubicę udało mi się dodać i nikogo więcej.
WitamWitam. Zmienilem karte kredytowa i nie moge jej zarejerstrowac w Expekcie. Co jest nie tak ? Strona rejestracji nowej karty nie otwiera sie tak samo jak strona zarzadzania stara karta... Chcialem wplacic pieniadze tuz przed meczem Polska vs USA no i lipa... Jakas szybka pomoc ? Support poinformowalem.