Uważaj, bo zaraz Sandor napiszę, że się nie zgadza. Przecież w Unii jest super A później to już tylko krótka droga do bana
Czemu szukasz zaczepki? tak bardzo nie masz swojego życia, że przez kilka dni żyjesz tym czekając tylko na dogodny moment, aby pisać o temacie zakończonym? Forum juz żyło swoim życiem.
Nawet jeśli komuś pisze ze się nie zgadzam to robię w to sposób merytoryczny - teraz to ja polecam Tobie słownik bo ewidetnie nie znasz tego słowa. Tak bardzo boli CIe ban dla osoby która o drugim człowieku piszę że jest
NIKIM? Umiesz tak komuś powiedzieć? Myślę że tak, bo widocznie jesteś z nim po tej samej żenującej lini kultury, bo ja nigdy bym tak do nikogo nie powiedział. No tak ale w internecie myślisz że CI wolno, że wolno Ci mieć nick który wypiera się swojej narodowości. Że możesz tu być bezkarny słowem i czynem - do czasu.
Polecam moje posty to dobra lektura byś zrozumiał , że typu nie opierałem i nie używałem słów, że w Unii jest super wtedy mój typ opierał się na czymś innym, a dyskusja dotyczyła sposobu pseudo zarządzania klubem z Tarnowa, ale tego nie zrozumiałeś. szkoda, albo nie, nie szkoda mi nawet jeśli nie rozumiesz słowa pisanego, które wynosi się w szkole podstawowej.
Teraz napiszę drukowanymi literami GDZIE SĄ TWOJE ŻUŻLOWE TYPY? Czyżbyś umiał tylko komentowac i hejtować? Przykre, nawet bardzo przykre. Chętnie zagram coś od Ciebie jednak mogę tego tutaj się nie doczekać.
Co do dzisiejszego meczu, to myślałem podobnie jak
@Hiroo i sam poszedłem w tym kierunku jak w załączeniu mój kupon, jednak po Twoim wpisie nie żałuję, szkoda tu podawać typy jak hiena tylko czeka. Co więcej ta hiena nawet nie musi mieć mojej obecności.
antypolak ? Wiesz co? Dział Hokeja Cie pozdrawia
Wróć do typów dawno minusów tam nie było.
Pozstałym życze miłych wrażen podczas wieczornego hitu.