Podbijam typ też uważam, że dzisiaj Wilki nie będą miały łatwo. Tarnowianie do Krosna mają rzut beretem to i zmęczenia być nie powinno.Krosno - Tarnów
Typ Tarnów +10
Kurs 1.94
Buk STS
Kto by pomyślał Krosno liderem. Krosno które lata była najsłabszym klubem w Polsce i obiektem drwin. Dziś mają swoje 5 minut i wysoko pokonają Unie.... nie czekaj właśnie chyba nie. Krosno myślę że dość pewne siebie podejdzie do meczu. Kibicom z Podkarpacia jak się czyta komentarze też odbiło i coś brzęczą o E-lidze. Żarty na bok bo mecz zacny
Ostatnio Tarnów ledwo żył z Ostrowem atmosfera we władzach napięta klub jedną nogą w 2 lidze wraz z upadłością a Ty stary Sandorze idziesz w Unię?
Tak - dziś idę w Unie z dwóch kluczowych powodów. Pierwszy z nich to jak zawsze przy analizach juniorzy. Młodzież z Krosna jest ewenementem w 1 lidze, ona nie jest najsłabsza może ktoś mnie zgani ale uważam, że tym zawodnikom powinny zostać odebrane licencje żużlowe z uwagi na potencjalne stwarzanie niebezpiecznych sytuacji na torze. Sam stanie na starcie grozi upadkiem. Rydlewski Janik to są nieporozumienia i oddaję im szacunek za treningi walkę wyrzeczenia no ale nie każdy może być żużlowcem. Brat Curzytek też wirtuozem nie jest a próbowano go tylko sprzedawać w pakiecie co na szczęście się nie udało. Kolejne nazwisko o którym się mówi a mleka nie daję. Ok Może ktoś powie że Tarnów też tak ma i tu przyznam rację juniorzy Tarnowa powinni być jedną z lepszych par ale tak nie jest. Jednak zauważyłem, że tam gdzie słaba para juniorów jak np w Bydgoszczy Tarnów potrafi wygrać bieg nr 2 - 5-1. I na to mocno liczę na zwycięstwo w juniorskim Reasumując juniorzy powinni wynik dobrze rozpocząć potem ze strony Krosna mamy gwarancję biegowego 3-3 przez 4 biegi gdzie wystąpią juniorzy bo nie wierze ze Krośnieńskie Wilczki pokonają jakiegoś seniora bez literek
I drugi argument PUK i TUNGATE w składzie. co to da? Da możliwości taktyczne i to bardzo duże. To kolejne dwa biegi przy dobrym układzie taktycznym możliwością wygrania 1-5 jadąc bieg Puk-Rohan. Seniorzy Krosna bardzo silini u siebie, jednak dziś w kilku biegach przy stranieri Uni mogą mieć kłopot, klucz do pokrycia handi? Ciułanie punktów przez 2 linie gdy jadą z liderem z pary.
Trzeci malutki powód wczoraj podobno była jakaś mała imprezka dla poprawy morali. Kto wie, może przy bezbłędnym Puku i Rohanie przy wygranym juniorskim i 6-7 pkt Kozy i Mroczki Unia pokusi się o niespodziankę?
Powodzenia
A według mnie Rydlewski jeśli wyjdzie tak jak w ostatnim meczu z pod taśmy to punkty u siebie może dowieść a te starty ma dość dobre. Jednak nie wiadomo jak jego noga po ostatnim upadku i czy wogóle on dziś pojedzie. Ale ja 1-5 w tym biegu nie widzę.Jak dla bet dnia wynik po 4 wyścigach +2.5 na Tarnów. Po cichu liczę ze 5-1 przywiozą w biegu juniorskim, a już 3-3 na 99% jeżeli nie będzie żadnego wypadku. Rydlewski się w luk nie potrafi złamać.. jakie macie opinie co do meczu psz Poznań ?
Też to pogralem w ewinnerze, wydaje mi się całkiem logiczneJeden typ mnie bardzo dziwi .. Iversen nie odjechał żadnego meczu, w Krośnie chyba nawet nie jeździł, silniki dopasowane od razu ? Po kontuzji, a tu typ Musielak-Iversen 1 kurs 2.00.. widzę, ze buki sami już nie wiedza jak wystawiać pary, powiedziałbym ze na zdrowy rozsądek musielak będzie lepszy..
Jakbym wiedział ze janik jedzie to bym tego w życiu nie obstawił ..No to mamy niespodzianke Jak narazie to juniorzy robią mecz Wilką