W
STSiku jak u wielu innych polskich bukmacherow nie trzeba zadnej duzej sumy postawic aby kursy polecialy, wystarczy na zdarzenie polozyc 2000 PLN co jest okolo £500 a taka kwote jestem w stanie sam postawic i to kilka razy wyzsza.
STSik po kilku wygranych kuponach na zawodnikow NBA a zalozylem tam konto( pol roku temu?) gdy zauwazylem ze spozniaja sie ze zmiana lini na graczy NBA to wystarczylo ugrac tam £700 abym zostal tam z limitowany, wczesniej nie chcieli przyjac na jakis niszowy sport £500, malo tego gdy zalozyli mi limit to nie chcieli mi wyplacic czesci pieniedzy ale po rozmowach wyplacili potracajac jakis smieszny procent.
Coz mozna bylo zarobic tam na Eurowizji czy wczoraj na zuzlu ale buk spalony ale nie bede pisal ze buk dla tych co graja tam za 10 czy 100 PLN bo prawda jest taka ze jak jestes za dobry to masz klopot i buk czysci ciebie po przez limit , daleko nie trzeba szukac przykladu
Bwin nalozy rowniez limit na kontow w kwocie 0.87 pi
mimo ze krecilem sie na lekkim plusie ale dalo im domyslenia jak zagralem Tulon w
Rugby gdzie sami wystawili wysoki kurs, nie reagujac na zmiane calego skladu druzyny, czy to moja wina? -komedia.
W moim przypadku mowa tutaj o STSbet.co.uk