Jak już to iversen został wyprzedzony przez wojdyleTarnow miał być dzisiaj mega zmobilizowany a tu Thongate prowadzi cały bieg i ostatni wiraz Wojdylo go objezdza. Później ten Thongate w następnym biegu napędza się i zalicza bandę. Iversen jako RT przyjeżdża ostatni. No i Janik się z nimi bawi. Plus defekt Mroczki. Dramatycznie się to ułożyło i mamy 40-20. A i Lebiedev i Szczepaniak i Musielak są poza zasięgiem Tarnowian dzisiaj calkowicie
+++Curzytek -3.5 myślę że również jest tu spory potencjał w biegu juniorskim 2 lub 1 A później gdzieś pewnie maksymalnie 1 pkt zdobędzie.
I gra pod prąd się dziś oplacałaA według mnie Rydlewski jeśli wyjdzie tak jak w ostatnim meczu z pod taśmy to punkty u siebie może dowieść a te starty ma dość dobre. Jednak nie wiadomo jak jego noga po ostatnim upadku i czy wogóle on dziś pojedzie. Ale ja 1-5 w tym biegu nie widzę.
Post automatycznie złączony:
I pojdę dziś trochę pod prąd i gram Krosno -8.5 po 1.65 na ewinner.
Fajfer będzie jechał za Kildemanda A Hellstroem jako junior.Ja bym z tak duzym handi Ostrovii nie gral...no ale zobaczymy...
Ja widze narazie perelke w postaci
Szostak under 5.5 kurs 1.84 sts
Jak mu nie spadna jakies punkty darmowe to 3 w mlodziezowym i potem jedynie w zasadzie w 12 szansa na punkty...linia zawyżowa...
Hellstroem Bangs under 2.5 kurs 2.01 sts
Piekny kurs,typ ryzykowny,zapewne dostanie szanse choc mysle i liczylem ze puszczą Kevina Fajfera bardziej....watpie aby ten zawodnik byl w stanie ukłuć kogoś z rybnika....
Nie wprowadzamy kolego w błąd - Pan baengs nie może startować na pozycji juniora ani takiego juniora zastępować z uwagi na brak polskiej licencjiFajfer będzie jechał za Kildemanda A Hellstroem jako junior.
A to przepraszam mea culpa, zmylił mnie speedwaynews. Ja dzisiaj raczej delikatnie spróbuje handi w kierunku Gdańszczan gdzie prezes się już gotuje i handi w kierunku Startu. Są osłabieni ale czy Kildemand jakoś super jeździ w tym sezonie? Śmiem wątpić. Zagadka jednak jak po dzwonię będzie jeździć Fajfer. Jak odpali to plus 20 spokojnie pokryją. Tym bardziej, że Lahti jest w formie. I to dla mnie jedyny sensowny typ na dziś gdzie włoże jakieś pieniążki. Lahti over 7,5 @1.70 S sts. Chłop się fajnie zaprezentował w Pardubicach, więc jazda na obcym torze mu nie przeszkadza. Na pewno pojedzie w nominowanych a i biegów nie ma specjalnie trudnych, praktycznie w każdym spokojnie te 2 pkt może przywieźć. Reszta za drobne i może coś się wyhaczy na live. No i poczekajmy jeszcze na ofertę ewinner bo oni potrafią super kwiatki wystawić tak jak wczoraj Musielak h2h z iversen po 2.Nie wprowadzamy kolego w błąd - Pan baengs nie może startować na pozycji juniora ani takiego juniora zastępować z uwagi na brak polskiej licencji
Znając życie dostanie 1 max 2 szanse w połowie zawodów i to wszystko kurs na under do gry
Odpali Fajfer ale zostaje drugi Fajfer odpali Lahti ale zostaje Dziennikarz. U-24 porównywalna nie masz juniorów no dla mnie źle to wygląda. W takich meczach obawiałbym się bardziej tego że jedni lub drodzy mogą zrobić nominowane jako bieg Numer 2A to przepraszam mea culpa, zmylił mnie speedwaynews. Ja dzisiaj raczej delikatnie spróbuje handi w kierunku Gdańszczan gdzie prezes się już gotuje i handi w kierunku Startu. Są osłabieni ale czy Kildemand jakoś super jeździ w tym sezonie? Śmiem wątpić. Zagadka jednak jak po dzwonię będzie jeździć Fajfer. Jak odpali to plus 20 spokojnie odkryją. Tym bardziej, że Lahti jest w formie. I to dla mnie jedyny sensowny typ na dziś gdzie włoże jakieś pieniążki. Lahti over 7,5 @1.70 S sts. Chłop się fajnie zaprezentował w Pardubicach, więc jazda na obcym torze mu nie przeszkadza. Na pewno pojedzie w nominowanych a i biegów nie ma specjalnie trudnych, praktycznie w każdym spokojnie te 2 pkt może przywieźć. Reszta za drobne i może coś się wyhaczy na live. No i poczekajmy jeszcze na ofertę ewinner bo oni potrafią super kwiatki wystawić tak jak wczoraj Musielak h2h z iversen po 2.
Musieluscie nieźle przyłożyć bo juz jest TYLKO 1.4Hellstroem Bangs under 2.5 kurs 2.01 sts
Piekny kurs,typ ryzykowny,zapewne dostanie szanse choc mysle i liczylem ze puszczą Kevina Fajfera bardziej....watpie aby ten zawodnik byl w stanie ukłuć kogoś z rybnika....
No Gruchalski porównywalny z Hansenem w obecnej formie obu to dosyć mocno pojechane po bandzie. Gdańsk bez Gryszpińskiego a to jest chyba jeszcze większe osłabienie niż Krawczyk u gospodarzy, bo Poczta u siebie coś powinien pojechać i na pewno lepiej niż Szulist.I drugi typ
Ostrów - Gdańsk
+10 Gdańsk
Sts
1.75
Nie róbmy z Ostrowa potęgi dlatego lekko na Gdańsk trzeba pograć. Ostrów dziś z Pocztą więc szanse na juniorce trochę się wyrównały. Potem mamy emerytów Walaska i Gapę co mogą nie muszą zrobić wyniku. Denny Kaczmarek (jeśli to on pojedzie) który już czeka na galę Najmana. Do tego dwóch mocnych liderów Klindt i Olivier, którzy będą dbać o wynik. A na przeciwko solidna ekipa ze słabymi juniorami ale mocnymi seniorami którzy na papierze są mocni ale coś w Gdańsku nie gra i pora te klocki naprawić bo PO mogą odjechać przez głupie straty punktów z Łodzią czy Rybnikiem gdzie mogą zapomnieć o bonusie. skład Jamróg Kułakow Pieszczek Jensen powinien walczyć za dwóch by zmazać wstydliwe porażki i walczyć o PO. U-24 porównywalne ale gdy 4 seniorów pojedzie jak należy to Grucha nie jest dla mnie ważną układanką tej maszyny.
P.S lekko lekutko zagram na Gdańsk 5.65