>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 2011/2012

Status
Zamknięty.
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
czy rusza ktoś z was mecz żalgiris-panata|? jezeli rusze ten mecz to albo czysty win na gosci albo |+7,5 dla zalgirisu. z jednej strony wiadomo, ze te ekipy dzielą lata świetlne.jednak jak sie popatrzy na tabele to widać, ze panata raczej ugrzęzła na 2miejscu a zalgiris walczy o 4miejsce. do tego obradovic nie ma pelnego skladu i nie moze tak rotowac. nie ma perperoglou i tsartsarisa.smith po lekkiej kontuzji. panata rowniez przewaznie nie angazuje sie jakos maksymalnie w 1faze grupową.ich czas to faza pucharowa. gdyby ktos mogl cos doradzic to bede wdzieczny bo mnie ten typ po prostu &quot;drażni&quot; ;p

samin1 524

samin1

Użytkownik
Osobiście już podjąłem wcześniej rozmowę na temat tego meczu z xmarcinx i nie doszliśmy do konsensusu ;-).

Granie HC w to moim zdaniem obniżanie sobie kursu na gospodarzy. Nie ma co kombinować z liniami.

Panata ma paczkę o której Zalgiris może pomarzyć ale 1.40 ? ostatnie mecze na wyjazdach ich oglądałem i wygląda to dziwnie. Połowę meczu grają na poziomie FF z tamtego roku a drugą połowę &quot;odpoczywaj chodząc od linii do linii&quot;.

Jednak z tego co kojarzę to u gospodarzy też za dobrze się nie dzieje. Plus to na pewno widownia i chęć awansu dalej bo po co Popović wracał ? ;-)

Ogólnie 1.40 to w takim meczu dla mnie za mało. Zalgiris ma ciekawy start-up ale krótką ławkę, jednak są to Litwini którzy jak wiadomo mogą w każdym momencie odpalić rzutowo.

Z drugiej jednak strony jak Panata zagra na takim poziomie jak w pierwszej połowie z Unicają to nie będzie co zbierać...

NO BET aby nie było niepotrzebnego stresu

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ja zagrałem jeden kupon na Panathinaikos.Żalgiris przyfarcił z Malagą i tyle.Litwini nie mają szerokiego składu i praktycznie kazdy starter musi zagrać dobry mecz aby mysleć o zwycięstwie.Może kurs nie rozpieszcza ale myślę że Grecy pokażą trochę dobrej koszykówki.

Ale za to z Saminem się zgadzamy,że typ dnia to Fenerbahce z Nancy.Turcy muszą jeszcze walczyć o wyjście z grupy,nawet z pierwszego miejsca.Bez Batuma Nancy ledwo uporało się w lidze ze słabiutkim Le Havre(74-72).Turcy mają ciekawy skład i powinni spokojnie wygrać.
Typ:Fenerbahce ✅
Kurs:1,5

Otrzymane punkty reputacji: +3
F 24

faulik

Użytkownik
Nancy-Fenerbahçe 2 1,5

Dla mnie sprawa jasna :p z Nancy odszedl najlepszy zawodnik Batum :p Klasa niskich zawodnikow na pozycjach 1,2,3 w miare wyrownana :p Teoretycznie lepsi &quot;niscy&quot; Ulkeru lecz grajac w Nancy roznica moze byc nie zauwazalna. Za ta sporo przewaga kilogramow w wzrostu pod koszem ma Ulker :p Dzieki wysokim wygrali z Pireusem i dzieki nim wygraja dzis :p

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykowka 7.12.2011r 21:00
Nancy - Fenerbache Ulker
typ: 2/2
2.0
Gamebookers
Analiza
Dziś w spotkaniu ósmej kolejki fazy grupowej koszykarskiej euroligi nancy na wlasnym parkiecie podejmie druzyne turecka ekipe fenerbache ulker stambul. Sytuacja w grupie A Euroligi jest bardzo ciekawa. Wszystkie zespoly maja jeszcze szanse na awans do kolejnej fazy. Aktualnie turecka ekipa piastuje pozycje lidera, z bilansem 4:3. Nancy zajmuje ostatnia, szosta pozycje lecz ma zaledwie o jedno zwyciestwo mniej od turkow. Stawka w grupie A jest bardzo wyrownana i pojedyncze wyniki beda decydowac o awansie. Druzyna Ulkeru ostatnimi czasy wyraznie gra coraz lepiej. Turecka ekipa wygrala swoje trzy ostatnie spotkania. Nancy w tym sezonie w eurolidze jeszcze nie przegralo, teraz jednak decydowac sie bedzie to kto awansuje do kolejnej rundy euroligi, wiec wszystkie druzyny beda grac bardzo skoncentrowane, a nie ma co ukrywac turecka ekipa dysponuje, przynajmniej w moim odczuciu jest ekipa silniejsza personalnie. Fenerbache musi dzis wygrac, wtedy bedzie duzo blizej awansu do kolejnej rundy, udzial w kolejnej rundzie nie bedzie zalezny od wynikow dalszych kolejek. Sadze, wiec ze z Francji Ulker wywiezie zwyciestwo.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
CSKA Moscow vs. KK Zagreb ▶ mecz ma jednego faworyta. Wszystkie U/O to loteria. Można próbować punkty na poszczególnych zawodników rezerwowych bo myślę że pograją drugą piątką. CSKA bilans 7-0 a KKZ ma szansę jeszcze na awans więc może powalczyć... Może dodatni HC na gości ? wszystko zależy od linii.
Mistrzowie Chorwacji w spotkaniu przeciwko CSKA zagrają bez Damirasa Mulaomerovičiusa, Mario Kasunasa, Dario Šaričiusa oraz T.J Ford, który wrócił do Ameryki. Zagreb szczególnie odczuje brak Damirasa i Mario, którzy pełnią główne role w tym zespole. Średnia punktów tych dwóch graczy w ostatnich spotkaniach po zsumowaniu wynosi aż 23. Wydaje mi się, że wobec tak poważnych braków gości, ciekawym rozwiązaniem w tym pojedynku jest ujemne handi na gospodarzy.

samin1 524

samin1

Użytkownik
hm...tak jak mówiłem 1Q dla Unionu ???? druga również... Prokom się ośmiesza niesamowicie.
Panata w scenariuszu blowout.
Ulker od początku trzyma przewagę i oby tak do końca...
Dziękuję za uwagę... odchodzę na tarczy :;/:
Edit : 3Q 20-3 hehe..... nie cieszy mnie to w ogóle bo tak to powinno wyglądać od początku do samego końca i powinno się skończyć ze 30 różnicy. Czemu ?
- po pierwsze zespół potrzebuje takiego zwycięstwa
- po drugie z tak osłabionym przeciwnikiem nie wypada grać tak jak się grało w pierwszych dwóch kwartach
- po trzecie ...... dla tych wiernych kibiców.
Gianluca Basile - i tyle w tym temacie ... (ostatnie chwile z meczu Bilbao bezcenne)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja się wstrzymam jeszcze z oceną spotkania Prokomu, ale jedno jest pewne...W tym sezonie to jest totalny dramat. Drużyna od początku zbudowana tragicznie. Pewnie wpływ na to miał mniejszy budżet, ale póki co wygląda to tragicznie. Jak zawsze broniłem Prokomu tak w tym sezonie po prostu wstyd.

e:// No i Prokom wygrał. Można by po wyniku stwierdzić dość gładko, ale wcale tak nie było. Pacesas pewnie rozniósł szatnię w przerwie i 3 kwarta zadecydowała o zwycięstwie Prokomu. Linia 16,5 jednak za wysoka na pokrycie przez Prokom, choć naprawdę nie wiele brakło.

bgn 5

bgn

Użytkownik
Koledzy odnośnie dzisiejszych spotkań macie jakieś przemyślenia? Szczerze mówiąc jakimś wielkim fachowcem w temacie europejskiego basketu nie jestem, dlatego zwracam się z pytanie do Was... Myślicie, że Partizan jest w stanie wywieść dzisiaj zwycięstwo z Belgii? Mecz bez wątpienia zapowiada się interesująco, wiadomo Partizan, to typowa drużyna swojego parkietu, aczkolwiek już w tym sezonie Euroligi pokazał, że i na wyjazdach potrafi wygrać (triumf we Włoszech, nieznaczna porażka z Maccabi). Charleroi z kolei już od dobrych kilku spotkań nie błyszczy, a z szansami na wyjście z grupy nie jest u nich kolorowo. Kursy na Sebów ponad @2.00 praktycznie w każdym buku. Jeśli ktoś zabierze głos w tym temacie będę bardzo wdzięczny ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Będę edytował ... może ;-)
Pytanie do zainteresowanych..... IBAKA i RUDY w Realu dziś są czy ich nie ma ...bo mam znowu dwuznaczne info...
Myślę że jak się potwierdzi ich brak to dubel Maccabi + Unicaja wygląda obiecująco.
Spirou to moim zdaniem tylko singiel. Czy ja wiem czy nie błyszczy... grają nader poprawnie. Długo walczyli w Madrycie, Efes z ich obroną pokazał im miejsce w szeregu jednakże pod koniec mozolnie odrabiali straty i skończyło się niewielką porażką. Dziś z osłabionym Partizanem mogą coś ugrać.
Galatasaray po takim kursie nieopłacalna pomimo sporych osłabień Sieny.
GRAM TAKIE SINGLE :
MACCABI ▶ 3.85 v SPIROU ▶ 1.85

S 22

szpak

Użytkownik
Na stronie Realu napisane jest ,że Ibaka i Rudy zostali pożegnani po ostatnim meczu z Valencia. Otrzymali pamiątkowe koszulki ponieważ musieli opuścić klub z powodu końca lokautu w NBA.Wieć dzisiaj Real bez Ibaki I Rudego

bgn 5

bgn

Użytkownik
Samin1 dzięki za odpowiedź, zarówno tutaj jak i na priv. Niestety nie jestem Ci w stanie odpisać, bo póki co jestem zbyt ubogi w posty, żeby móc wysyłać prywatne wiadomości ;) Czy wobec informacji Kolegi Szpaka o nieobecności Ibaki i Rudego będziecie łapać czyste zwycięstwo Maccabi, czy podpieracie się handicapem? ????

S 22

szpak

Użytkownik
Tylko,że w drużynie Maccabi z tego samego powodu też zabraknie Jordan Farmar a to było ważne ogniwo. Ale chyba straty wRealu większe i warto zaryzykować Maccabi.

river 148

river

Użytkownik
Spirou to moim zdaniem tylko singiel. Czy ja wiem czy nie błyszczy... grają nader poprawnie. Długo walczyli w Madrycie, Efes z ich obroną pokazał im miejsce w szeregu jednakże pod koniec mozolnie odrabiali straty i skończyło się niewielką porażką. Dziś z osłabionym Partizanem mogą coś ugrać.
Zastanawiam sie nad graniem na Partizan. Oslabienia oslabieniami ale sytuacja w tabeli jest taka, ze dzisiejszy mecz to dla Partizana moze byc o byc albo nie byc w TOP16.
Sytuacja wyglada tak:
Partizan 4-3
Armani 2-6
Spirou 1-6
Partizan dzis wygrywajac zapewnia sobie awans. Przegrywajac komplikuje sobie sytuacje. Owszem, na dwie kolejki przed koncem bedzie miec dwa zwyciestwa przewagi. Ale terminarz wyglada tak:
Partizan - (wyjazd) Real, (dom) Armani
Armani - (dom) Spirou, (wyjazd) Partizan
Zakladajac prawdopodobny scenariusz, ze w 9 kolejce Partizan przegra w Madrycie a Armani wygra u siebie z Belgami, Partizan bedzie mial jedno zwyciestwo przewagi i bezposredni mecz u siebie z Wlochami. Watpie, by Serbowie chcieli, by wszystko rozstrzygnelo sie w tym ostatnim meczu. Tym bardziej, ze na dzien dzisiejszy ich awans lezy tylko w ich rekach i dzis wygrywajac wychodza z grupy.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ja tam zagrałem jednago wariata Maccabi+Spirou+Caja+Galatasaray.
Ale lepiej rzeczywiście zagrać handicap na Maccabi.Fakt Farmar nie zagra,ale to mniejsza strata niż Ibaka+Rudy.Zwłaszcza,że ostatnio Ibaka zaczął grać sporo.
Handicap 7,5 na Maccabi to świetne wyjście wg. mnie,chociaż fakt że oba zespoły mają zapewniony awans.
Gdzieś czytalem że do Maccabi ma dołączyć Jeremy Pargo a to bedzie duże wzmocnienie w kolejnych spotkaniach

Spirou chyba też może wyjść z grupy jeśli wygra 3 ostatnie spotkania.Więc myślę,że nie odpuszczą.

river 148

river

Użytkownik
Spirou chyba też może wyjść z grupy jeśli wygra 3 ostatnie spotkania.Więc myślę,że nie odpuszczą.
Do wyjscia potrzebuje ograc u siebie dzis Partizan, wygrac na wyjezdzie z Armani i u siebie z Maccabi. Ale to nie wszystko. Musi tez liczyc, ze w ostatniej kolejce Partizan przegra u siebie z Armani, ktore z kolei po porazce u siebie z Belgami, w Belgradzie bedzie grac juz tylko o honor.
W teorii Spirou wciaz ma szanse ale w praktyce bylby to istny cud. Dlatego wg mnie Partizan bedzie tu bardziej zdeterminowany by wygrac bo ewentualna porazka moze ich pozniej drogo kosztowac.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ale też nie jest tak że nie mają o co walczyć.Bez Pekovica powinien być całkiem inny mecz.A jeśli Macvan zagra słabiej to Belgowie mają wielką szansę na zwycięstwo.
Taki typ przyszedł mi do głowy:
Songalia powyżej 7,5
Kurs:1.85
Buk:bet365
Ostatnio nie wiedzieć czemu Songalia grał 10minut i rzucił 4 pkt.Ten zawodnik ma niezły rzut z półdystansu i myślę,że spokojnie stać go na 4 kosze.Zwłaszcza,ze Siena jest osłabiona i gospodarze będą walczyć o zwycięstwo do końca

K 195

kosmos111

Użytkownik
Również pograłem Maccabi, ale kursy lecą na łeb na szyję. Rudy podobno ma jakieś problemy z wizą, został w Madrycie, a skoro tak to zapewne pomoże dziś Hiszpanom i jednak wybiegnie na boisko. Opinie??

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka, Euroliga
Spotkanie: Galatasaray vs Siena
Typ: 2
Kurs: 2,70
Buk: Tobet
Analiza:
Dziś o godzinie 19:00 dojdzie do pojedynku pomiędzy Galatasaray i Sienią w Eurolidze. Siena ma już zapewniony awans ale moim zdaniem mimo tego dziś spokojnie wygra z drużyna z Turcji bo ma lepszy skład i na pewno ten mecz będą chcieli wygrać. Pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 103:77 dla Sieny, a więc pogrom. Galatasaray w ostatnich 5 meczach wygrało zaledwie dwa razy, w tym raz po dogrywce ze słabym Prokomem który w tym sezonie Euroligi wygrał zaledwie... raz, a drugie zwycięstwo z Union Olimpiją było aż 9 punktami, z drużyna która także wygrała raz... Siena za to w ostatnich 5 meczach wygrała 3 razy, raz przegrała z liderującą Barceloną i raz z trzecim Kazaniem i były to jedyne przegrane w tym sezonie w Eurolidze Sieny. Jak na razie Galatasaray u siebie wygrało aż jeden razy i był to mecz z Prokomem wygrany po dogrywce. Siena za to tylko raz przegrała na wyjeździe i było to z jedno z najmocniejszych ekip czyli Barceloną.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom